همه چیز درباره Windows 8

این Enterprise الآن مدیا سنتر نداره نمیشه خودمون روش نصب کنیم؟
بعد واسه آفیس نوشته via separate purchase یعنی چی؟
اکتیو کردنه کدومشون راحت تره؟

هنوز هيچ كرك 100% مطمئني براي ويندوز 8 نيومده ولي روش هايي وجود داره كه ميتونيد ويندوز خود را اكتيو كنيد (چه دائمي ، چه موقت) . ولي 30 روز فرصت داريد و قاعدتا زمان زيادي هست براي اينكه كرك جديد پيدا بشه و از بابت اين مسئله من به شما قول ميدم در كرك كردن ويندوز مشكلي نخواهيد داشت.

درباره مديا سنتر ، خيلي ببخشيد ولي براي چي ميخوايد ؟ من تو عمرم يه بار هم از مديا سنتر استفاده نكردم. مطمئنم زياد هم استفاده نميشه بين كاربران . چون برنامه هاي قوي تري در اين زمينه وجود دارن

درایور های کارت گرافیک و مادر بورد و این چیزا همه روش نصب میشن؟
نرم افزار ها چه طور؟

به چه آسوني ! تازه برخي از نرم افزارهايي كه ويندوز 7 ساپورت نميكرد را ساپورت ميكنه .

يكي از برنامه هايي كه خيلي نگرانش بودم Steam بود ! برنامه اي كه باهاش ميتونن انلاين بازي هاي اورجنال خريداري شده را بازي كنند. ولي خيلي راحت نصب شد و مشكلي نداشتم

GeForce يك پك مخصوص درايورهايش براي نسخه ي ويندوز 8 داده ، كه علاوه بر ساپورت كردن از ديگر درايور هاي نسخه ي 7 هم پيشرفته تر هست و سريعتر.

یعنی اینی که من دارم خوب نیست؟!

بهترین راه اینه کمی بمونی تا ریلیز جهانی بشه یعنی عرضه بشه فاینالش بعد اون که عرضه شد براش کرک درست حسابی بدن بیرون بعد نرم افزار فروشا میفروشن دیگه برین بخرین با خیال راحت .

بهترین راه اینه کمی بمونی تا ریلیز جهانی بشه یعنی عرضه بشه فاینالش بعد اون که عرضه شد براش کرک درست حسابی بدن بیرون بعد نرم افزار فروشا میفروشن دیگه برین بخرین با خیال راحت .

قاعدتا اینی که الان تو بازار هست فرقی با اونی که قراره بیاد نخواهد داشت ...

قاعدتا اینی که الان تو بازار هست فرقی با اونی که قراره بیاد نخواهد داشت ...

این حرفتون تا حدی درسته ولی خوب اونیکه میاد دیگه تنظیماتو یسری کارای یگه که بعضی دوستان شاید بلد نباشنو نداره دیگه خالی نصب میکنی و استفاده میکنی . البته اینو برا کسی گفتم که بلد نیست وگرنه کسی بلده میتونه عین من بریزه و لذت ببره خوب .

سلام
یه نکته بگم:d
از روز عرضه نسخه RTM من ازش استفاده کردم تا دیروز که تصمیم گرفتم دوباره برگردم به 7 ببینم چه احساسی دارم:>اولش پشیمون شدم گفتم همین 7 فعلا خوبه بعد گذشت چند ساعت که باهاش کار کردم نظرم برگشت و نسبت به ویندوز 8 یه احساس خیلی خوبی پیدا کردم خلاصه اینکه همه جوره ویندوز 8 سرتر هستش بدون شک حتی همین ظاهرش که احساس میشه بد شده(پیشنهاد میکنم هرکی این احساس داره دوباره 7 بریزه تا بفهمه جریان چیه)
اکسپلورر خود ویندوز (منظورم ie نیست) هم بهینه شده یعنی یه دفه هنگ نمیکنه و خیلی سریع ترم شده
تم ویندوز در عین زیبایی خیلی سبک تر شده
این تسک منیجرش میرزه به کل ویندوز 7 طوری که من خیلی زود بهش عادت کردم رو ویندوز 7 کلافه شده بودم:))
زمانی که ویندوز xp داشتم چندبار در بازده های زمانی مختلف سعی کردم از ویندوز ویستا استفاده کنم که هر دفه با شکست مواجه شدم:d
در نهایت خواستم بگم این ویندوز سرتر از ویندوز 7 هستش و اینده خوبی داره

آخرین ویرایش:
الآن میشه درایور Nvidia GeForce 7300 LE رو واسه ویندوز 8 لینکش رو بدید؟

Download GeForce 302.80 FOR Windows 8

Desktop: Windows 8 32-bit | Windows 8 64-bit

---------- نوشته در 08:50 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:42 PM ارسال شده بود ----------

دوستان درایو اینتل نصب میشه؟!اخه پک مخصوص نزده واسه 8!

جديدترين اپديت اداپتر كه ايتنل زده را از لينك زير دريافت كنيد كه مخصوص ويندوز 8 طراحي شده ..

http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=21642&keyword=%22windows+8%22&lang=eng

نكته : ويندوز 8 تمامي درايو ها و ديوايس هاي شما را به طور خودكار ساپورت و پشتيباني ميكنه ، و از اين لحاظ نگران نباشيد.

اگر شما قبلا ويندوز 7 داشتيد نگران ويندوز 8 و ساپورت مادربورد يا MAIN خود نباشيد.

دوستان درایو اینتل نصب میشه؟!اخه پک مخصوص نزده واسه 8!

اتفاقا زده، اگه مادربردتون ASUS هست می تونید از بخش دانلود ASUS بگیرید.

یعنی اینی که من دارم خوب نیست؟!

دوست عزیز، اگر نسخه ی PRO رو دارید بهترین هست و اتفاقا مخصوص دستگاههای PC هست و اگر Enterprise رو هم دارید کاملترین هست و امکانات خاصی داره که بدرد کاربرای خانگی نمی خوره، اسمش هم مشخصه که برای سازمانها و ادارات بزرگ هست، در ضمن اکتیو کردنش بصورت رسمی هم فقط 180 روزه هست و بعدش باید تمدید بشه، اما برای نسخه ی PRO همیشگی هست، بنابراین هر دو نسخه عالی هستن/

این حرفتون تا حدی درسته ولی خوب اونیکه میاد دیگه تنظیماتو یسری کارای یگه که بعضی دوستان شاید بلد نباشنو نداره دیگه خالی نصب میکنی و استفاده میکنی . البته اینو برا کسی گفتم که بلد نیست وگرنه کسی بلده میتونه عین من بریزه و لذت ببره خوب .

چند بار گفته شد هیچ فرقی با نسخه ی نهایی نداره، نه تنظیمات نه فایلها و نه هیچ چیز دیگه ای، بنابراین ریلیز جهانی ربطی به کرک شدنش نداره، سیستم اکتیوش تفاوت کرده و تا حالا نتونستن براش کرک آفلاین درست کنن.

Download GeForce 302.80 FOR Windows 8

Desktop: Windows 8 32-bit | Windows 8 64-bit

لینکای شما برای لپ تاپ هست، لینک نسخه ی دسکتاپ اینجاست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or