منظورت همون پسوورد Account هست دیگه، آره؟ در PC Settings، قسمت Users روی Change Password کلیک کن؛ پسوورد فعلی رو وارد کن و در صفحه ی بعد داخل بلاک ها هیچی ننویس، پسوورد حذف میشه.سلام
آقا چه طور باید پسوورد رو حذف کرد؟
من پسوورد گذاشتم حالا پشیمونم

بایدم نداشته باشه.شما اون 9 تا شماره 7 رقمی رو میدی به اسکایپ اگه مشکلی نباشه اسکایپ بعد 20 الی 30 ثانیه عددهایی که باید تو قسمت A تا H وارد کنی رو میده.عجله نکن بزار هر شماره را 2 بار بخونه ....در آخر هم اکتیو

عزیز اگر هنوز همین عکسی که گذاشتی موقع اکتیو کردن میاد کد اکتیوش رو برات از اسکایپ گرفتم...پیام خصوصی فرستادمتعداد کارکترها با هم همخونی نداره :
http://up.vatandownload.com/images/12nzzxzu8644u2gxw72f.jpg
برو سایت مایکروسافت ورژن 2.5 شو بگیر اپدیت کن (مخصوص ویندوز 8) اپدیتش خیلی طول می انجامهسلام دوستان من windows 8 enterprise رو نصب کردم برای تست ولی هر نرم افزاری که میخواستم نصب کنم ارور netframework میداد هرنسخه ای از netframework رو هم که میخواستم نصب کنم ارور میداد که رو سیستم شما نصب شده . چی کارش کنم ؟
)))منظورت این ارور نیست؟سلام دوستان من windows 8 enterprise رو نصب کردم برای تست ولی هر نرم افزاری که میخواستم نصب کنم ارور netframework میداد هرنسخه ای از netframework رو هم که میخواستم نصب کنم ارور میداد که رو سیستم شما نصب شده . چی کارش کنم ؟

طبق گفته های آقا مهدی (manhatan)، آنتی ویروس Kaspersky 2013 عالی کار میکنه، من هم میخوام دانلود بکنم؛ بهترین گزینه همین هستش.این Avast من مهلت تموم کرده اصلا کار نمیده avira_free_antivirus_en و bitdefender_free_v10 هم دانلود کردم کار نمیکنه یکی یه انتی ویروس پیشنهاد بده

شما چه نوع موضوعی دوست داری؟طبیعت گیم ماشین ؟...در مورد آنتی ویروس کاسپر اسکای 2013 فعلا سازگارترینهسلام
آقا چرا این ویندوز 8 ، تصویر زمینه خوبی نداره ؟
اگه امکان داره دو سه تا والیپر خوب بزارید ممنون
---------- نوشته در 07:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:32 PM ارسال شده بود ----------
راستی
avira 12
رو کسی رو وین 8 نصب کرده ؟
منظورت این ارور نیست؟
اره همینه
---------- نوشته در 09:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:00 PM ارسال شده بود ----------
این x ها جداکننده اند ؟چرا دوستان ببه خودشون زحمت نمیدن یکی دو صفحه قبل هم بخونن؟
برای نصب framework 3.5 هم این دستور توی cmd با اجرای ادمین وارد کنید
Dism /online /enable-feature /featurename:NetFx3 /All /Source:X:\sources\sxs /LimitAccessXنام درایو سی دی ویندوز 8 هستش
در ضمن روی نسخه N جواب نمیده و باید اینترنتی دانلود کرد چون توی سی دی نیست
روش آقا سعید فکر میکنم جواب میده، من خودم دارم تست میکنم!اره همینه
---------- نوشته در 09:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:00 PM ارسال شده بود ----------
این x ها جداکننده اند ؟
KasperSky نصب بکن اسم Avast یادت میرهاما هیچی Avast نمیشه

من رفتم از خود مایکرو سافت دانلود کردم حدودا 230 مگ بود ولی اونم قبول نکرد.گذاشتم خود ویندوز دانلود کنهروش آقا سعید فکر میکنم جواب میده، من خودم دارم تست میکنم!
نه عزیزم، همونطور که آقا سعید نوشتن، X نام درایوی هستش که DVD ویندوز 8 باید درش قرار داشته باشه؛ مثلا واسه من G هستش.
===========================Edit====================
آقا من این کارو کردم؛ فقط اتفاقی که افتاده اینه که دیگه اون ارور ظاهر نمیشه! منظورم اینه که فایل مورد نظر هم اجرا نمیشه، انگار فقط ارور حذف شده! دوستان مشکل کجاست؟ واسه همه اینطوریه؟