Niko Bellic
کاربر سایت
دوستانی که از این ویندوز 8 یا 8.1 استفاده میکنند
وضعیتش برا PC GAMING چطوره؟
راحته یا گیر زیاد میده؟
راحته یا گیر زیاد میده؟
درود دوستان این مشکل سیاه شدن صفحه بعد از لاگین تو ویندوز 8 راه حلی نداره ؟
برای اپدیت enterprise به 8.1 راهی هست؟ فایل exe برای نصب نداره؟ چون حتی از استور هم نتونستم بگیرمش خلاصه این ماکروسافت جدیدا دوست داره منفور بشه
بستگی به برنامه های نصب شده داره!
بر طبق تجربه ی خودم از ارتقا روی چند سیستم، برخی برنامه ها رو بدلیل ناسازگاری حذف می کنه و برخی رو هم اخطار می ده که دوباره باید نصب کنید. در کل 8.1 از نظر سازگاری با برنامه های ویندوز 8 هم مشکل داره، چه برسه به ویندوز 7 و خلاصه دردسر آدم رو برای تست و نصب دوباره ی برنامه های قبلی زیاد می کنه،
اگر برنامه زیاد نصب دارید که بهتره از خیر ارتقای درجا بگذرید و ویندوز 8.1 رو از اول نصب کنید و آماده باشید برخی بازیها و برنامه ها هم توش کار نکنن، اگر برنامه زیاد نصب ندارید می تونید در جا ارتقا بدید.
قبل از هر حرکتی هم حتما با برنامه های بکآپ حرفه ای که در صفحات قبل معرفی شد یک ایمیج کامل از ویندوز بگیرید تا در صورت بروز هر مشکل بتونید راحت به حالت قبلی برگردید.
مجازی هم میشه . ولی برا اطمینان فایل ایزو که دانلود کردی با winrar متحویاتش استخراج کن بریز رو یه درایو غیر از درایو ویندوزت توی یه پوشه باشه بعد برو محل نصب ستاپش اجرا کن (اصلا از طریق بوت نمیخواد بری) بعد در مراحل اولیه نصب میپرسه که میخوای اپگرید بکنی یا از اول نصب بکنی (اگه یادت باشه هنگام نصب ویندوز همیشه میاد دوتا گزینه هم بیشتر نداره) اپگرید انتخاب بکن
فقط یادت باشه درایوی که توش ویندوز نصب کردی اندازه نصب یه ویندوز دیگه فضای خالی داشته باشه که مشکل نخوری (من دقیق نمیدونم برای اپگرید چه مقدار فضا میخواد) بهتم اجازه نمیده درایو خاصی انتخاب بکنی رو همون درایو ویندوزت میریزه
مراحلشم به این شکله که ابتدا موقع نصب که میرسه یه گزینه هت به اسم windows copy وقتی از طریق بوت نصب میکنی زود تیکش میزنه میره برای بعدی . ولی الان روی این گزینه صبر میکنه اطلاعات مورد نیاز برای نصب ویندوز میریزه رو درایو ویندوزت بعد ازت reset میخواد بعد خودش از طریق بوت شروع میکنه به ادامه نصب از طریق همون فایلایی که کپی کرده تو درایو ویندوزت
سلام دوستان من يه مشكل دارم با ويندوز 8.1 اينكه وقتى usb bluetooth رو به كامپیوتر وصل ميكنم بالا نمياد يه بار همينجورى با ويندوز آپديت سرچ كردم اين رو برام آورد كه حجمش ٣٣ كيلوبايت بود Csr plc driver update for bluetooth stereo audio كه نصب كردم درست شد حالا راهى نداره من بتونم اين آپديت رو آفلاين داشته باشم چون از بلوتوث زياد استفاده ميكنم و هر ماه ويندوز عوض ميكنم و هميشه هم شارژ adsl نميگيرم لطفا به من كمك كنيد ممنون ميشم
دوستانی که از این ویندوز 8 یا 8.1 استفاده میکنند
راحته یا گیر زیاد میده؟
نه هیچ گیری نمیده!دوستانی که از این ویندوز 8 یا 8.1 استفاده میکنند
راحته یا گیر زیاد میده؟
دوستان نمیدونم چرا Desktop یک دفعه از مترو غیب شد! هر کار میکنم نمیاد
الان با Alt+Esc وارد ویندوز میشم دسکتاپو هم کشیدم توی مترو ولی نمیاد آقا یکی کمک کنه دیگه مسخرس آخه سر همچین مشکلی بمونی
دقیقا همین به ذهن خودمم رسید ولی نیست توی سرچاحتمالا اشتباها Unpin ش کردی. داخل همون محیط start بنویس desktop تا با سرچ پیداش کنه دوباره pinش کن.
دقیقا همین به ذهن خودمم رسید ولی نیست توی سرچ
الان که دقت میکنم Win 8.1 براچی Sniping tools و Paint نداره ؟
دیگه راهی واسه آوردنش نیست؟
این widows defender رو در ویندوز 8.1 نمیشه حذف کرد؟
متشکر.با برنامه uninstall windows defender حذفش کردم.run>msconfig>services>windows defender رو تیکش رو وردارید.
اینا چون شورتکات هست پیدا نمیشه!
اگه شورتکات نباشه پیدا میشه!
لامصب نمیزاره شورتکاتو بفرستم توی مترو! توی سرچشم که اصلا پیدا نمیشه
اگه شورتکات نباشه پیدا میشه!
لامصب نمیزاره شورتکاتو بفرستم توی مترو! توی سرچشم که اصلا پیدا نمیشه
سلام
میخوام ویندوز 8.1 رو دانلود کنم . نسخه 64 بیتی .
enterprise رو بیگرم یا pro ?