همه چیز درباره Windows 8

حالا گیر دادین به همون فتوشاپ:d این همه برنامه های سنگین که در سطح حرفه ای بخواین استفاده بکنید مشکل ایجاد میکنه

مثلا شما یه فیلم بخواین تبدیل بکنید با هر برنامه ای کمبود رم دارید برنامه های حرفه مثل 3dmax کمبود رم دارید برای گیم حتی گیم های سبک امروزی به شدت مشکل رم دارید

شما سیستماتون داره کند کار میکنه ولی نمیفهمید :d رم کم میاد از هارد استفاده میکنه افتضاح میشه

بازی ها که گفتی اجرا میکنی 100 درصد رم خیلی خیلی کم دارید منتها کامپیوتر کلا کم نمیاره نمیگه که نمیتونم:d بجای رم از هارد کامپیوتر استفاده میکنه که باعث میشه سیستم کند عمل کنه و توی گیم هم به شدت و خیلی زیاد بازی گیر میکنه ول میکنه گیر میکنه ول میکنه . چون هارد سرعتش کمه و جای رم پر نمیکنه
اصلا من با این بازی نمی کنم:| فقط نت و فوتوشاپ و کارای روزمره:|
مشخصاتش هم بگم اینجا همتون پهن میشید رو زمین از خنده:دی

اصلا من با این بازی نمی کنم:| فقط نت و فوتوشاپ و کارای روزمره:|
مشخصاتش هم بگم اینجا همتون پهن میشید رو زمین از خنده:دی

آره فهمیدم بالاتر توضیح دادی ;)

نقل قول دوتایی گرفتم دیگه دوتا یکیش کردم رفت . گفتم شاید کژتابی داشته باشه دیگه گفتم ولش کن :))

چرا پهن بشیم من خودم از خدامه یه سیستمه بوگندو سوا داشتم برای دانلود (اگه فقط همین سیستم داشتی شاید پهن میشدم اینم بگما البته :))) . وسط بازی ییهو بلو اسکرین هنگی چیزی میشه دانلودا بعضی مواقع نابود میشه ولی فاجعه بیشتر مواقعی هست که اکانت پرمیوم دزدی داری استفاده میکنی لینک میگیری برای دانلود بعد اکانت بن میشه اما لینک داری تا چند ساعت دانلود میکنه ولی میری تو بازی یه دفه سیستم هنگ میکنه فقط مجبوری ریست بدی . هیچی دانلود نمیشه کرد دیگه باید اکانت جدید بدی (همین دیشب سر بازی bf4 اینجوری شدم)

حالا گیر دادین به همون فتوشاپ:d این همه برنامه های سنگین که در سطح حرفه ای بخواین استفاده بکنید مشکل ایجاد میکنه

مثلا شما یه فیلم بخواین تبدیل بکنید با هر برنامه ای کمبود رم دارید برنامه های حرفه مثل 3dmax کمبود رم دارید برای گیم حتی گیم های سبک امروزی به شدت مشکل رم دارید

شما سیستماتون داره کند کار میکنه ولی نمیفهمید :d رم کم میاد از هارد استفاده میکنه افتضاح میشه

بازی ها که گفتی اجرا میکنی 100 درصد رم خیلی خیلی کم دارید منتها کامپیوتر کلا کم نمیاره نمیگه که نمیتونم:d بجای رم از هارد کامپیوتر استفاده میکنه که باعث میشه سیستم کند عمل کنه و توی گیم هم به شدت و خیلی زیاد بازی گیر میکنه ول میکنه گیر میکنه ول میکنه . چون هارد سرعتش کمه و جای رم پر نمیکنه

باید تا میتونی از سیستم کار بکشی تا سگجون شه!!!:d
قبلنا یه مدت 3dmaxـم نصب کرده بودم و مشکلی نداشت! ولی یادم نمیاد وین 7 بود یا 8!!
واسه اسکایریم مشکلی نداشت ولی ال آ نویر همون جور که گفتم کمی مشکل داشت!!
تازه میخاستم یه سر بتل فیلد 3 هم نصب کنم ولی قسمت نشد!!!:d

اتفاقا فوتوشاپ هم باهاش استفاده می کنم:| گیم هم که سیستم جدا هست:دی
اون فتوشاپ در صورتی سبکه که کارای ساده باهاش بکنی!
تو با رم 1 گیگ یک سایز بزرگ بردار هنگ میکنه :دی

من خودم الان با رم 4 وقتی یک سایزی در حد بنر بزرگ باز میکنم و خیلی عملیات های زیاد روش میرم ارور رم میده بهم :| دیگه خودت فکرشو بکن :دی
3Ds Max و ... ـم که دیگه جای خود دارد :دی البته ویندوزم 8.1 هست!

اون فتوشاپ در صورتی سبکه که کارای ساده باهاش بکنی!
تو با رم 1 گیگ یک سایز بزرگ بردار هنگ میکنه :دی

من خودم الان با رم 4 وقتی یک سایزی در حد بنر بزرگ باز میکنم و خیلی عملیات های زیاد روش میرم ارور رم میده بهم :| دیگه خودت فکرشو بکن :دی
3Ds Max و ... ـم که دیگه جای خود دارد :دی البته ویندوزم 8.1 هست!
البته اینم بگم که وقتی فوتوشاپ رو باز میکنم سیستم میره تو حالت خلسه و اگه بخوام برم بیرون از فوتوشاپ رو باز کنم باید یه 2-3 هفته ای صبر کنم تا از حالت هنگ در بیاد:|

درود دوستان من ویندوز 8 رو با KMS activator که با cmd کار می کنه اکتیو کردم تو عکس هم می بینید که زده اکتیو شده اما تو قسمت پیام های مهم ویندوز نوشته ویندوز را اکتیو کنید . چیکار کنم؟

درود دوستان من ویندوز 8 رو با KMS activator که با cmd کار می کنه اکتیو کردم تو عکس هم می بینید که زده اکتیو شده اما تو قسمت پیام های مهم ویندوز نوشته ویندوز را اکتیو کنید . چیکار کنم؟

شاید کاملا اکتیو نکرده!

قسمت پیام های مهم ویندوز کجا ؟ منظورت Action Center ؟

به pc settings مترو دسترسی داری و میتونی لاک اسکرین و .... تنظیم کنی؟

واترمارک رو دسکتاپ سمت چپ پایین رفته یا هست؟ (سمت راست :|=))))

من با این کرک هفته پیش که هنوز به شکل انلاین کار میکرد با چیزشکن فعال کردم کامل کامل

http://dl3.soft98.ir/win/KMSPico.9.0.4.20131109.exe

اما نسخه که جدیدتر الان اومده اینجور که نوشته افلاین انجام میده با این تست کن

آخرین ویرایش:
خب پست قبلی گفتم مشکل Input Lag ماوس بزودی حل میشه. حالا می شه گفت که در ویندوز 8.1 مشکل در برخی بازیها بصورت رسمی با این پچ برطرف شده:

Call of Duty: Black Ops
Call of Duty: Black Ops – Multiplayer
Call of Duty: Black Ops 2
Call of Duty: Black Ops 2- Multiplayer
Call of Duty: Black Ops 2 – Zombies
Call of Duty: Ghosts – Multiplayer
Call of Duty: MW2
Call of Duty: MW2 – Multiplayer
Call of Duty: MW3
Call of Duty: MW3 – Multiplayer
Call of Duty: MW
Call of Duty: MW – Multiplayer
Counter Strike: Global Offensive
Counter Strike: Source
Deus Ex : Human Revolution
Deus Ex : Human Revolution Director’s Cut
Hitman Absolution
Hitman Sniper Challenge
Half Life 2
Metro 2033
Portal
Tomb Raider

در روش اسکایپ برای اکتیو ویندوز 8.1 زمانی که به شماره toll free در اسکایپ زنگ میزنم و کد گفته شده رو میزنم . هیچ اتفاقی نمی اوفته و اپراترو باز اون کد رو چند بار میخونه و قطع میشه
کار خاصی باید بکنم که تشخیص بده کد رو زدم ؟

سلام دوستان گل
لطفا از اساتید در این ضمینه به من یاری برسونین ممنون میشم
من ویندوز 8 پرو نصب دارم و اکتیو هست الان چند ماه هست نصب هست و با اسکایپ فعالش کردم تمام اپدیتها هم نصب هست یعنی ویندوز اپدیت دیگه چیزی برای اپدیت پیدا نمیکنه
از طریق برنامه Fiddler وApp Container و ساکس هم به استور میتونم وصل بشم ولی هیچ اپدیتی برای 8.1 نمیبینم متاسفانه
از طرف دیگه نسخه Microsoft Windows 8.1 AIO 4in1 x86/x64 Aug 2013 رو از سایت دانلودها دانلود کردم و دارم
میخواستم کمک کنین من ویندوزم رو اپدیت کنم به 8.1 یه راهی بگین که نخوام از اول بریزم ممنون

و من الله توفیق

در روش اسکایپ برای اکتیو ویندوز 8.1 زمانی که به شماره toll free در اسکایپ زنگ میزنم و کد گفته شده رو میزنم . هیچ اتفاقی نمی اوفته و اپراترو باز اون کد رو چند بار میخونه و قطع میشه
کار خاصی باید بکنم که تشخیص بده کد رو زدم ؟

من اسکایپ نزدم ولی اینجا فکر کنم باید وقتی کد میزنید و اونم میخونه درست بودش برای ادامه شما باید عدد 1 وارد کنید

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت مدیران و فعالان soft98.ir
ویندوز 8.1 من با موفقیت اکتیو شد.

مراحلی که من انجام دادم:

1- با توجه به نوع ویندوزتون (Pro، Core و Enterprise)، کد مربوطه رو هنگام نصب وارد کنید.

Core :334NH-RXG76-64THK-C7CKG-D3VPT

Professional :XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB

Enterprise :
MNDGV-M6PKV-DV4DR-CYY8X-2YRXH
FHQNR-XYXYC-8PMHT-TV4PH-DRQ3H

2- بعد از اینکه ویندوز رو نصب کردین، اسکایپ رو نصب کنید و کانکت شید،

3- وارد CMD Admin بشید (کلید Win+X رو بزنید)، با توجه به نوع ویندوزتون یکی از کدهایی که با (slmgr.vbs-ipk) شروع میشه و بروز هست رو کپی کرده، توی CMD راست کلیک و پیست کنید. سپس اینتر تا اجرا شود. اگر موفقیت آمیز بود، به گزینه 4 بروید؛ وگرنه، حتما نوع ویندوزتون رو اشتباه انتخاب کردید! (از اون دسته کد دیگه انتخاب کنید.)

یا این:

( Windows 8.1 Pro & WMC Offline Activation ( Retail Edition Only

یا این:

[ Windows 8.1 RTM Pro WMC Offline Activation RETAIL Keys [Phone Activation Only

4-
دستور زیر رو توی CMD اجرا کنید:

SLUI 4

5-
کشور United Kingdom رو انتخاب کنید.
6-
شماره Free Toll رو یادداشت کنید.
7- اسکایپ رو باز کنید، وارد بخش تماس بشید، کشور United Kingdom رو انتخاب کنید، شماره Free Toll رو وارد کنید و تماس بگیرید.
8- کلید 1 رو برای ادامه فشار بدید،

9-
کد Installation ID رو بترتیب طبق گفته طرف وارد کنید.
10- در انتها اگر کد معتبر باشد، برای انتخاب بین (Single User) و (Multi User)، کلید 1 را بزنید و به مرحله 11 بروید. وگرنه، عملیات را لغو کرده، کد زیر رو در CMD وارد کنید تا کد نا معتبر پاک شود، سپس با داشتن کد جدید و معتبر، به مرحله 3 برگردید.

slmgr /upk

11-
حال، در صفحه اکتیویتور، کدی را که اپراتور میخواند، بترتیب در فیلد مربوطه وارد کنید.
12- تایید کرده و پایان...

(امیدوارم مفید باشه)

کپی ازین مطلب با ذکر نام "سافت 98" بدون مشکل میباشد

اگه بازم نتونستی تو همین تاپیک کدتو بده درخواست بده برات میگیرن
http://forum.soft98.ir/thread26925-2.html#post182173

سلام دوستان گل
لطفا از اساتید در این ضمینه به من یاری برسونین ممنون میشم
من ویندوز 8 پرو نصب دارم و اکتیو هست الان چند ماه هست نصب هست و با اسکایپ فعالش کردم تمام اپدیتها هم نصب هست یعنی ویندوز اپدیت دیگه چیزی برای اپدیت پیدا نمیکنه
از طریق برنامه Fiddler وApp Container و ساکس هم به استور میتونم وصل بشم ولی هیچ اپدیتی برای 8.1 نمیبینم متاسفانه
از طرف دیگه نسخه Microsoft Windows 8.1 AIO 4in1 x86/x64 Aug 2013 رو از سایت دانلودها دانلود کردم و دارم
میخواستم کمک کنین من ویندوزم رو اپدیت کنم به 8.1 یه راهی بگین که نخوام از اول بریزم ممنون

و من الله توفیق

سلام
اگه اپدیت مربوط به ویندوز 8.1 در استور نیستش با توجه به اینکه با اسکایپ ویندوزتون فعال کردید احتمال زیاد ویندوزتون enterprise هستش که به اون طریق نمیشه آپدیت کرد

از ایمیج اصلی ویندوز 8.1 که مربوط به 17 اکتبر میشه میتونید ویندوزتون آپگرید بکنید به 8.1 (این نسخه که شما دانلود کردید قدیمی قابلیت ارتقاع نداره) فقط این نسخه 17 اکتبر این قابلیت داره

Download Microsoft Windows 8.1 RTM Pro VL / Enterprise With Rollup 1 MSDN x86/x64 - SoftGozar.com

با توجه به نوع ویندوزتون که اینترپرایس اگر هستش نسخه اینترپرایس باید بگیرید

اما در مورد آپگرید

بستگی به برنامه های نصب شده داره!
بر طبق تجربه ی خودم از ارتقا روی چند سیستم، برخی برنامه ها رو بدلیل ناسازگاری حذف می کنه و برخی رو هم اخطار می ده که دوباره باید نصب کنید. در کل 8.1 از نظر سازگاری با برنامه های ویندوز 8 هم مشکل داره، چه برسه به ویندوز 7 و خلاصه دردسر آدم رو برای تست و نصب دوباره ی برنامه های قبلی زیاد می کنه،

اگر برنامه زیاد نصب دارید که بهتره از خیر ارتقای درجا بگذرید و ویندوز 8.1 رو از اول نصب کنید و آماده باشید برخی بازیها و برنامه ها هم توش کار نکنن، اگر برنامه زیاد نصب ندارید می تونید در جا ارتقا بدید.

قبل از هر حرکتی هم حتما با برنامه های بکآپ حرفه ای که در صفحات قبل معرفی شد یک ایمیج کامل از ویندوز بگیرید تا در صورت بروز هر مشکل بتونید راحت به حالت قبلی برگردید.

(در نهایت هم میتونی همینی که دانلود کردی رو نصب کنی قبلی رو کامل پاک کنی ولی اپگرید نمیشه)

ممنونم از سعید عزیز که جواب ما رو داد
طبق عکس زیر ویندوز من نسخه پرو هست مگه پرو رو نمیشد با اسکایپ اکتیو کرد؟ این عکس از قسمت سیستم گرفته شده

پس من باید نسخه پرو رو دانلود کنم؟
امکانش هست نسخه اینتر پرایس رو دانلود کنم و حتی با پرو بودن هم به اینتر پرایس انتقال پیدا کنه؟
و اینکه اپگرید رو از داخل خود ویندوز 8 با اجرای فایل ستاپ میتونم اعمال کنم؟ ایا کار خواصی باید کنم؟
اگه جایی اموزش خاصی داره بدین بخونم ممنون

آخرین ویرایش:
ممنونم از سعید عزیز که جواب ما رو داد
طبق عکس زیر ویندوز من نسخه پرو هست مگه پرو رو نمیشد با اسکایپ اکتیو کرد؟ این عکس از قسمت سیستم گرفته شده

پس من باید نسخه پرو رو دانلود کنم؟
امکانش هست نسخه اینتر پرایس رو دانلود کنم و حتی با پرو بودن هم به اینتر پرایس انتقال پیدا کنه؟
و اینکه اپگرید رو از داخل خود ویندوز 8 با اجرای فایل ستاپ میتونم اعمال کنم؟ ایا کار خواصی باید کنم؟
اگه جایی اموزش خاصی داره بدین بخونم ممنون

خواهش میکنم

خیلی عجیبه که شما نسخه پرو داری و با روش اسکایپ اکتیو کردی اما توی استور آپدیت مربوط به 8.1 بهت نمیده !!
تو استور که رفتی یه سرچ بکن مثلا تایپ کن windows 8.1 upgrade یا هرچیز تو این مایه ها که به ذهنت رسید اگر برات چیزی نیاورد دیگه قیدش بزن
یه همچین صفحه ای برات باید بیادش . حجم اپگرید هم اندازه حجم کل ویندوز هستش که باید از استور دانلود بکنی :|

Screen_Shot_2013-10-17_at_1.13.33_PM_610x371.png

در مورد اپگرید اگه خواستی انجام بدی همین لینک سافتگذر که دادم مربوط به 17 اکتبر و نسخه پرو باید دانلود بکنی . نمیشه از پرو بری روی اینترپرایس یا برعکس

اما اینکه چگونه انجام بدی فایل ایزو نسخه 17 اکتبر که دانلود کردی :

مجازی هم میشه . ولی برا اطمینان فایل ایزو که دانلود کردی با winrar متحویاتش استخراج کن بریز رو یه درایو غیر از درایو ویندوزت توی یه پوشه باشه بعد برو محل نصب ستاپش اجرا کن (اصلا از طریق بوت نمیخواد بری) بعد در مراحل اولیه نصب میپرسه که میخوای اپگرید بکنی یا از اول نصب بکنی (اگه یادت باشه هنگام نصب ویندوز همیشه میاد دوتا گزینه هم بیشتر نداره) اپگرید انتخاب بکن
فقط یادت باشه درایوی که توش ویندوز نصب کردی اندازه نصب یه ویندوز دیگه فضای خالی داشته باشه که مشکل نخوری (من دقیق نمیدونم برای اپگرید چه مقدار فضا میخواد) بهتم اجازه نمیده درایو خاصی انتخاب بکنی رو همون درایو ویندوزت میریزه
مراحلشم به این شکله که ابتدا موقع نصب که میرسه یه گزینه هت به اسم windows copy وقتی از طریق بوت نصب میکنی زود تیکش میزنه میره برای بعدی . ولی الان روی این گزینه صبر میکنه اطلاعات مورد نیاز برای نصب ویندوز میریزه رو درایو ویندوزت بعد ازت reset میخواد بعد خودش از طریق بوت شروع میکنه به ادامه نصب از طریق همون فایلایی که کپی کرده تو درایو ویندوزت

اما اگه نخوای اپگرید بکنی و فقط بخوای ویندوز 8.1 بریزی و قبلی پاک بکنی کلا هیچ محدودیتی نداری هر نسخه ای که خواستی میتونی نصب کنی . همونی هم که خودت الان دانلود کردی هم میتونی استفاده بکنی

دوستان من رو تبلتم ویندوز 8 نصبه و اینا , میخواستم ببینم چجوری میتونم این Store رو دور بزنم؟

یه سری برنامه ها مخفی کردن ای پی هستش میتونی با اونا دور بزنی (از چیزتر رد نمیشه فقط تحریم)

دانلود Real Hide IP با لینک مستقیم

شاید کاملا اکتیو نکرده!

قسمت پیام های مهم ویندوز کجا ؟ منظورت Action Center ؟

به pc settings مترو دسترسی داری و میتونی لاک اسکرین و .... تنظیم کنی؟

واترمارک رو دسکتاپ سمت چپ پایین رفته یا هست؟ (سمت راست :|=))))

من با این کرک هفته پیش که هنوز به شکل انلاین کار میکرد با چیزشکن فعال کردم کامل کامل

http://dl3.soft98.ir/win/KMSPico.9.0.4.20131109.exe

اما نسخه که جدیدتر الان اومده اینجور که نوشته افلاین انجام میده با این تست کن

درود این رو دانلود کردم ولی تهش که نصب میشه اخطار میده که KMSELDI نمی تونه اجرا بشه . :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or