همه چیز درباره Windows 8

بچه ها اگه نظر من رو هم بخواین میگم با نصب proxifier هستش که نمیشه appها رو درست اجرا کرد من قبلا قسمت موزیک واسم sign in نمیشد اما الآن app ها به راحتی باز میشن ،
musicjpg_3780041_5553282.jpg
piratejpg_7795676_5553352.jpg

حق با این دوستمونه من تا این پروک رو نصب کردم حتی قبل از اکتیو کردن ایمیل ها رو نشان نمیداد تا این نرم افزار رو پاک کردم تمامی مترو کار کرد مرسی داداش

طریقه فعال سازی APP STORE و نصب ویندوز میدیا پلیر بر روی نسخه N در پست اول اضافه شد.
با تشکر از احسان عزیز که الحق خیلی به ما کمک کردند.

هیچ کدوم از مترو Appها به اینترنت وصل نمیشن اصلا وقتی میرم تو مترو انگاری به اینترنت وصل نیستم کسی هست یه همچین مشکلی داشته باشه ؟!

دوستان من مشکلی با appهای ویندوز نداشتم تو metro اما الان وقتی تو video و music میرم یهو میپرن بیرون ؟!!!

نمیپره بیرون! وقتی میخوای اپلیکیشنی رو دانلود کنی بعد از زدن دکمه نصب اون برنامه یه صفحه میاد عقب! اما اون بالا سمت راست میتونی ببینی که اون برنامه درحال دانلود و نصب هست. روش کلیک کن تا بری به صفحه دانلودش.

---------- نوشته در 08:17 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 08:17 AM ارسال شده بود ----------

هیچ کدوم از مترو Appها به اینترنت وصل نمیشن اصلا وقتی میرم تو مترو انگاری به اینترنت وصل نیستم کسی هست یه همچین مشکلی داشته باشه ؟!

اینو نزدیک 200 بار در صفحه های قبل توضیح دادن بچه ها! :دی یکم برو عقب میبینیش راه حلشو! :)

هیچ خبر رسمی در مورد ساپورت رم نیست اما یه سوال
کسانی که انترپرایز ویندوز 8 البته 32 بیت نصب کردن چه مقدار رم ساپورت میکنه.همون 4 گیگ سابق هست یا افزایش دادن.
ممنون میشم جواب بدین

هیچ خبر رسمی در مورد ساپورت رم نیست اما یه سوال
کسانی که انترپرایز ویندوز 8 البته 32 بیت نصب کردن چه مقدار رم ساپورت میکنه.همون 4 گیگ سابق هست یا افزایش دادن.
ممنون میشم جواب بدین
من 32 نصب نکردم ولی همون 3.5 گیگ بیشتر ساپورت نمیکنه فرقی نداره
یعنی این ماکرو نیستش که از قصد محدودیت رم گذاشته باشه نوع کرنل ویندوز 32 بیتی طوری هست که در نهایت همنقدر رم ساپورت میکنه مثل این میمونه که مثلا adsl 128 سرعتش نهایت میشه 16 کیلو
این برنامه ها که مقدار رم رو افزایش میدن همش سرکاریه
حالا چرا نمیخواین 64 بریزید؟:dهیچ ایرادی نداره 99 درصد برنامه ها اجرا میشن خیلی هم سریع تره البته اگه رمتون حداقل 4 گیگ به بالاس

دوستان عزیز من هر چقدر تلاش میکنم تا مرحله ای که 9 تا group key رو میگیره ئرست ÷یش میره بعد میگه "you unable to activate your production may be key is not validate if you want know your key is generat..............خلاصه میگه کی کدم دزدیه..نسخه ای که استفاده میکنم Enterprise هست......از هر ذو کلید هم استفاده میکنم همینو میگه..به شماره انگلیس هم زنگ میزنم ..کسی میتونه کمک کنه؟

آخرین ویرایش:
اینو نزدیک 200 بار در صفحه های قبل توضیح دادن بچه ها! :دی یکم برو عقب میبینیش راه حلشو! :)
باور کن تا صفحه 47 رو خوندم ولی راهی ندیدم :d
یه مشکل دیگه هم دارم اونم اینه که وارد Win8 میشم هارد اکسترنالم رو نمیشناسه یک بار باید کابلش رو بکشم از نو بزنم تا کار کنه !

باور کن تا صفحه 47 رو خوندم ولی راهی ندیدم :d
یه مشکل دیگه هم دارم اونم اینه که وارد Win8 میشم هارد اکسترنالم رو نمیشناسه یک بار باید کابلش رو بکشم از نو بزنم تا کار کنه !

مشکل اکسترنالت از دستگاه یا هاردت هست. مشکلی از ویندوز نیست که اینجا بگیم و درست شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or