همه چیز درباره Windows 8

خب داداش ما هم بدون هماهنگی گرفته نصب کرده این ویندوز رو :| و ما هم به این اکوسیستم پیوستیم :d

بعد از کلی دردسر واسه اکتیو کردنش با اسکایپی که نمیدونم یه دفعه چه مرگش شد الان 2تا مشکل دارم

1- آنتی ویروس نصب نمیشه
2- اینترنتش هی خود به خود وصل میشه، "آپدیت ویندوز هم خاموشه ولی تا 2 دقیقه ولش میکنی باز وصل میشه"

اقا ما تو اسکایپیم میگه Please enter the first group now کجارو بزنم!

دوست عزیز ، وقتی اینا میگه یعنی "لطفا اولین گروه را وارد کنید " شما باید با کی پد ، شماره را بزنید .. همانند اینکه شماره گیری میکنید . ولی با خود نرم افزار اسکایپ شماری گیری کنید .. !

---------- نوشته در 11:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:36 PM ارسال شده بود ----------

خب داداش ما هم بدون هماهنگی گرفته نصب کرده این ویندوز رو :| و ما هم به این اکوسیستم پیوستیم :d

بعد از کلی دردسر واسه اکتیو کردنش با اسکایپی که نمیدونم یه دفعه چه مرگش شد الان 2تا مشکل دارم

1- آنتی ویروس نصب نمیشه
2- اینترنتش هی خود به خود وصل میشه، "آپدیت ویندوز هم خاموشه ولی تا 2 دقیقه ولش میکنی باز وصل میشه"

دوست عزیز ، شما چه نسخه از انتی ویروس و چه نسخه از ویندوز 8 را نصب کردید ؟

دوستانی که نیاز به راهنمایی دارن و بعد از خوندن نظرات دوستان و راهنمایی عزیزان مشکلشون حل نشده

لطفاً نرم افزار TeamViewer را از یکی از لینک های زیر دانلود و به صورت Personal / non-commercial use نصب نمائید ، در ادامه نصب این نرم افزار ، تیک های Agree را فعال نموده و فقط Next را کلیک کنید تا نصب پایان پذیرد. این نرم افزار به شما User ID و Password می دهد. آن را برای من پی ام کنید تا ما بتوانیم وارد کامپیوتر شما شویم و از نزدیک مشکل شما را بررسی کنیم. برای وارد شدن ما به سیستم شما باید به دو نکته توجه کنید.

نخست آنکه سرعت اینترنت شما مطلوب باشد (هنگام ورود ما چیزی دانلود نکنید) و همچنین حتی الامکان Background ویندوز شما فاقد هرگونه عکس و Wallpaper باشد تا سرعت بررسی افزایش یابد:

http://www.teamviewer.com/download/TeamViewer_Setup.exe

ضمناً هنگامی که User ID و Password را ارسال کردید ، نرم افزار TeamViewer را نبندید و خودتان هم پای سیستم بنشینید و عملکرد ما را مشاهده کنید و به صحبت های ما با خودتان توجه کنید. شما به تک تک حرکات Mouse و Keyboard ما تسلط کامل دارید و هر موقع مایل باشید می توانید سطح دسترسی ما را قطع کرده و ما را از سیستم خود اخراج کنید. منتظر شما هستیم.
سپاس از همکاری شما. بهزاد ام بی

نود 32 4.2.7 :-" رو 7 همیشه همینو نصب میکردم بعد آپدیتش میکردم ولی اگه نسخه جدیدشو میخواد بی زحمت لینکش رو بدید

ویندوز هم زده پرو 64 بیت

کاملترین نسخه ای که از ویندوز 8 اومده Enterprise و سری N هست که کمامل ترین هستند.

شما این نسخه از نود را دانلود کنید که اخرین ورژن از نود هست و کلید های اکتیو ان به راحتی قابل پیدا شدن هستند

ESET Smart Security 5.2.9.1

نسخه 32
http://iransetupfiles.com/Files/MyFiles/ENSS32B52951.exe

و نسخه 64 (که شما باید این نسخه را دانلود کنید )
http://iransetupfiles.com/Files/MyFiles/ENSS64B52951.exe

پسورد فایل ها : Nod32 / Kaspersky / Avast / Norton / Avira مرجع آنتی ویروس ایران

الان کامل ترین نسخه یعنی اومده؟؟ یا کاملترین نسخه آخرین نسخه هست؟

نسخه اي كه قرار گرفته در اول تاپيك ، كامل ترين نسخه و آخرين نسخه هست . ويندوز 8 فينال هست و ويندوز جديدتر نخواهد امد .

كنفرانس مطبوعاتي ماكروسافت كه برگزار خواهد شد از همين نسخه پرده برداري ميشود. چيزي جديد به عنوان ويندوز 8 فينال ، نهاييي و ... نخواهد بود ، معرفي ميشه !!! ولي همين نسخه هست

---------- نوشته در 09:01 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:57 AM ارسال شده بود ----------

اين نسخه اصل ويندوز كه به توسعه دهندگان داده شده بود براي هماهنگ كردن برنامه ها ، وسيله ها ، بازي ها ، تبلت ها ، نوت بوك ها و ... ! كه زمانيكه ويندوز 8 قرار هست معرفي بشه ، اين شركت ها از قبل هماهنگي هاي لازم براي فروش محصولات خود تحت اين سيستم عامل انجام داده باشن ! كه خوشبختانه يا بدبختانه اين نسخه را يكي از افراد توسعه دهندگان به صورت دزدي در اينترنت قرار داد كه همان نسخه فينال ويندوز 8 هست و باگ و كندي سيستم و ... را نداره .

اميدوارم متوجه شده باشيد

میگم من الآن کدوم نسخه رو دانلود کنم؟
واسم فرقی نداره اگه مدیا پلیر رو بعدش نصب کنم
فقط می خوام کامل باشه!
بعد یه نسخه ای بود که می گفتن بعد از اکتیو کردن دوباره باید اکتیوش کرد! اون رو نمی خواما!
بعد یه سوال دیگه
اگه من الآن نصبش کنم از همین درایور هایی که الآن استفاده می کنم رو 8 هم می تونم نصب کنم؟
اینم مشخصات کامپیوترم:
Intel (R)Pentium (R)D CPU 3.00 Ghz
RAM:1 GB
رو این میتونم نصب کنم؟

آخرین ویرایش:
میگم من الآن کدوم نسخه رو دانلود کنم؟
واسم فرقی نداره اگه مدیا پلیر رو بعدش نصب کنم
فقط می خوام کامل باشه!
بعد یه نسخه ای بود که می گفتن بعد از اکتیو کردن دوباره باید اکتیوش کرد! اون رو نمی خواما!
بعد یه سوال دیگه
اگه من الآن نصبش کنم از همین درایور هایی که الآن استفاده می کنم رو 8 هم می تونم نصب کنم؟
اینم مشخصات کامپیوترم:
Intel (R)Pentium (R)D CPU 3.00 Ghz
RAM:1 GB
رو این میتونم نصب کنم؟

نسخه Enterprise کاملترین نسخه ویندوز 8 (نسخه 32 بیتی و 64 بیتی)

شما ميتونيد از لينك زير فرق نسخه هاي مختلف ويندوز 8 را مشاهده كنيد .

Windows 8 editions - Wikipedia, the free encyclopedia

مشخصات مورد نياز براي نصب ويندوز‌ :

Processor: 1 gigahertz (GHz) or faster
RAM: 1 gigabyte (GB) (32-bit) or 2 GB (64-bit)
Hard disk space: 16 GB (32-bit) or 20 GB (64-bit)
Graphics card: Microsoft DirectX 9 graphics device or higher
To use touch, you need a tablet or monitor that supports multitouch
To snap apps, you need a screen resolution of at least 1366 x 768

---------- نوشته در 11:32 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:27 AM ارسال شده بود ----------

دوستان به نظرتون واسه این ویندوز انتی ویروس لازمه؟!یا ویندوز دیفندر خودش کافیه؟

والا نظر من را بخواي من به آنتي ويروس خود ويندوز خيلي اطمينان ندارم . براي همين به شما 3 تا انتي ويروس معرفي ميكنم

1-بيت دفندر = قدرت وحشتناكي داره ولي سرعت سيستم را نسبت به ديگر انتي ويروس ها به شدت كاهش ميده

2-نورتون = ثروتمندترين شركت انتي ويروس هست و در تست ها نمره قابل توجي گرفته ، شيك و قوي هست

3- آواست = راحت و رووون ، سريع و دقت بالايي داره و به سرعت داره مشهور ميشه *

*پيشنهاد من .... فقط اگه خواستيد اواست استفاده كنيد به خودم بگيد تا راهنمايي كنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or