همه چیز درباره Windows 8

سلام
آقا چه طور باید پسوورد رو حذف کرد؟
من پسوورد گذاشتم حالا پشیمونم
منظورت همون پسوورد Account هست دیگه، آره؟ در PC Settings، قسمت Users روی Change Password کلیک کن؛ پسوورد فعلی رو وارد کن و در صفحه ی بعد داخل بلاک ها هیچی ننویس، پسوورد حذف میشه.

==========================================
تصویر اجرا شدن دو نرم افزار Steam و Garena:

بایدم نداشته باشه.شما اون 9 تا شماره 7 رقمی رو میدی به اسکایپ اگه مشکلی نباشه اسکایپ بعد 20 الی 30 ثانیه عددهایی که باید تو قسمت A تا H وارد کنی رو میده.عجله نکن بزار هر شماره را 2 بار بخونه ....در آخر هم اکتیو

منکه اصلاً سر در نیاوردم.خاونه که میگه 1 رو بزن تا یوزر هوم شناخته بشی. بعد از اون من شروع کردم به وارد کردن کدها و بعد از هر 4 تا عددی که میزدم زنه هی میگفت تنکیو!نمیذاشت تمام عددهارو وارد کنم و من به زور همه رو وارد کردم و آخرش هم صدای یه دختر بچه ایی اومد که اونم تشکر میکرد ولی هیچ کدی برام نخوند و آخرش هم قطع شد :|

سلام دوستان من windows 8 enterprise رو نصب کردم برای تست ولی هر نرم افزاری که میخواستم نصب کنم ارور netframework میداد هرنسخه ای از netframework رو هم که میخواستم نصب کنم ارور میداد که رو سیستم شما نصب شده . چی کارش کنم ؟

این Avast من مهلت تموم کرده اصلا کار نمیده avira_free_antivirus_en و bitdefender_free_v10 هم دانلود کردم کار نمیکنه یکی یه انتی ویروس پیشنهاد بده
------------
اپدیت : من این ورژنو میگیرم اگه خوب بوود اعلام میکنم

اما هیچی Avast نمیشه

Kaspersky Anti-Virus 13.0.1.4190

سلام دوستان من windows 8 enterprise رو نصب کردم برای تست ولی هر نرم افزاری که میخواستم نصب کنم ارور netframework میداد هرنسخه ای از netframework رو هم که میخواستم نصب کنم ارور میداد که رو سیستم شما نصب شده . چی کارش کنم ؟
برو سایت مایکروسافت ورژن 2.5 شو بگیر اپدیت کن (مخصوص ویندوز 8) اپدیتش خیلی طول می انجامه :)))))

آخرین ویرایش:
منظورت این ارور نیست؟:-/

این Avast من مهلت تموم کرده اصلا کار نمیده avira_free_antivirus_en و bitdefender_free_v10 هم دانلود کردم کار نمیکنه یکی یه انتی ویروس پیشنهاد بده
طبق گفته های آقا مهدی (manhatan)، آنتی ویروس Kaspersky 2013 عالی کار میکنه، من هم میخوام دانلود بکنم؛ بهترین گزینه همین هستش.

چرا دوستان ببه خودشون زحمت نمیدن یکی دو صفحه قبل هم بخونن؟:-/
برای نصب framework 3.5 هم این دستور توی cmd با اجرای ادمین وارد کنید
Dism /online /enable-feature /featurename:NetFx3 /All /Source:X:\sources\sxs /LimitAccess​
X​
نام درایو سی دی ویندوز 8 هستش
در ضمن روی نسخه N جواب نمیده و باید اینترنتی دانلود کرد چون توی سی دی نیست

آخرین ویرایش:
سلام
آقا چرا این ویندوز 8 ، تصویر زمینه خوبی نداره ؟
اگه امکان داره دو سه تا والیپر خوب بزارید ممنون

---------- نوشته در 07:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:32 PM ارسال شده بود ----------

راستی
avira 12
رو کسی رو وین 8 نصب کرده ؟

سلام
آقا چرا این ویندوز 8 ، تصویر زمینه خوبی نداره ؟
اگه امکان داره دو سه تا والیپر خوب بزارید ممنون

---------- نوشته در 07:34 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:32 PM ارسال شده بود ----------

راستی
avira 12
رو کسی رو وین 8 نصب کرده ؟
شما چه نوع موضوعی دوست داری؟طبیعت گیم ماشین ؟...در مورد آنتی ویروس کاسپر اسکای 2013 فعلا سازگارترینه
چندتا تصویر زمینه میزارم فعلا کارت راه بیفته http://http://http://http://:// http://

آخرین ویرایش:
منظورت این ارور نیست؟:-/

اره همینه

---------- نوشته در 09:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:00 PM ارسال شده بود ----------

چرا دوستان ببه خودشون زحمت نمیدن یکی دو صفحه قبل هم بخونن؟:-/
برای نصب framework 3.5 هم این دستور توی cmd با اجرای ادمین وارد کنید
Dism /online /enable-feature /featurename:NetFx3 /All /Source:X:\sources\sxs /LimitAccess​
X​
نام درایو سی دی ویندوز 8 هستش
در ضمن روی نسخه N جواب نمیده و باید اینترنتی دانلود کرد چون توی سی دی نیست
این x ها جداکننده اند ؟

اره همینه

---------- نوشته در 09:06 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:00 PM ارسال شده بود ----------

این x ها جداکننده اند ؟
روش آقا سعید فکر میکنم جواب میده، من خودم دارم تست میکنم!
نه عزیزم، همونطور که آقا سعید نوشتن، X نام درایوی هستش که DVD ویندوز 8 باید درش قرار داشته باشه؛ مثلا واسه من G هستش.

اما هیچی Avast نمیشه
KasperSky نصب بکن اسم Avast یادت میره:>

===========================Edit====================

آقا من این کارو کردم؛ فقط اتفاقی که افتاده اینه که دیگه اون ارور ظاهر نمیشه! منظورم اینه که فایل مورد نظر هم اجرا نمیشه، انگار فقط ارور حذف شده! دوستان مشکل کجاست؟ واسه همه اینطوریه؟

آخرین ویرایش:
روش آقا سعید فکر میکنم جواب میده، من خودم دارم تست میکنم!
نه عزیزم، همونطور که آقا سعید نوشتن، X نام درایوی هستش که DVD ویندوز 8 باید درش قرار داشته باشه؛ مثلا واسه من G هستش.
===========================Edit====================
آقا من این کارو کردم؛ فقط اتفاقی که افتاده اینه که دیگه اون ارور ظاهر نمیشه! منظورم اینه که فایل مورد نظر هم اجرا نمیشه، انگار فقط ارور حذف شده! دوستان مشکل کجاست؟ واسه همه اینطوریه؟
من رفتم از خود مایکرو سافت دانلود کردم حدودا 230 مگ بود ولی اونم قبول نکرد.گذاشتم خود ویندوز دانلود کنه

[روش آقا سعید فکر میکنم جواب میده، من خودم دارم تست میکنم!
اقا کن اصلا از روی فلش بوت کردم سی دی ندارم :-/
دوستان دیگه این مشکلو ندارن ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or