سلام...دوستان مثل ایتکه یه روش اکتیو کردن راحت تر اومده برای تمامی ورژنهای بیلد 9200 (آخرین ورژن عرضه شده)...چند نفر هم تست کردن و جواب داده (و یکی از دوستان خودم) ولی من هنوز تست نکردم....
ابتدا فایل کرک رو از اینجا دانلود کنید:
و بعد طبق مراحل زیر عمل کنید:
[INSTALL NOTES]
1. RUN AS ADMIN
2. CLICK ON INSTALL/UNINSTALL WINDOWS 8
When command Prompt open and Asked to PRESS Y/N JUST PRESS Y AND THAT'S
ALL IT WILL ACTIVATE IT BY ITSELF( IT SHOULD SAY ACTIVATION SUCCESSFUL PRESS OK AND OK AGAIN, AND THEN ON COMMAND PROMPt IT WILL SAY THAT IT WILL RESTART LET IT RESTART BY ITSELF
3. IT WILL THEN RESTART AND Voila ACTIVATED.
I Also Thinks it Works With All Version of Windows 8 but has not yet tested except for pro which prove that it works.
It also work on RTM VERSION of Windows 8 and with W.Z.T Release.
منبع:متأسفانه منبع شیلترهWindows 8 Activator For Build 9200 (Sep 2012)ولی اگه شیلتر شکن دارید میتونید برید و کامنتها رو بخونید...تقریبا" این روش برای همه جواب داده
امیدوارم این روش واسه همه جواب بده و مفید باشه....![]()
سلام...دوستان مثل ایتکه یه روش اکتیو کردن راحت تر اومده برای تمامی ورژنهای بیلد 9200 (آخرین ورژن عرضه شده)...چند نفر هم تست کردن و جواب داده (و یکی از دوستان خودم) ولی من هنوز تست نکردم....
ابتدا فایل کرک رو از اینجا دانلود کنید:
و بعد طبق مراحل زیر عمل کنید:
[INSTALL NOTES]
1. RUN AS ADMIN
2. CLICK ON INSTALL/UNINSTALL WINDOWS 8
When command Prompt open and Asked to PRESS Y/N JUST PRESS Y AND THAT'S
ALL IT WILL ACTIVATE IT BY ITSELF( IT SHOULD SAY ACTIVATION SUCCESSFUL PRESS OK AND OK AGAIN, AND THEN ON COMMAND PROMPt IT WILL SAY THAT IT WILL RESTART LET IT RESTART BY ITSELF
3. IT WILL THEN RESTART AND Voila ACTIVATED.
I Also Thinks it Works With All Version of Windows 8 but has not yet tested except for pro which prove that it works.
It also work on RTM VERSION of Windows 8 and with W.Z.T Release.
منبع:متأسفانه منبع شیلترهWindows 8 Activator For Build 9200 (Sep 2012)ولی اگه شیلتر شکن دارید میتونید برید و کامنتها رو بخونید...تقریبا" این روش برای همه جواب داده
امیدوارم این روش واسه همه جواب بده و مفید باشه....![]()
یکی لطف کنه ترجمه کنه این جملات آخر یکم مبهمه و این که اگه کار میکنه بریم تو کار 8 که همه دارن تعریف سرعتشو میکنن :d
و اینکه دوستان قبل از نصب ویندوز از کجا میشه فهمید Build چند هستش ؟ چون میخوام از یه مغازه بخرم یارو شوته اصلا نمیدونه Build چیه !!!
خب به سلامتی!دوستان من روش بالارو تست کردم و جواب میده .
روش کار هم خیلی راحت هست .
فایل رو دانلود میکنین . به حالت admin اجراش میکنین . روی INSTALL/UNINSTALL WINDOWS 8 کلیک میکنین .
وقتی command Prompt باز شد ، y رو میزنین . و منتظر میمونین تا اکتیو شه و بعد هم reboot و تمام !
خب به سلامتی!
دوستان من روش بالارو تست کردم و جواب میده .
روش کار هم خیلی راحت هست .
فایل رو دانلود میکنین . به حالت admin اجراش میکنین . روی INSTALL/UNINSTALL WINDOWS 8 کلیک میکنین .
وقتی command Prompt باز شد ، y رو میزنین . و منتظر میمونین تا اکتیو شه و بعد هم reboot و تمام !
:d قبل از نصب ؟وقتی ویندوز نصب شد توی دسکتاپ پایین سمت راست!
یه سوال داشتم مسعود جان ٫
تو قسمت PERSONALIZE برای تغییر عکس lock screen یا account ، باید microsoft account داشته باشیم ؟
من ID رو وارد میکنم اما میگه نمیتونه به سرور وصل شه !
راهی هست ؟
یه سوال دارم و از کسی که اطلاعاتش واقعا کامل هست و میدونه می خوام پاسخ بدهد :
مگه مایکروسافت هر سه سال در ماه سپتامبر ویندوز جدید رو عرضه نمی کنه ؟ پس چرا میگند نسخه ی نهایی اومده و این دستکاری نیست و خود خودشه همونی که اونا میخواستند?