Slim $hady
کاربر سایت
درود این رو دانلود کردم ولی تهش که نصب میشه اخطار میده که KMSELDI نمی تونه اجرا بشه .![]()
سلام دوستان.. توی ویندوز 8 چطور میشه دسترسی یه برنامه یا بازی رو به اینترنت قطع کرد!؟
سپاس
من دفعه قبل اومدم win 8.1 رو نصب کنم ریختم روی یک فلش . بعد که ویندوز رو restart کردم bootmgr رو نابود کردنمیدونم دلیلش چی بود واسه همین میترسم دوباره نصب کنم :d چیکار کنم ؟
![]()
اصلا نذاشت نصب کنه . هم restart کردم که شروع به نصب کنم دیگه بالا نیومد حتی ویندوز 7 معمولی . اصلا repair هم نمیشد دیگهربطی به فلش نداشته
اگه فلش زدی ویندوز بوت کردی و مقداری از ویندوز نصب کرد بعد که ریست شد برای ادامه نصب دیگه بالا نیومد :
این مشکل برمیگرده به درایو ویندوز در واقع باید درایو ویندوز delete بکنی بعد دوباره پارتیشنش بسازی تا از درایو اصلی ویندوز 300 مگ بگیره و یه درایو 300 مگی درست بکنه برای بوت ویندوز
اصلا نذاشت نصب کنه . هم restart کردم که شروع به نصب کنم دیگه بالا نیومد حتی ویندوز 7 معمولی . اصلا repair هم نمیشد دیگه![]()
از bios که نبود یک 5-6 بازی همرو reset کردم و ... درست نشد . repair هم نمیشد به هیچ وجه :d
خیلی عجیبه ! ویندوز ریست دادی فلش وصل کردی هیچ کار نکرده یه دفه دیگه ویندوزت 7 قبلیتم بالا نیومد
شاید رفتی از تو بایوس بوت اول رو گذاشته بودی رو removel drive دیگه هارد بوت نمیشده اصلا ( یا اینکه بایوس خودش اوتوماتیک این کار کرده) یا شایدم ویندوز خراب شده بوده ریست که شانست با زمان اون فلش یکی شده باعث شده فکر کنی برای اونه
در کل جای نگرانی نیستش با خیال راحت فلشت دوباره اماده کن برو برای نصب اگه این اتفاق برات تکراتر شد وارد بایوس بشو تنظیمات دیفالت بکن (تو صفحه بایوس نوشته با چه دکمه ای میشه این کار کرد مثلا f5) و سیور بکن (نوشته با کدوم دکمه سیو میشه مثلا f10)
از bios که نبود یک 5-6 بازی همرو reset کردم و ... درست نشد . repair هم نمیشد به هیچ وجه :d
شانس ندارم کلا ! همیشه وقتی کار مهم دارم از این اتفاقات ناگوار میفته واسه کامپیوترم :d
حالا دوباره تست میکنم اگه خراب بشه I WILL FIND YOU AND I WILL KILL YOU:d
دوستان مشکله NET FRAMEWORK. تو 8.1 چیجوری حل میشه ؟ به روشی که صفحه اول برای 8 بود که جواب نداد
درود . دوستان این ویندوز دیفندر به بعضی فایل های .exe تو سیستم 32 بعد از کرک ویندوز گیر میده . الان دایرکتوری sys32رو گذاشتم تو استثناعات کار دیگه ای باید انجام بدم؟