همه چیز درباره Windows 8

ممنون
حالا چطور باید از این بک آپ گیره استفاده کنیم ؟ مراحل رو اگه بشه تک به تک توضیح بدید ممنون میشم

راستی ، من هنوز dot net رو نصب نکردم چیکار باید بکنم ؟

سلام دوستان.
بالاخره منم با روش اسکایپ ویندوزو اکتیو کردم:d.ممنون از دوستانی که کمک کردند:x.
یه چیزی من موقع تماس گرفتن و کد زدن آنلاین بودم این مشکلی ایجاد نمیکنه؟ در ضمن این ورژن وینوز پایین سمت چپ نوشته شده چه جوری اینو از بین ببرم؟
ممنون.

ترفند های ویندوز 8

سلام

دوتا ترفند خوب میزارم شاید به درد تون خورد

1 : فارسی سازی اپلکیشن ها

در هنگام نصب ویندوز 8، تعدادی اپلیکیشن نیز به طور پیش‌فرض در محیط Metro) Modern UI سابق) نصب می‌شوند که کاربردهای گوناگونی دارند. اما شاید برای‌تان جالب باشد که بدانید می‌توانید تمامی این اپلیکیشن‌های نصب شده را با زبان فارسی مشاهده کنید. در این ترفند به نحوه نحوه فارسی‌سازی اپلیکیشن‌های پیش‌فرض Modern UI در ویندوز 8 خواهیم پرداخت.

بدین منظور:
ابتدا (ترفندستان) کلیدهای ترکیبی Win+I را فشار دهید و سپس بر روی Control Panel کلیک کنید.
پس از باز شدن Control Panel بر روی Clock, Language and Region کلیک نمایید.
در مرحله‌ی بعد بر روی Language کلیک کنید.
در این صفحه لیست زبان‌های نصب شده بر روی ویندوز را مشاهده می‌کنید. در صورتی که قبلاً زبان فارسی را به ویندوز اضافه کرده‌اید، در میان زبان‌های نصب شده، زبان فارسی را انتخاب کرده و بر روی دکمه Move up کلیک کنید تا زبان فارسی در صدر لیست قرار بگیرد. اما اگر زبان فارسی را نصب نکردید، ابتدا بر روی Add a language کلیک کرده و پس از اضافه کردن زبان فارسی اقدام به این کار کنید.
در پایان بر روی دکمه OK کلیک کرده و یک‌بار ویندوز را از نو راه‌اندازی کنید. با اجرای یک اپلیکیشن‌ خواهید دید که زبان این اپلیکیشن فارسی خواهد بود.

2 : اضافه کردن گزینه های Power به منوی راست کلیک ویندوز 8

در ویندوز 8، دسترسی به گزینه‌های Power جهت خاموش کردن (Shutdown)، راه‌اندازی مجدد (Restart)، خروج از حساب کاربری (Log Off) و گزینه‌های مشابه همانند ویندوزهای قبلی آسان نیست و برای این کار باید ابتدا وارد نوار Charms شوید و با مراجعه به Settings و سپس Power گزینه مورد نظر خود را انتخاب کنید. در این ترفند قصد داریم نحوه اضافه کردن کلیه گزینه‌های Power به راست کلیک دسکتاپ ویندوز 8 را برای شما بازگو کنیم تا از این پس بتوانید بسیار آسان و سریع به این گزینه‌ها دسترسی داشته باشید.
ابتدا (ترفندستان) کلیدهای ترکیبی Win+R را فشار دهید تا پنجره Run باز شود.
سپس عبارت Notepad را وارد کرده و Enter بزنید تا برنامه Notepad ویندوز باز شود.
اکنون کد زیر را عیناً درون محیط Copy ،Notepad و Paste نمایید:
[HKEY_CLASSES_ROOT\DesktopBackground\Shell\Power Menu]
"MUIVerb"="Power Menu"
"SubCommands"="lock;logoff;switch;sleep;hibernate;restart;shutdown;hybridshutdown"
"Icon"="shell32.dll,215"
"Position"="bottom"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CommandStore\shell\lock]
@="Lock"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CommandStore\shell\lock\command]
@="Rundll32 User32.dll,LockWorkStation"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CommandStore\shell\logoff]
@="Log Off"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CommandStore\shell\logoff\command]
@="Shutdown -l"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CommandStore\shell\switch]
@="Switch User"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CommandStore\shell\switch\command]
@="tsdiscon.exe"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CommandStore\shell\sleep]
@="Sleep"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CommandStore\shell\sleep\command]
@="rundll32.exe powrprof.dll,SetSuspendState Sleep"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CommandStore\shell\hibernate]
@="Hibernate"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CommandStore\shell\hibernate\command]
@="Shutdown -h"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CommandStore\shell\restart]
@="Restart"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CommandStore\shell\restart\command]
@="Shutdown -r -f -t 00"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CommandStore\shell\shutdown]
@="Shut Down"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CommandStore\shell\shutdown\command]
@="Shutdown -s -f -t 00"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CommandStore\shell\hybridshutdown]
@="Shut Down (Hybrid)"

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\CommandStore\shell\hybridshutdown\command]
@="Shutdown -s -f -t 00 -hybrid"

سپس از منوی File بر روی Save as کلیک کرده و فایل را با نام دلخواه و پسوند reg. ذخیره نمایید (به عنوان مثال bazicenter.reg).
در نهایت به محل ذخیره این فایل رفته و بر روی آن دوبار کلیک کنید و سپس بر روی دکمه Yes کلیک نمایید.
اکنون در صورتی که در فضای خالی از صفحه دسکتاپ راست کلیک کنید منوی Power Options را خواهید دید که با ورود به آن، به کلیه گزینه‌های مورد نیاز دسترسی خواهید داشت.

منبع ترفند ها : ترفندستان

---------- نوشته در 06:29 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:27 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان.
بالاخره منم با روش اسکایپ ویندوزو اکتیو کردم.ممنون از دوستانی که کمک کردن.
یه چیزی من موقع تماس گرفتن و کد زدن آنلاین بودم این مشکلی ایجاد نمیکنه؟
ممنون.

اصلا اون موقع باید آنلاین می بودی

آخرین ویرایش:
ممنون
حالا چطور باید از این بک آپ گیره استفاده کنیم ؟ مراحل رو اگه بشه تک به تک توضیح بدید ممنون میشم

راستی ، من هنوز dot net رو نصب نکردم چیکار باید بکنم ؟
مراحلش خیلی سادست در دو مرحله

1- زمانی که ویندوز را اکتیو کردید برنامه را اجرا می کنید و سریالی رو که برای اکتیو کردن وارد کردید در برنامه هم وارد می کنید و بک آپ میگیرد. فایل بک آپ را ذخیره کنید
2- اکنون میتوانید ویندوز رو مجدد نصب کنید، ارتباط خود را با اینترنت قطع کنید برنامه را دوباره اجرا و سریال را وارد کنید آدرس فایل بک آپ را به برنامه بدهید و ریستور کنید
برای نصب framework 3.5 هم این دستور توی cmd با اجرای ادمین وارد کنید
Dism /online /enable-feature /featurename:NetFx3 /All /Source:X:\sources\sxs /LimitAccess
X نام درایو سی دی ویندوز 8 هستش
در ضمن روی نسخه N جواب نمیده و باید اینترنتی دانلود کرد چون توی سی دی نیست

سلام دوستان من با اينكه ويندوز رو اكتيو كردم ولي به قسمت Games دسترسي ندارم(تو قسمت مترو بر روي گزينه Games كليك ميكنك باز ميشه ولي چند لحظه بعد بسته ميشه).
كسي از دوستان كه اكتيو كرده باشه (با اسكايپ) به اين مشكل برنخورده؟
ممنون.

مراحلش خیلی سادست در دو مرحله

1- زمانی که ویندوز را اکتیو کردید برنامه را اجرا می کنید و سریالی رو که برای اکتیو کردن وارد کردید در برنامه هم وارد می کنید و بک آپ میگیرد. فایل بک آپ را ذخیره کنید
2- اکنون میتوانید ویندوز رو مجدد نصب کنید، ارتباط خود را با اینترنت قطع کنید برنامه را دوباره اجرا و سریال را وارد کنید آدرس فایل بک آپ را به برنامه بدهید و ریستور کنید
برای نصب framework 3.5 هم این دستور توی cmd با اجرای ادمین وارد کنید
Dism /online /enable-feature /featurename:NetFx3 /All /Source:X:\sources\sxs /LimitAccess
X نام درایو سی دی ویندوز 8 هستش
در ضمن روی نسخه N جواب نمیده و باید اینترنتی دانلود کرد چون توی سی دی نیست

داداش این نرم افزارهر خانه 5 رقم قبول میکنه در صورتی که اعداد من هر خونه ای 6 رقمی هست ؟

سلام
علتش چیه که هیچ آنتی ویروسی رو ویندوز 8 نصب نمیشه ؟
کی گفته نمیشه :| من خودم ESET Smart Security 5 دارم :| راحتم اپدیت میشه مشکلیم نداره:دی

---------- نوشته در 07:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:31 PM ارسال شده بود ----------

سلام دوستان من با اينكه ويندوز رو اكتيو كردم ولي به قسمت Games دسترسي ندارم(تو قسمت مترو بر روي گزينه Games كليك ميكنك باز ميشه ولي چند لحظه بعد بسته ميشه).
كسي از دوستان كه اكتيو كرده باشه (با اسكايپ) به اين مشكل برنخورده؟
ممنون.
چرا منم مشکل دارم:| فکر کنم به خاطر اینه که هردومون با سوسک رفتیم!راستی منم با اسکایپ فعال کردم.
19283689617065286703.png

دوستان من 2012 KasperSky Internet Security رو تست کردم، نصب نشد! 2013 رو هنوز تست نکردم؛ کسپری ها:d تا چند روز دیگه تست میکنم 2013 رو اگه سازگار بود میگم که دانلود کنید.
تا به حال با هیچ بازی مشکلی نداشتم، همه ی بازی ها رو به راحتی اجرا میکنه.

دوستان من 2012 KasperSky Internet Security رو تست کردم، نصب نشد! 2013 رو هنوز تست نکردم؛ کسپری ها:d تا چند روز دیگه تست میکنم 2013 رو اگه سازگار بود میگم که دانلود کنید.
تا به حال با هیچ بازی مشکلی نداشتم، همه ی بازی ها رو به راحتی اجرا میکنه.
5 روزه کاسپر اسکای 2013 نصب کردم عالیه.

داداش این نرم افزارهر خانه 5 رقم قبول میکنه در صورتی که اعداد من هر خونه ای 6 رقمی هست ؟
عجب من تست نکرده بودم:d
یه روش دستی هم هست که باز من تست نکردم;;)

مرحله اول را الان که ویندوزتون اکتیو هست انجام بدین و مراحل بعد را بعد از نصب ویندوز جدید انجام بدین.

مراحل :

1- وارد شدن به فولدر C:\Windows\System32\spp و کپی کردن فولدر store(ویندوز اکتیو شده و فعال شده)

2- نصب دوباره ویندوز

3- باز کردن command prompt در حالت admin و تایپ slmgr -upk و سپس اینتر

4- windows+R را بزنید و msconfig.exe را تایپ کنید و boot tab را انتخاب و Safe boot-Minimal را انتخاب و apply و restart را انتخاب کنید تا به حالت safe mode بروید

5- بعد از اینکه به حالت safe mode رفتید command prompt را در حالت admin اجرا کرده و تایپ net stop sppsvc و سپس اینتر

6- کپی کردن (replace) بک آپ فولدر (store) که قبلا ذخیره کردید در مسیر C:\Windows\System32\spp

7- windows+R را بزنید و msconfig.exe را تایپ کنید و General tab را انتخاب و Normal boot را انتخاب و apply و restart را انتخاب کنید تا به حالت عادی و معمولی ویندوز بروید.

8- چک کردن فعال شدن ویندوز در command prompt در حالت admin با دستور slmgr -dli/dlv/xpr و سپس اینتر.

///

ویندوز شما فعال شده است، نکته ای که هست این روش فقط با لپ تاپ شما سازگار است و اگر سخت افزاری عوض کردید دیگر این روش جواب نمیدهد!

عجب من تست نکرده بودم:d
یه روش دستی هم هست که باز من تست نکردم;;)

مرحله اول را الان که ویندوزتون اکتیو هست انجام بدین و مراحل بعد را بعد از نصب ویندوز جدید انجام بدین.

مراحل :

1- وارد شدن به فولدر C:\Windows\System32\spp و کپی کردن فولدر store(ویندوز اکتیو شده و فعال شده)

2- نصب دوباره ویندوز

3- باز کردن command prompt در حالت admin و تایپ slmgr -upk و سپس اینتر

4- windows+R را بزنید و msconfig.exe را تایپ کنید و boot tab را انتخاب و Safe boot-Minimal را انتخاب و apply و restart را انتخاب کنید تا به حالت safe mode بروید

5- بعد از اینکه به حالت safe mode رفتید command prompt را در حالت admin اجرا کرده و تایپ net stop sppsvc و سپس اینتر

6- کپی کردن (replace) بک آپ فولدر (store) که قبلا ذخیره کردید در مسیر C:\Windows\System32\spp

7- windows+R را بزنید و msconfig.exe را تایپ کنید و General tab را انتخاب و Normal boot را انتخاب و apply و restart را انتخاب کنید تا به حالت عادی و معمولی ویندوز بروید.

8- چک کردن فعال شدن ویندوز در command prompt در حالت admin با دستور slmgr -dli/dlv/xpr و سپس اینتر.

///

ویندوز شما فعال شده است، نکته ای که هست این روش فقط با لپ تاپ شما سازگار است و اگر سخت افزاری عوض کردید دیگر این روش جواب نمیدهد!
قبلا تست کردم واسه من نشد .بعدش دوباره ویندوز نصب کردم با اولین کد اسکایپ اوکی شد:)]:)>-

قبلا تست کردم واسه من نشد .بعدش دوباره ویندوز نصب کردم با اولین کد اسکایپ اوکی شد:)]:)>-
فکر کنم باید بیخیال عوض کردن ویندوز بشم
من اون کدی ک در cmd میزدیم رو دوباره زدم ویندوز غیر فعال شد و دوباره از طریق اسکایپ فعال کردم و اون کد رو برداشتم ولی به هر حال نشد بک اپ بگیرم از اکتیو .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or