همه چیز درباره Windows 8

درود دوستان این مشکل سیاه شدن صفحه بعد از لاگین تو ویندوز 8 راه حلی نداره ؟

درست نفهمیدم ولی هنگام لاگین این اتفاق برای چند ثانیه میفته دیگه تا بالا بیاد ولی زمانش بستگی به سیستمت همچنین استارتاپ و برنامه های اجرا با ویندوز هستش و دیفراگ هارد

برای اپدیت enterprise به 8.1 راهی هست؟ فایل exe برای نصب نداره؟ چون حتی از استور هم نتونستم بگیرمش خلاصه این ماکروسافت جدیدا دوست داره منفور بشه

اینترپرایس فقط از طریق فایل ایزو مزبوط به 17 اکتبر قابل ارتقاع

Download Microsoft Windows 8.1 RTM Pro VL / Enterprise With Rollup 1 MSDN x86/x64 - SoftGozar.com

اما در مورد آپگرید :

این :

بستگی به برنامه های نصب شده داره!
بر طبق تجربه ی خودم از ارتقا روی چند سیستم، برخی برنامه ها رو بدلیل ناسازگاری حذف می کنه و برخی رو هم اخطار می ده که دوباره باید نصب کنید. در کل 8.1 از نظر سازگاری با برنامه های ویندوز 8 هم مشکل داره، چه برسه به ویندوز 7 و خلاصه دردسر آدم رو برای تست و نصب دوباره ی برنامه های قبلی زیاد می کنه،

اگر برنامه زیاد نصب دارید که بهتره از خیر ارتقای درجا بگذرید و ویندوز 8.1 رو از اول نصب کنید و آماده باشید برخی بازیها و برنامه ها هم توش کار نکنن، اگر برنامه زیاد نصب ندارید می تونید در جا ارتقا بدید.

قبل از هر حرکتی هم حتما با برنامه های بکآپ حرفه ای که در صفحات قبل معرفی شد یک ایمیج کامل از ویندوز بگیرید تا در صورت بروز هر مشکل بتونید راحت به حالت قبلی برگردید.

و این :

مجازی هم میشه . ولی برا اطمینان فایل ایزو که دانلود کردی با winrar متحویاتش استخراج کن بریز رو یه درایو غیر از درایو ویندوزت توی یه پوشه باشه بعد برو محل نصب ستاپش اجرا کن (اصلا از طریق بوت نمیخواد بری) بعد در مراحل اولیه نصب میپرسه که میخوای اپگرید بکنی یا از اول نصب بکنی (اگه یادت باشه هنگام نصب ویندوز همیشه میاد دوتا گزینه هم بیشتر نداره) اپگرید انتخاب بکن
فقط یادت باشه درایوی که توش ویندوز نصب کردی اندازه نصب یه ویندوز دیگه فضای خالی داشته باشه که مشکل نخوری (من دقیق نمیدونم برای اپگرید چه مقدار فضا میخواد) بهتم اجازه نمیده درایو خاصی انتخاب بکنی رو همون درایو ویندوزت میریزه
مراحلشم به این شکله که ابتدا موقع نصب که میرسه یه گزینه هت به اسم windows copy وقتی از طریق بوت نصب میکنی زود تیکش میزنه میره برای بعدی . ولی الان روی این گزینه صبر میکنه اطلاعات مورد نیاز برای نصب ویندوز میریزه رو درایو ویندوزت بعد ازت reset میخواد بعد خودش از طریق بوت شروع میکنه به ادامه نصب از طریق همون فایلایی که کپی کرده تو درایو ویندوزت

====================================================

سلام دوستان من يه مشكل دارم با ويندوز 8.1 اينكه وقتى usb bluetooth رو به كامپیوتر وصل ميكنم بالا نمياد يه بار همينجورى با ويندوز آپديت سرچ كردم اين رو برام آورد كه حجمش ٣٣ كيلوبايت بود Csr plc driver update for bluetooth stereo audio كه نصب كردم درست شد حالا راهى نداره من بتونم اين آپديت رو آفلاين داشته باشم چون از بلوتوث زياد استفاده ميكنم و هر ماه ويندوز عوض ميكنم و هميشه هم شارژ adsl نميگيرم لطفا به من كمك كنيد ممنون ميشم

از اون درایورت بک آپ بگیر مثلا با برنامه
Driver Genius Professional 12.0.0.1328 + Portable مدیریت درایورها | دانلود رایگان نرم افزار

بک اپ به شکل عادی بگیر و اینستالر و ... نگیر که خود فایلای درایور بهت بده بعد از نصب ویندوز بری تو device manager اونجا خودت دستی نصبش کنی

چون ممکنه ایناستالرش رو همون ویندوز فقط کار کنه

دوستانی که از این ویندوز 8 یا 8.1 استفاده میکنند :دی

وضعیتش برا PC GAMING چطوره؟
راحته یا گیر زیاد میده؟

مشکلی نداشته با بازی های اخیر که اومدن همرو بازی کردم من باهاش

خوب بید :دی

دوستانی که از این ویندوز 8 یا 8.1 استفاده میکنند :دی

وضعیتش برا PC GAMING چطوره؟
راحته یا گیر زیاد میده؟
نه هیچ گیری نمیده!
من که تا حالا مشکلی نداشتم!
البته با فیفا 14 مشکل داشت ولی با رفتن توی پروپرتیس بازی و تغییر Compabillity ویندوز به 7 راحت اجرا میشد! اگه با بازیی هم مشکلی داشته باشه با این روش حتما اجرا میشه! اصلا نگران نباش!
تازه بعضی از دوستان میگن فریم دهی در برخی از موارد توی وین 8 و 8.1 بیشتر هم هست!

- - -ویرایش - - -

دوستان نمیدونم چرا Desktop یک دفعه از مترو غیب شد! هر کار میکنم نمیاد :|
الان با Alt+Esc وارد ویندوز میشم :| دسکتاپو هم کشیدم توی مترو ولی نمیاد :| آقا یکی کمک کنه :| دیگه مسخرس آخه سر همچین مشکلی بمونی :|

دوستان نمیدونم چرا Desktop یک دفعه از مترو غیب شد! هر کار میکنم نمیاد :|
الان با Alt+Esc وارد ویندوز میشم :| دسکتاپو هم کشیدم توی مترو ولی نمیاد :| آقا یکی کمک کنه :| دیگه مسخرس آخه سر همچین مشکلی بمونی :|

احتمالا اشتباها Unpin ش کردی. داخل همون محیط start بنویس desktop تا با سرچ پیداش کنه دوباره pinش کن.

احتمالا اشتباها Unpin ش کردی. داخل همون محیط start بنویس desktop تا با سرچ پیداش کنه دوباره pinش کن.
دقیقا همین به ذهن خودمم رسید :دی ولی نیست توی سرچ :دی

الان که دقت میکنم Win 8.1 براچی Sniping tools و Paint نداره ؟ :|

دیگه راهی واسه آوردنش نیست؟

دقیقا همین به ذهن خودمم رسید :دی ولی نیست توی سرچ :دی

الان که دقت میکنم Win 8.1 براچی Sniping tools و Paint نداره ؟ :|

دیگه راهی واسه آوردنش نیست؟

اینارو محتویاتش استخرا بکن بریز اینجا (اگه بود اجازه بده جا به جا بشه)

desktop

C:\ProgramData\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs

بعد دوباره از استارت همون کار که کردی سرچ کن ببین میاد یا نه

دوستان من با ویندوز 8 یه مشکل دارم تو دومین . سرورم 2008 و وقتی که جوین به دومین میکنم جوین میشه منتها با هر یوزری که لاگین میکنم پروفایلش رو temporary بالا میاره . سرچ هم کردم ظاهرا راهش پاک کردن SID تو رجیستری هست . میخام ببینماز دوستان کسی تجربه اشو داشته ؟ راهش همینه ؟ هنوز تست نکردم. ممنون میشم کمک کنید

اینارو محتویاتش استخرا بکن بریز اینجا (اگه بود اجازه بده جا به جا بشه)

desktop

بعد دوباره از استارت همون کار که کردی سرچ کن ببین میاد یا نه
اینا چون شورتکات هست پیدا نمیشه!
اگه شورتکات نباشه پیدا میشه!

لامصب نمیزاره شورتکاتو بفرستم توی مترو! توی سرچشم که اصلا پیدا نمیشه:|

ویندوز 8.1 که داری paint و sniping tool نداره ؟ O_o

سرچ که میکنی نوع سرچ Everywhere هستش ؟ (بالاش نوشته)

اصلا راهش همینه و باید شورتکات باشه !

یه برنامه بهینه سازی چیزی که با ویندوز 8.1 سازگار نبوده زدی همه شورتکات برات پاک کرده :d

این شورتکات های ویندوز 8.1 هستش از ویندوز خودم برشون داشتم snipping Tool paint desktop و خیلیا دیگه که برات پاک شده رو همه رو داره

از فشرده در بیار محتویات پوشه program رو بریز تو محتویات پوشه این مکان (هر کدوم هم خواست جا به جا بشه بزار بشه)

http://www.mediafire.com/download/9z01clc5cun6fkn/Programs.rar

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or