من نت فریمورک 2 . 3.5 رو گرفتم ولی هرکاری میکنم نمیذاره نصبشون کنم باید چیکار کنم؟
میزنم که نت 3.5 رو نصب کنه میگه به نت 3.5 برای اجرای این برنامه نیاز دارید
چیکار کنم؟
غیر ممکنه برنامه ای روی 7 نصب بشه اما روی 8 نشه! اگرم برنامه های قدیمکی مشکل دارن الان تمامی برنامه ها ورژن جدید براون اومده اونو بگیرید و نصب کنید.دوستان ( مسعود فقط ! :d ) ارزش داره دانلود کنیم !؟ باگ ماگ نداره ؟! به این مجید ( majidred2011 ) بفهمونین نسخه ی نهاییه ! میگه نرم افزاری روش نصب نمیشه !راس میگه ؟!؟!
![]()
مگه اینجا نگفتم کسی این ویندوز رو نگیره؟ این ویندوز نه اکتیو میشه و نه ساپورت! پاکش کنید و از پست اول ویندوز رو دانلود کنید.
غیر ممکنه برنامه ای روی 7 نصب بشه اما روی 8 نشه! اگرم برنامه های قدیمکی مشکل دارن الان تمامی برنامه ها ورژن جدید براون اومده اونو بگیرید و نصب کنید.
غیر ممکنه برنامه ای روی 7 نصب بشه اما روی 8 نشه! اگرم برنامه های قدیمکی مشکل دارن الان تمامی برنامه ها ورژن جدید براون اومده اونو بگیرید و نصب کنید.
دوستان لطفا یک روش اکتیو که جواب بده بگین .
از اسکا.یپ خواستم اکتیو کنم ، نشد . از gogo هم نشد !
از اسکایپ چرا نشد؟ با سریال جدیدش امتحان کردین؟
سریال جدید مال pro هست و سری n و coreاز اسکایپ چرا نشد؟ با سریال جدیدش امتحان کردین؟
error میده میگه windows couldn't be activated
0x8007007b
با همین آموزش تصویری و سی دی کی بالا رفتم اینطوری شد activiate via phone ham nemiare
سلام پسرسریال جدید مال pro هست و سری n و core
رو اینتر پرایز هر کاری کردم سریالهای جدید رو نگرفت و ارور داد .
دو تا سریال دیگه هم که دو روز پیش اومده بود اپراتور میشناسه و کلا دیگه فعال نمیشه البته نسخه اینترپرایز.
سلام دوست عزیز.سلام پسر
محمد جان از این key ها استفاده کن ببین میشه :
slmgr /ipk N7RRX-RVH4P-PCPBM-89D8Y-X4PK2
یا
slmgr /ipk KM7FN-2WHWX-FMH2Y-43KXF-CRYQP
یا
slmgr /ipk NB7P3-C66T2-848FB-M3BJB-2PKVC
سلام پسرسلام دوست عزیز.
من این کد ها رو که میزنم هیچ اتفاقی نمیفته و CMD میره خط بعد.
چی کار باید انجام بدم تا درست بشه؟
ممنون.