hosseinkarimi
کاربر سایت
سلام دوستان.
بالاخره منم با روش اسکایپ ویندوزو اکتیو کردم.ممنون از دوستانی که کمک کردن.
یه چیزی من موقع تماس گرفتن و کد زدن آنلاین بودم این مشکلی ایجاد نمیکنه؟
ممنون.
مراحلش خیلی سادست در دو مرحلهممنون
حالا چطور باید از این بک آپ گیره استفاده کنیم ؟ مراحل رو اگه بشه تک به تک توضیح بدید ممنون میشم
راستی ، من هنوز dot net رو نصب نکردم چیکار باید بکنم ؟
مراحلش خیلی سادست در دو مرحله
1- زمانی که ویندوز را اکتیو کردید برنامه را اجرا می کنید و سریالی رو که برای اکتیو کردن وارد کردید در برنامه هم وارد می کنید و بک آپ میگیرد. فایل بک آپ را ذخیره کنیدDism /online /enable-feature /featurename:NetFx3 /All /Source:X:\sources\sxs /LimitAccess
2- اکنون میتوانید ویندوز رو مجدد نصب کنید، ارتباط خود را با اینترنت قطع کنید برنامه را دوباره اجرا و سریال را وارد کنید آدرس فایل بک آپ را به برنامه بدهید و ریستور کنید
برای نصب framework 3.5 هم این دستور توی cmd با اجرای ادمین وارد کنید
X نام درایو سی دی ویندوز 8 هستش
در ضمن روی نسخه N جواب نمیده و باید اینترنتی دانلود کرد چون توی سی دی نیست
کی گفته نمیشهسلام
علتش چیه که هیچ آنتی ویروسی رو ویندوز 8 نصب نمیشه ؟
چرا منم مشکل دارمسلام دوستان من با اينكه ويندوز رو اكتيو كردم ولي به قسمت Games دسترسي ندارم(تو قسمت مترو بر روي گزينه Games كليك ميكنك باز ميشه ولي چند لحظه بعد بسته ميشه).
كسي از دوستان كه اكتيو كرده باشه (با اسكايپ) به اين مشكل برنخورده؟
ممنون.
5 روزه کاسپر اسکای 2013 نصب کردم عالیه.دوستان من 2012 KasperSky Internet Security رو تست کردم، نصب نشد! 2013 رو هنوز تست نکردم؛ کسپری ها:d تا چند روز دیگه تست میکنم 2013 رو اگه سازگار بود میگم که دانلود کنید.
تا به حال با هیچ بازی مشکلی نداشتم، همه ی بازی ها رو به راحتی اجرا میکنه.
عجب من تست نکرده بودم:dداداش این نرم افزارهر خانه 5 رقم قبول میکنه در صورتی که اعداد من هر خونه ای 6 رقمی هست ؟
عجب من تست نکرده بودم:d
یه روش دستی هم هست که باز من تست نکردم
مرحله اول را الان که ویندوزتون اکتیو هست انجام بدین و مراحل بعد را بعد از نصب ویندوز جدید انجام بدین.
مراحل :
1- وارد شدن به فولدر C:\Windows\System32\spp و کپی کردن فولدر store(ویندوز اکتیو شده و فعال شده)
2- نصب دوباره ویندوز
3- باز کردن command prompt در حالت admin و تایپ slmgr -upk و سپس اینتر
4- windows+R را بزنید و msconfig.exe را تایپ کنید و boot tab را انتخاب و Safe boot-Minimal را انتخاب و apply و restart را انتخاب کنید تا به حالت safe mode بروید
5- بعد از اینکه به حالت safe mode رفتید command prompt را در حالت admin اجرا کرده و تایپ net stop sppsvc و سپس اینتر
6- کپی کردن (replace) بک آپ فولدر (store) که قبلا ذخیره کردید در مسیر C:\Windows\System32\spp
7- windows+R را بزنید و msconfig.exe را تایپ کنید و General tab را انتخاب و Normal boot را انتخاب و apply و restart را انتخاب کنید تا به حالت عادی و معمولی ویندوز بروید.
8- چک کردن فعال شدن ویندوز در command prompt در حالت admin با دستور slmgr -dli/dlv/xpr و سپس اینتر.
///
ویندوز شما فعال شده است، نکته ای که هست این روش فقط با لپ تاپ شما سازگار است و اگر سخت افزاری عوض کردید دیگر این روش جواب نمیدهد!
فکر کنم باید بیخیال عوض کردن ویندوز بشمقبلا تست کردم واسه من نشد .بعدش دوباره ویندوز نصب کردم با اولین کد اسکایپ اوکی شد![]()