همه چیز درباره Windows 8

اقا کن اصلا از روی فلش بوت کردم سی دی ندارم :-/
دوستان دیگه این مشکلو ندارن ؟
احتمالا ویندوز شما مثل من netfromwork 3.5 نداره/:).چاره فقط دانلود با خود ویندوزه:((

---------- نوشته در 10:19 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:11 PM ارسال شده بود ----------

امروز بلایی سرم اومد که هیچوقت یادم نمیره...رو سیستمم 2تا ویندوز8 اکتیو بود کامله کامل.صبح از خواب بلند شدم دیدم برق نیست .برق که اومد سیستم اومد بالا اصلا ویندوزی نبود که بالا بیادمنو میگی:-oوقتی هم یاد اپدیت نتورک وغیره افتادم شدم این~x(:((.الانم بعد کلی کلنجار واسه اکتیو تازه اولین ویندوز داره نتورکش دانلود میشه.این بلا سر هیچ کاربری نیاد که بعضیا ممکنه ایتطوری شنo:-)

همنوجور که دوستان گفتن X نام درایو سی دی هستش یا اگه فلش ریختی نگاه کن ببین نام درایو فلشت چیه و جایگزین x بکنش و دستور وارد کن
البته همونجور که دوستان گفتن ممکنه ویندوزت نسخه N باشه یعنی بدون مدیا پلیر در این صورت تنها راه اپدیت ویندوز هستش برایدانلود قسمتی از netframework 3.5 چون بیشترش رو ویندوز هست اگر از سایت ماکرو دستی دانلود کنید بازم نصب نخواهد شد
روش نصب برای کسایی که نسخه N دارن
تیک نصب نسخه 3.5 بزنید بعد اوکی کنید یک صفحه میادش برای دانلودش (تقریبا 50 مگی دانلود میکنه بقیشم تو خود ویندوز هست سپس فعال میشه
79677430006367501824.jpg

من رفتم از خود مایکرو سافت دانلود کردم حدودا 230 مگ بود ولی اونم قبول نکرد.گذاشتم خود ویندوز دانلود کنه
اگه درست شد بگو که ما هم همین کارو بکنیم.
چرا دیگه دوست عزیز، مگه نمیبینی همه دارن می نالن!

سلام دوستان
این کد اکتیو slmgr /ipk XR2XH-NMBQJ-T79Q6-83T78-MR9VC

برای ورژن پرو هستش؟فرق داره؟
چون من تونستم نسخه پرو اکتیو کنم اما اینترپرایز اروپایی نشد اسکایپ همش قطع میشه بعد 40 ثانیه ولی پرو راحت اکتیو شد
مرسی

سلام
آقا لطفا کمک کنید من هر چی product key میزنم همه رو میزنه blocked و کرک هایی هم که موجوده همه رو تست کردم همه خلاصه یک ایرادی میگیرن حای آخرین کرک که برای 15 شهریور بود تست کردم موقع install/unistall رو میزنم و بعد میزنم yes بلافاصله faild active میده.
نسخه من enterprice هست. میشه کمک کنید؟؟

مشغول دانلود ..
yahoo_22.gif
! سرعتش جطوره ؟
yahoo_4.gif
از 7 سریع تره ؟ ( سرعت باز کردن فولدرا و فریم ریت بازیها )
سرعت ویندوز و باز کردن فولدرها عالیه! فریم ریت بازی ها... احساس میکنم از 7 کم تره! واسا چندتا بازی دیگه تست بکنم بعدا اعلام میکنم.
سلام دوستان
این کد اکتیو slmgr /ipk XR2XH-NMBQJ-T79Q6-83T78-MR9VC

برای ورژن پرو هستش؟فرق داره؟
چون من تونستم نسخه پرو اکتیو کنم اما اینترپرایز اروپایی نشد اسکایپ همش قطع میشه بعد 40 ثانیه ولی پرو راحت اکتیو شد
مرسی
بله دوست عزیز، فرق میکنه! در صفحه های قبل کد واسه نسخه ی Enterprise گذاشته شد.
یه انتی ویروس در حد eset 5 که مثه eset رو لاک اسکرین هنگ نکنه سیستمو اپدیت انلاین داشته باشه کسی سراغ داره ؟
قبلا بحث شده در مورد این موضوع، KasperSky 2013 بهترین گزینه ست.
سلام
آقا لطفا کمک کنید من هر چی product key میزنم همه رو میزنه blocked و کرک هایی هم که موجوده همه رو تست کردم همه خلاصه یک ایرادی میگیرن حای آخرین کرک که برای 15 شهریور بود تست کردم موقع install/unistall رو میزنم و بعد میزنم yes بلافاصله faild active میده.
نسخه من enterprice هست. میشه کمک کنید؟؟
کرک درست و حسابی هنوز واسه این ویندوز ارائه نشده؛ از طریق Skype باید فعالسازی کنید که راهنما در صفحه های قبل هستش.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or