همه چیز درباره Windows 8

بچه ها یکی کمک کنه تو اسکایپ چجوری اون دکمه 1 رو بزنم نمیدونم چجوری بش بفهمونم رو کیبورد یکو میزنم رو دایل پد میزنم بازم میگه دکمه ای فشار ندادی

---------- نوشته در 11:42 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:41 AM ارسال شده بود ----------

مثل موبایل، تو پایین صفحه ای که داره حرف میزنه صفحه Key Pad ش رو بزن تا باز شه

میزنم ولی بازم چیزی نمیگه و باز میگه دکمه ای فشار ندادی

---------- نوشته در 11:55 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:42 AM ارسال شده بود ----------

درست شد بعدش باید چی بزنیم گیج شدم

بچه ها یکی کمک کنه تو اسکایپ چجوری اون دکمه 1 رو بزنم نمیدونم چجوری بش بفهمونم رو کیبورد یکو میزنم رو دایل پد میزنم بازم میگه دکمه ای فشار ندادی

---------- نوشته در 11:42 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:41 AM ارسال شده بود ----------

میزنم ولی بازم چیزی نمیگه و باز میگه دکمه ای فشار ندادی

---------- نوشته در 11:55 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:42 AM ارسال شده بود ----------

درست شد بعدش باید چی بزنیم گیج شدم

قسمت اکتیو رو تو Setting ادامه بده وقتی Active by Phone رو میزنی. اونجا یه کد نوشته. خودش به ترتیب میگه وارد کن

دوستان من یه دفعه یکی از کدا رو اشتباه زدم حالا میخوام دوباره کد بگیرم منو وصل میکنه به اپراتورش

---------- نوشته در 12:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:21 PM ارسال شده بود ----------

همه کدهارو هم وارد کردم ام دکمه اکتیو فعال نمیشه

سلام
من ویندوز 8 اینتر پرایز 32 بیت سفارش دادم
بعد نوشته این نسخه کرک شده است
میخواستم ببینم مشکلات این ویندوز چیه ؟ همه ی برنامه ها رو ساپورت میکنه ؟ سرعت بازی ها همچنین سرعت خود ویندوز چطریه ؟ و آیا کار کردن باهاش سادست ؟
با تشکر

من نتم مشکل داره time out میده skype وسط کار قطع میشه کسی هست من کد خودمو بهش بدم اونجا وارد کنه کد اکتیو رو برام بنویسه بهم بده ؟ این لطفو بهم میکنید ؟

بچه ها دستتون گل منم اکتیو کردم حالا دوستان ببیند کسی راهی پیدا میکنه برا استفاده از اپ استو و اینکه بخش مترو از هیلترینگ در بیاد با چیز پی ان میشه یا نه با پاکسی فایر که کلا اینترنت مترو قطع میشه

بچه ها دستتون گل منم اکتیو کردم حالا دوستان ببیند کسی راهی پیدا میکنه برا استفاده از اپ استو و اینکه بخش مترو از هیلترینگ در بیاد با چیز پی ان میشه یا نه با پاکسی فایر که کلا اینترنت مترو قطع میشه

این *****ش برای الآنه. مثل 360 اینم برای همه کشورها باز میشه
منتها الآن با همون V*N بدون مشکل کار میکنه

این اپراتور این نکبت چرا شماره ها رو به این سرعت میگه . کادر d که رد میشه دیگه رد میشه فقط اخر کار یه دفعه دوباره سریع همه کادرها رو میخونه دوستان خیلی توجه کنید رو این موضوع.
.هر دو کد دیگه تایید نمیشه برای من.بخاطر دقت نکردن خودم برای بار اول شمارها رو نتونستم درست تایپ کنم.

نمیدونم با نصب ویندوز از دوباره میشه امید داشت یا نه؟

با ستاره هر دفعه تکرار میکنه واست داداش هر چقد دلت میخواد بگو تکرار کنه انقد خانوم خوبیه

---------- نوشته در 03:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:24 PM ارسال شده بود ----------

بعدشم با مربع میره مرحله بعد

با ستاره هر دفعه تکرار میکنه واست داداش هر چقد دلت میخواد بگو تکرار کنه انقد خانوم خوبیه

---------- نوشته در 03:35 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:24 PM ارسال شده بود ----------

بعدشم با مربع میره مرحله بعد
کار از کار گذشته دیگه کدها دیگه برای من تایید نمیشن که بخوام کد فعال سازی رو وارد کنم .با ستاره فقط اون کادر رو برات دوباره میگه اگه کادر قبلی اشتباه باشه تنها راه فقط اینه که اخر کار فقط یه مرتبه دیگه کلا کادرها رو میگه بعدشم بای بای.

کار از کار گذشته دیگه کدها دیگه برای من تایید نمیشن که بخوام کد فعال سازی رو وارد کنم .با ستاره فقط اون کادر رو برات دوباره میگه اگه کادر قبلی اشتباه باشه تنها راه فقط اینه که اخر کار فقط یه مرتبه دیگه کلا کادرها رو میگه بعدشم بای بای.
سلام محمد جان
دوباره ویندوز عوض کن اگه مشکل پیش اومده ، اون کدها هم بعدش تغییر میکنه
ناراحت نباش پسر درست میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or