همه چیز درباره Windows 8

دوستان ویندوز جدید رو نصب کردم! یه مشکلی هست. با این اسکایپ چرا نمیشه تماس گرفت؟ باید پریمیوم باشی؟
نه مسعود جان
با این شماره تماس گرفتی ؟
448000188354+
- اگه با این شماره مشکلی پیش اومد توی قسمتی که میگه کشور رو انتخاب کنین ، برای هر کشوری یک شماره هست

بگو چیکار کردی یه بار ؟! :d

1. ویندوز جدید!
2. نصب اسکایپ
3. ساختن اکانت
4. وی پی ان
5. زدن سریال در cmd
6. قطع اینترنت
7. قسمت اکتیو کردن
8. انتخاب تماس تلفنی
9. وصل کردن اینترنت
10.روشن کردن وی پی ان
11.برقراری تماس با شماره انگلیس
12. متصل شدن بهش
13. هیچی! :| :|

1. ویندوز جدید!
2. نصب اسکایپ
3. ساختن اکانت
4. وی پی ان
5. زدن سریال در cmd
6. قطع اینترنت
7. قسمت اکتیو کردن
8. انتخاب تماس تلفنی
9. وصل کردن اینترنت
10.روشن کردن وی پی ان
11.برقراری تماس با شماره انگلیس
12. متصل شدن بهش
13. هیچی! :| :|

وی پی ان نمیخواد. روی Call هم تاثیر منفی داره واسه اپراتور ـه Skype

خب به سلامتی نسخه جهانی اینترپرایس رو دانلود کردم و با موفقیت اکتیو هم شد. دوستم نوید داره نسخه جهانی 32 و 64 بیتی رو در یک پارت با لینک سریع تا ساعاتی دیگه آماده میکنه.

attachment.php

Attachments

• dgg.jpg
    dgg.jpg
    50.2 KB · مشاهده: 92
بچه ها من هر چی موقع تماس با اپراتور(میگه اگه فرد عادی هستید دکمه یک رو بزنید)من هر چی تو دیال پد یک رو میزنم جواب نمیده

---------- نوشته در 05:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:58 PM ارسال شده بود ----------

راستی بچه ها من تازه امروز فهمیدم سیستمم 32 بین نیست و 64 هست:Dاما ویندوز 32 دانلود کردم به مشکل که بر نمیخورم؟؟؟؟

---------- نوشته در 05:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:01 PM ارسال شده بود ----------

تو سیستم اینفو من نوشته اپریتینگ سیستم من 32 بیته ولی پایه پردازندم 64 هست:|یعنی چی؟؟؟بالاخره کدومش؟؟؟

بچه ها من هر چی موقع تماس با اپراتور(میگه اگه فرد عادی هستید دکمه یک رو بزنید)من هر چی تو دیال پد یک رو میزنم جواب نمیده

---------- نوشته در 05:01 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:58 PM ارسال شده بود ----------

راستی بچه ها من تازه امروز فهمیدم سیستمم 32 بین نیست و 64 هست:Dاما ویندوز 32 دانلود کردم به مشکل که بر نمیخورم؟؟؟؟

---------- نوشته در 05:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:01 PM ارسال شده بود ----------

تو سیستم اینفو من نوشته اپریتینگ سیستم من 32 بیته ولی پایه پردازندم 64 هست:|یعنی چی؟؟؟بالاخره کدومش؟؟؟
سلام پسر
نه به هیچ وجه مشکلی پیش نمیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or