آقا این میون من یه سوال برام پیش میاد ! البته شاید بی ربط باشه ... پس این خدمات کامپیوتری ها چیکار میکنن ؟! یعنی هی ویندوز میریزن بعد روش دونه دونه برنامه میریزن !؟ یا با یه روشی مشابه به این همه رو با هم نصب میکنند ؟!
---
راستی یه سوال این ویندوز 8 الان طوری شده مثل سون یکبار اکتیوش کنی ، دیگه اکتیو بمونه ؟ (آپدیت هم خاموش کنیم)! یا نه ؟
خدمات کامپیوتری ها که 99 درصدشون اطلاعات کامپیوتری ضعیفی دارن
اره هی ویندوز میریزن بعد روش دونه دونه برنامه میریزن :d (یه نرو یه افیس با انتی ویروس میریزن و .. میریزن میشه برنامه:d) اون یه درصد هم فکر نمیکنم کار دیگه بکنن. پولشو میگیرن (دایی من یه لبتاب یه pc داشت میخواست ویندوز ایناش عوض کنه چند تا برنامه بازی بریزه روشون به من گفت که برم خونشون منم که جغد گفتم نمیام تو بیا
![24 =)) =))](/styles/default/xenforo/smilies/meep/24.gif)
![21 :)) :))](/styles/default/xenforo/smilies/meep/21.gif)
چند تا اصطلاحات خدماتیا :
سیستمت ویروس گرفته باید بیاری ویروس کشی کنیم این احتمالا ویروسش رفته تو قطعاتت با فرمت هارد درست نمیشه
احتمالا قطعاتت با هم مچ نیستن
ولی خب مشکلی نیست اگرم بخوان بک اپ بریزن با همون دیسک بوت اون برنامه فوقش ریکاوری میکنن حالا iso سر خود نباشه
ساده تر از این برنامه هست ولی معمولا یه سری کانفیک میتونی رو ویندوز قبل نصب انجام بده یا اپدیت ها اضفه بکنی و درایور ... ولی در کل محدوده
مثلا این
How To Create a Customized Windows 7 Installation Disc With Integrated Updates
بخوای حرفه ای انجام بدی باید با سورس اصلی همون install.wim کار کنی
-----------------------------
اره ویندوز 8 که کرک شده مشکلی هم نداره کرکش اپدیت هارم نمیخواد ببندی (یک بار برا من اکتیوش پرید دوباره کرک ریختم)
8.1 هم با اسکایپ اکتیو میشه مشکلی با اپدیت هم ندراه
آخرین ویرایش: