Medusa
کاربر سایت
اخه تو ویندوز 7 اصلا یه همچین مشکلی ندارم !مشکل اکسترنالت از دستگاه یا هاردت هست. مشکلی از ویندوز نیست که اینجا بگیم و درست شه
اخه تو ویندوز 7 اصلا یه همچین مشکلی ندارم !مشکل اکسترنالت از دستگاه یا هاردت هست. مشکلی از ویندوز نیست که اینجا بگیم و درست شه
اخه تو ویندوز 7 اصلا یه همچین مشکلی ندارم !
الان تست کردم دیدم با پورت USB3 اینطوریه ولی با USB2 مشکلی نداره !درایور و ... ها درسته با ویندوز 8 حتی بهتر از 7 کار میکنن ولی با این وجود ماله خود 8 نیستن. مشکل از همینه. چون مند چند وقت قبل همچین مشکلی رو روی لپ تاپ داشتم که نمیخوند و باید چندبار در میاوردم و میزدم تا میخوند. بعد با درایور درست شد
کو برادر من چرا این پشستارو پیدا نمیکنم؟طریقه فعال سازی APP STORE و نصب ویندوز میدیا پلیر بر روی نسخه N در پست اول اضافه شد.
با تشکر از احسان عزیز که الحق خیلی به ما کمک کردند.
برای Enterprise و Pro از این 2 تا استفاده کنید فرقی نداره من با VMware نصبیدم اکتیو شد !برای Enterprise هم کلید جدیدی هست؟
آگه پرو....سی که دوستان قبلا گفته بودند رو نصب کردید پاک کنیددوستان یه مشکلی دارم.
app های مترو بعضی وقتا باز میشن بعضی وقتا هم هر چی میزنم هیچ اتفاقی نمیفته.
شما هم همچین مشکلی دارین؟
اینترنت اپشن سربرگ کانکشن قسمت لن تیک ****** رو بردارپاک کردم هرچی برنامه پرو..سی داشتم ولی بازم کار نمیکنه !![]()
آگه پرو....سی که دوستان قبلا گفته بودند رو نصب کردید پاک کنید
مایکرروسافت میتونه اما اگه دوباره طراحی کنهمن 32 نصب نکردم ولی همون 3.5 گیگ بیشتر ساپورت نمیکنه فرقی نداره
یعنی این ماکرو نیستش که از قصد محدودیت رم گذاشته باشه نوع کرنل ویندوز 32 بیتی طوری هست که در نهایت همنقدر رم ساپورت میکنه مثل این میمونه که مثلا adsl 128 سرعتش نهایت میشه 16 کیلو
این برنامه ها که مقدار رم رو افزایش میدن همش سرکاریه
حالا چرا نمیخواین 64 بریزید؟:dهیچ ایرادی نداره 99 درصد برنامه ها اجرا میشن خیلی هم سریع تره البته اگه رمتون حداقل 4 گیگ به بالاس
مایکرروسافت میتونه اما اگه دوباره طراحی کنه
من با نرم افزارهای قدیمی کار میکنم نمیتونم برم رو 64 بیت
رمم مشکلی نداره 8 گیگ هست
بهر حال ممنون
راستی قابلیت COMPTABILITY نسخه 64 بیت قابلیت سازگاری با 32 بیتی ها رو داره
ممنون
کاملا موافقم دقیقا نظرت مثل منه با این تفاوت که جای xp و 2000 برعکسه:dکرنل 32 ماله 1992 هست. هیچ وقت دیگه آپدیت نمیشه. از اون موقع تا حالا فقط 64 آپدیت شده که الآن کرنل اصلیش رسیده به 100 گیگ رم و CPU 64 که روی ویندوز 8 هایی که فروخته میشه اگه اشتباه نکنم روی 32 گیگ رم محدود شده. (CPU رو نمیدونم) نسخه با کرنل اصلی که مثلا میره برای PIXAR تو حالت عادی فروخته نمیشه.
ولی باز برای شما مشکل نداره. تو خود 64 بیت، اگه بخوای ویندوز 32 رو هم گذاشتن. از این نظرات مشکل نداره. + شما الآن 5 گیگ رمت کلا استفاده نمیشه.
========================
به طور کل کرنل و خود ویندوز نسخه هاش بدون در نظر گرفتن اسم، اینجوریه شماره گذاریشون
Windows 95: Windows 4
Windows 98: Windows 4.1
Windows XP: Windows 5
Windows 2000: Windows 5.1
Windows Visa: Windows 6
Windows 7: Windows 6.1
Windows 8: windows 6.2
کرنل 64 از ویستا روش خیلی کار شد تا الان که دیگه میشه گفت اوج بیس Windows NT هست و 8 رو آماده شدن برای بیس RT حساب کرد :d