همه چیز درباره Windows 8

آقا این میون من یه سوال برام پیش میاد ! البته شاید بی ربط باشه ... پس این خدمات کامپیوتری ها چیکار میکنن ؟! یعنی هی ویندوز میریزن بعد روش دونه دونه برنامه میریزن !؟ یا با یه روشی مشابه به این همه رو با هم نصب میکنند ؟!
---
راستی یه سوال این ویندوز 8 الان طوری شده مثل سون یکبار اکتیوش کنی ، دیگه اکتیو بمونه ؟ (آپدیت هم خاموش کنیم)! یا نه ؟

خدمات کامپیوتری ها که 99 درصدشون اطلاعات کامپیوتری ضعیفی دارن
اره هی ویندوز میریزن بعد روش دونه دونه برنامه میریزن :d (یه نرو یه افیس با انتی ویروس میریزن و .. میریزن میشه برنامه:d) اون یه درصد هم فکر نمیکنم کار دیگه بکنن. پولشو میگیرن (دایی من یه لبتاب یه pc داشت میخواست ویندوز ایناش عوض کنه چند تا برنامه بازی بریزه روشون به من گفت که برم خونشون منم که جغد گفتم نمیام تو بیا =)) هیچی دیگه قهر کرد رفته بود داده بیرون براش درست کردن 100 تومن ازش گرفتن :)))

چند تا اصطلاحات خدماتیا :

سیستمت ویروس گرفته باید بیاری ویروس کشی کنیم این احتمالا ویروسش رفته تو قطعاتت با فرمت هارد درست نمیشه
احتمالا قطعاتت با هم مچ نیستن

ولی خب مشکلی نیست اگرم بخوان بک اپ بریزن با همون دیسک بوت اون برنامه فوقش ریکاوری میکنن حالا iso سر خود نباشه

ساده تر از این برنامه هست ولی معمولا یه سری کانفیک میتونی رو ویندوز قبل نصب انجام بده یا اپدیت ها اضفه بکنی و درایور ... ولی در کل محدوده

مثلا این

How To Create a Customized Windows 7 Installation Disc With Integrated Updates

بخوای حرفه ای انجام بدی باید با سورس اصلی همون install.wim کار کنی

-----------------------------

اره ویندوز 8 که کرک شده مشکلی هم نداره کرکش اپدیت هارم نمیخواد ببندی (یک بار برا من اکتیوش پرید دوباره کرک ریختم)
8.1 هم با اسکایپ اکتیو میشه مشکلی با اپدیت هم ندراه

آخرین ویرایش:
دوستان یه سوال داشتم:
من الان روی لپتاپم Windows 8 Pro اورجینال نصبه، هرکاری هم میکنم به استور نمیتونم وصل بشم با Soc*s، V*n، Kerio, و هر چیزی دیگه ای که بود تست کردم و نشد که استور باز بشه :| ،
میخواستم بدونم راهی هست که من از طریقی بجوز استور آپگرید کنم به 8.1 !؟ یعنی مثلا از یه جا دیگه دانلود کنم بعد آپگرید کنم ؟ و همچنان ویندوزم اورجینال باقی بمونه و مشکلی واسه Licenceـش و این حرفا پیش نیاد !؟
ممنون

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

دوستان یه سوال داشتم:
من الان روی لپتاپم Windows 8 Pro اورجینال نصبه، هرکاری هم میکنم به استور نمیتونم وصل بشم با Soc*s، V*n، Kerio, و هر چیزی دیگه ای که بود تست کردم و نشد که استور باز بشه :| ،
میخواستم بدونم راهی هست که من از طریقی بجوز استور آپگرید کنم به 8.1 !؟ یعنی مثلا از یه جا دیگه دانلود کنم بعد آپگرید کنم ؟ و همچنان ویندوزم اورجینال باقی بمونه و مشکلی واسه Licenceـش و این حرفا پیش نیاد !؟
ممنون

حاج علی برنامه ساکس رو به طور کامل از لپتابت حذف کن بعد با چیز پی ان تست کن

من ویتدوز 8.1 رو چند روزه دانلود کردم اما هنوز نصب نکردم
خواستم بپرسم وقتی نصب کنم همه برنامه هام میپره؟ یا با انتخاب گزینه آپگرید( موقع نصب ویندوز ) میشه همه رو نگه داشت ؟ :d

دوستان من ویندوز 8.1 رو دانلود کردم بعد از دانلود سیستم ریستارت شد، بعدش که بالا اومد بعد انجام یه سری تنضیمات گفت که به Microsoft Account خودت Sign in شو منم ساین این شدم بعد از اون روی صفحه ی Please Wait گیر کرده و هیچ کاری نمیشه کرد و هیچ گزینه ای هم نیست یه بار سیستم رو Force Shutdown کردم Windows 8 رو واسم Restore کردو برگشت به 8 مجبور شدم دوباره نصب کنم حالا دوباره تو این مرحله گیر زده ! به نظرتون باید چیکار کنم !؟
e9yvuvet.jpg

ویرایش: بعد از 2ساعت ول کردن سیستم از این مرحله چرت رد شد !

آخرین ویرایش:
من تو 8 یه مشکل دارم. اینکه کانکشن رو چه non-metered و چه روی metered بذارم حجم اینترنت میخوره. درصورتی که چیزی آپدیت نمیشه.
چطور درستش کنم؟

دوستان من ویندوز 8.1 رو دانلود کردم بعد از دانلود سیستم ریستارت شد، بعدش که بالا اومد بعد انجام یه سری تنضیمات گفت که به Microsoft Account خودت Sign in شو منم ساین این شدم بعد از اون روی صفحه ی Please Wait گیر کرده و هیچ کاری نمیشه کرد و هیچ گزینه ای هم نیست یه بار سیستم رو Force Shutdown کردم Windows 8 رو واسم Restore کردو برگشت به 8 مجبور شدم دوباره نصب کنم حالا دوباره تو این مرحله گیر زده ! به نظرتون باید چیکار کنم !؟
e9yvuvet.jpg

خب چه گیری دادی حالا به اکانتت وصل بشی؟:d دفعه دیگه که نصب کردی:d همون مرحله که رسیدی پایین صفحه میتونی اکانت رو به شکل local انتخاب بکنی و یه اسم بزاری تمام
برای راحتی سیم کارت شبکه adsl بکش به اینترنت وصل نباشه
بعد سر فرصت تو ویندوز میگردی ببنی مشکل چیه . بعضیا این مشکل داشتن نهایت داخل ویندوز سوییچ میکنی به اون یکی اکانتت

No Any Body ?!! :d

بستگی به برنامه های نصب شده داره!
بر طبق تجربه ی خودم از ارتقا روی چند سیستم، برخی برنامه ها رو بدلیل ناسازگاری حذف می کنه و برخی رو هم اخطار می ده که دوباره باید نصب کنید. در کل 8.1 از نظر سازگاری با برنامه های ویندوز 8 هم مشکل داره، چه برسه به ویندوز 7 و خلاصه دردسر آدم رو برای تست و نصب دوباره ی برنامه های قبلی زیاد می کنه،

اگر برنامه زیاد نصب دارید که بهتره از خیر ارتقای درجا بگذرید و ویندوز 8.1 رو از اول نصب کنید و آماده باشید برخی بازیها و برنامه ها هم توش کار نکنن، اگر برنامه زیاد نصب ندارید می تونید در جا ارتقا بدید.

قبل از هر حرکتی هم حتما با برنامه های بکآپ حرفه ای که در صفحات قبل معرفی شد یک ایمیج کامل از ویندوز بگیرید تا در صورت بروز هر مشکل بتونید راحت به حالت قبلی برگردید.

دوستان بهترین و جدیدترین نسخه 8.1 چیه؟
کرک شده؟

از اینجا دانلود بکنی هم pro هم enterprise اخرین نسخه هستش

Microsoft Windows 8.1 RTM Pro VL / Enterprise With Rollup 1 MSDN x86/x64 دانلود رایگان نرم افزار - SoftGozar.com - سافت گذر

اینم pro فقط اخرین نسخه

Microsoft Windows 8.1 Pro VL Final x86/x64 نسخه نهایی ویندوز 8.1 | دانلود رایگان نرم افزار

کرک هم یکی انلاین هست که من زدم کار نکرد ولی برای یه عده زدن کار کرده (دو این چند رو ممکنه دوباره فعال بشه و کار کنه)
یه کرک دیگم هستش افلاین کرک میکنه اما معتبر نیست
اسکایپ هم که هست اما این چند روزه ماکروسافت به سرعت کدهارو غیرغعال میکنه دیگه کارایی قبل نداره

من اول یه ویندوز 7 استارتر اورجینال داشتم بعد یه کد زدم و هم پریمیوم اورجینال شد.برا ویندوز 8 هم میشه اینکارو کرد؟

مهم کدت هستش هر کدی بخری همونه

مثلا لاینسس ارجینال pro ویندوز ۸ بخری فقط رو pro کار میکنه حالا از هر جا این ویندوز رو دانلود یا بخری با اون کد میتونی pro ارجینال داشته باشی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or