همه چیز درباره Windows 8

دوستان طبق تحقیقاتی که تو فروم های خارجی کردم این activator فقط کاربر رو با پیام اکتیو گول میزنه یعنی ویندوز اصلا اکتیو نمیشه نمونش همین کاربرomidpunisher که بعد اکتیو باز هم نمیتونه عکس lock screen و یا هر قابلیتی که نیاز به اکتیو کردن داره رو انجام بده در ضمن برای تغییر عکس lock screen نیاز به مایکروسافت اکانت نیست
در حال حاضر بهترین روش همون اسکایپ هستش.

اینم نقل قول از یه کاربر که این روش رو تست کرده

بله ، مثل اینکه این کرک مشکل داره . و هنوز امکان تغییر account picture و lock screen و ... نیست .
اما من مشکل بلو اسکرین و ... ندارم .

اسکایپ رو هرکاری کردم درست نشد !‌ وقتی تماس میگیرم ، No Answer میده . کسی میدونه مشکل چیه ؟

بله ، مثل اینکه این کرک مشکل داره . و هنوز امکان تغییر account picture و lock screen و ... نیست .
اما من مشکل بلو اسکرین و ... ندارم .

اسکایپ رو هرکاری کردم درست نشد !‌ وقتی تماس میگیرم ، No Answer میده . کسی میدونه مشکل چیه ؟
United Kingdom رو انتخاب کردی؟

نه United State رو انتخاب کردم .
اگه کُدی هست که جواب میده بدین که دوباره تست کنم . ممنون .

من همین چند ساعت پیش یه ویندوز 8 pro رو با کد J87JG-PXNR9-68BRP-DGJ9P-TMQHC اکتیو کردم کشور رو انگلیس انتخاب کن و به این شماره تماس بگیر 448000188354+

منم همین مشکل رو دارم
راستی یه مشکل دیگه که فقط آقا مسعود و بقیه دوستانم میتونن جواب بدن
من نمیتونم تو اسکایپ ثبت نام کنم
لطفا مراحل کاملشو اگه بگین ممنون میشم

مراحل ثبت نام رو بگم؟ :دی
اول برو به این آدرس:
Free Skype internet calls and cheap calls to phones online - Skype

بعد گوشه سمت راست بالا جوین اسکایپ روبزن!
بعد هم فیلد هارو پر کن دیگه! :دی خلی سادست! کجاش مشکل داری اونو بگی بهتره! :دی

امروز یک روش دیگه ای برای اکتیو شدن اومده ( کار می کنه ) - من تست نکردم -

(Use Skype for free call)
لازم به حرف زدن نیست - فقط تایپ میکنین

- Activate Windows 8 Via Phone -
Run cmd as admin. Enter one of they keys in here -Only for Enterprise and Pro

slmgr /ipk [FONT=宋体]TNHV9-74XMY-QVT69-CV8W6-RRDHC[/FONT]

Turn off your internet connection
Open activation window and click "Activate". It'll show your an error
After that you'll see "Activate by phone" button
Call to microsoft and enter code from message, which you will see

If they ask about number of computer, where you will use this key, say 1

- برای اینکه این روش رو تست کنم تحریک شدم و ویندوز رو deactive کردم -
- این روش محدودیت زمانی 180 روزه رو نداره و میتونین برای همیشه استفاده کنین - برای تماس با این شماره تماس بگیرین راحت تره - 448000188354+ -
-عزیزانی که ویندوزشون رو قبلا اکتیو کردن و میخوان این روش رو برن 100% توصیه میشه از پوشه ی store :
windows>>system32>>spp>store یک بک آپ بگیرن

13jpg_3162792_5546978.jpg
14jpg_3589263_5546979.jpg
115jpg_5661417_5546980.jpg

دوستان یکی میشه لطف کنه این روشو یه توضیح قدم به قدم بده من که سر از اسکایپ در نمیارم یکم برام سنگینه ، الان فعلا فقط ثبت نام کردم تو سایت اسکایپ :">

دوستان یکی میشه لطف کنه این روشو یه توضیح قدم به قدم بده من که سر از اسکایپ در نمیارم یکم برام سنگینه ، الان فعلا فقط ثبت نام کردم تو سایت اسکایپ :">
برنامه ی سکایپ رو دانلود و نصب بکن؛
Command Prompt .1 رو به عنوان Adminstrator اجرا کن و کدی که آخر این پست هست رو وارد و Enter بکن (باید بنویسه Key Installed Succesfully).
2. از قسمت Change PC Settings وارد قسمت Activate Windows بشوید و درحالی که اتصال اینترنت را قطع کرده اید بر روی گزینه ی Activate کلیک کنید (یک Dialog Window نمایش داده میشه).
3. اتصال اینترنت رو وصل کنید، کشور مورد نظر را United Kingdom انتخاب و بر روی Next کلیک کنید.
4. شماره ای که در صفحه ی بعد نمایش داده میشود را با سکایپ شماره گیری کنید.
5. ابتدا کلید 1 را فشار بدهید (برای تایید اینکه شما Home User هستید)؛ سپس یا میتوانید حرف های اون خانم محترم رو گوش کنید:d و یا میتوانید گروه اول کدی رو که در Dialog Window وجود دارد را وارد کنید؛ اگر کدی که وارد کرده باشید درست و بدون قطعی اتصال وارد شده باشد، Thank You را میشنوید و میتوانید گروه بعدی را وارد کنید. همینطور گروه ها را وارد کنید تا برسید به رییس آخر:d؛ گروه دهم رو که وارد کردید، اگه کد رو قبول بکنه، از شما میپرسه که این کد واسه چندین کامپیوتر استفاده میشه که شما باید 1 رو بزنید و در ادامه کدی رو که بهتون میده رو وارد کادرهای مربوطه کنید و تمام؛ و اگر کد مورد قبول درگاه حق واقع نشه:d با یک لفظ زیبا به شما اعلان میشود که ....We're Unable to activate.
================================
دوستان من هرچند روز یک بار کدهای فعالسازی جدید رو میگذارم، فقط سریع استفاده کنید تا قبل از اینکه بلاک بشن!

slmgr /ipk XR2XH-NMBQJ-T79Q6-83T78-MR9VC

برنامه ی سکایپ رو دانلود و نصب بکن؛
Command Prompt .1 رو به عنوان Adminstrator اجرا کن و کدی که آخر این پست هست رو وارد و Enter بکن (باید بنویسه Key Installed Succesfully).
2. از قسمت Change PC Settings وارد قسمت Activate Windows بشوید و درحالی که اتصال اینترنت را قطع کرده اید بر روی گزینه ی Activate کلیک کنید (یک Dialog Window نمایش داده میشه).
3. اتصال اینترنت رو وصل کنید، کشور مورد نظر را United Kingdom انتخاب و بر روی Next کلیک کنید.
4. شماره ای که در صفحه ی بعد نمایش داده میشود را با سکایپ شماره گیری کنید.
5. ابتدا کلید 1 را فشار بدهید (برای تایید اینکه شما Home User هستید)؛ سپس یا میتوانید حرف های اون خانم محترم رو گوش کنید:d و یا میتوانید گروه اول کدی رو که در Dialog Window وجود دارد را وارد کنید؛ اگر کدی که وارد کرده باشید درست و بدون قطعی اتصال وارد شده باشد، Thank You را میشنوید و میتوانید گروه بعدی را وارد کنید. همینطور گروه ها را وارد کنید تا برسید به رییس آخر:d؛ گروه دهم رو که وارد کردید، اگه کد رو قبول بکنه، از شما میپرسه که این کد واسه چندین کامپیوتر استفاده میشه که شما باید 1 رو بزنید و در ادامه کدی رو که بهتون میده رو وارد کادرهای مربوطه کنید و تمام؛ و اگر کد مورد قبول درگاه حق واقع نشه:d با یک لفظ زیبا به شما اعلان میشود که ....We're Unable to activate.
================================
دوستان من هرچند روز یک بار کدهای فعالسازی جدید رو میگذارم، فقط سریع استفاده کنید تا قبل از اینکه بلاک بشن!

slmgr /ipk XR2XH-NMBQJ-T79Q6-83T78-MR9VC
ممنون ، خدارو شکر با لفظ زیبا ساکسس فول داد :db-) چه اپراتور جیگر و مهربونی بود .... دوستان این روش هنوز کار میده :d

هیچ نرم افزاری برای بکاپ گیری از سریال ویندوز 8 موجوده بچه ها؟

زمانی که ویندوز را اکتیو کردید برنامه را اجرا می کنید و سریالی رو که برای اکتیو کردن وارد کردید در برنامه هم وارد می کنید و بک آپ میگیرد. فایل بک آپ را ذخیره کنید
اکنون میتوانید ویندوز رو مجدد نصب کنید، ارتباط خود را با اینترنت قطع کنید برنامه را دوباره اجرا و سریال را وارد کنید آدرس فایل بک آپ را به برنامه بدهید و ریستور کنید
http://www.mediafire.com/?r5pbu2e34aia2ay
سلام
علتش چیه که هیچ آنتی ویروسی رو ویندوز 8 نصب نمیشه ؟
چون انتی ویروس ها رو از روی قصد جوری میسازن که اگه ورژن ویندوز رو شناسایی نکنه نصب نشه حالا ممکنه اگه این حالت رو نداشته باشه و بزاره نصب بشه مشکل هم نداشته باشه ولی کمپانی ها ریسک نمیکنن ممکنه یه ایراد کوچولو و مشکل با ورژن جدید ویندوز باعث بشه که شما هک بشید یا الوده به ویروس برای همین اول باید این موارد بررسی کنن سپس نسخه سازگارشو میدن بیرون طی این چند هفته چند تا از انتی ویروسا اپیدت شدن میتونید موقتا از اونا استفاده بکنید البته یک انتی ویروس خوب هم روی ویندوز 8 هست که خود ماکرو گذاشته و حفاظت داینامیکی روی اطلاعات داره مثلا شما میرید یک بازی نصب کنید ابتدا فایلو اسکن میکنه یعنی یه انتی ویروسه تمام عیار شده که اگه اپدیتش کنی فکر نمیکنم نیاز به انتی ویرس خاصی داشته باشین البته اگه خودتونم رعایت بکنید
دوستان این فایلهای هیدن رو کجا تو 8 میشه قابل نمایش کرد هرچی گشتم پیدا نکردم ؟
توی کنترل پنل بعدش فولدر اپشن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or