همه چیز درباره Windows 8

خدااااااااااااا !!! مدیا پلیر 12 میشه ریخت روش ؟!

Download: Media Feature Pack for N and KN versions of Windows 8 - Microsoft Download Center - Download Details

........

برادر شما نتونستی متروشو از هیلترینگ در بیاری ؟

باید پراکسی ست کنی. در قسمت اینترنت آپشن اینترنت اکسپلورر.

راستی فک کنم کلا بخش دانلود ها رو با بخش پرسش و پاسخ جدا کنیم بهتر یاشه راحت تره واسه کاربرا
اینجا تاپیک دانلود نیست! اون لینک های دانلود هم دوستمون لطف کردن برامون آپلود میکنن منم میذارم اینجا تا دوستان بازی سنتر در سایت های مختلف سردرگم نشن و بدونن دقیقا دارن چی رو دانلود میکنن.

Download: Media Feature Pack for N and KN versions of Windows 8 - Microsoft Download Center - Download Details

........

باید پراکسی ست کنی. در قسمت اینترنت آپشن اینترنت اکسپلورر.

اینجا تاپیک دانلود نیست! اون لینک های دانلود هم دوستمون لطف کردن برامون آپلود میکنن منم میذارم اینجا تا دوستان بازی سنتر در سایت های مختلف سردرگم نشن و بدونن دقیقا دارن چی رو دانلود میکنن.
پراکسی نداره که فقط و پی ان داره من اچ تیتی پی اس دارم با این میشه راستی این اینک بالا که گذاشتی بر enterprise باید کدومشو دانلود کنم 32بیت ویندوزم

پراکسی نداره که فقط و پی ان داره من اچ تیتی پی اس دارم با این میشه راستی این اینک بالا که گذاشتی بر enterprise باید کدومشو دانلود کنم 32بیت ویندوزم

توی قسمت LAN SETTING
اون لینک بالا رو میخوای چیکار؟ مگه نسخه N داری شما؟

توی قسمت LAN SETTING
نمیدونم نسخه من چیه فک کنم معمولیه n نیس ولی ویندوز مدیا پلیر داره توش

---------- نوشته در 06:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:49 PM ارسال شده بود ----------

توی قسمت LAN SETTING
برادر شما با اچ تیتی پی اس فعالش کردی ؟میشه یکم بیشتر توضیح بدی یعنع تنظیمات اونجا وارد کنم دیگه به پراکسی فایر احتیاج ندارم

شما مشکلی نداری پس. اون لینک رو نمیخوایید.

---------- نوشته در 06:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:54 PM ارسال شده بود ----------

برادر شما با اچ تیتی پی اس فعالش کردی ؟میشه یکم بیشتر توضیح بدی یعنع تنظیمات اونجا وارد کنم دیگه به پراکسی فایر احتیاج ندارم
برای من فقط قسمت APP ها کار نمیکنه. دارم روش کار میکنم.

نمیدونم نسخه من چیه فک کنم معمولیه n نیس ولی ویندوز مدیا پلیر داره توش

---------- نوشته در 06:54 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:49 PM ارسال شده بود ----------

همه چی برا من بستس

---------- نوشته در 06:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:56 PM ارسال شده بود ----------

شما مشکلی نداری پس. اون لینک رو نمیخوایید.

---------- نوشته در 06:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:54 PM ارسال شده بود ----------

برای من فقط قسمت APP ها کار نمیکنه. دارم روش کار میکنم.
منم همون اپها رو میخوام اگه نه تو دسکتاپ همه چی کار میکنه یکی نیس با چیز پی ان امتحان کنه

---------- نوشته در 07:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:59 PM ارسال شده بود ----------

همه چی برا من بستس

---------- نوشته در 06:59 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:56 PM ارسال شده بود ----------

منم همون اپها رو میخوام اگه نه تو دسکتاپ همه چی کار میکنه یکی نیس با چیز پی ان امتحان کنه
یعنی استورش فعال بشه دیگه اخرشه

الآن با وی پی ان تست کردیم رفت توی store , ( قبلا برام نمیرفت ) ،
storejpg_5752726_5551027.jpg
با اون روشی که مسعود جان هم گفت 100% میشه

سلام پسر
internet options>>connections>>lan settings
پ-روکسی بهش بدین حتی اگه ف-یلتر باشه

خب وقتی ***** باشه که کار نمیکنه برادر اونوقت به جه دردی میخوره پسر؟b-)

---------- نوشته در 08:02 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:39 PM ارسال شده بود ----------

خب وقتی ***** باشه که کار نمیکنه برادر اونوقت به جه دردی میخوره پسر؟b-)
با ویندوز 7 هم اون روش رو امتحان کردم کار نکرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or