سعید جان واقعا ممنون بابت راهنماییت
فقط یه چیزی من درایو C کلا 10 گیگ خالی داره، بنظرت آپدیتاش بیشتر باشه؟ حجم دانلودیش که 2.6 هستش ؟!!![]()
الآن من چه جوری تبلتم رو به 8.1 آپگرید کنم؟
توی قسمت آپدیت هاش که چیزی نبود
Store هم که *****ه
باید بری استور احتمالا اون توئه :d
احتیاج به یه پو..رت و ای پی داری تا بتونی از تحریم رد بشی نیاز به چیزشکن نیست
با k*eri*o نمیشه؟
اینترپرایس داری فقط باید یه اینترپرایس اپگرید کنی
Windows 8.1 Enterprise
If you are currently running Windows 8 Enterprise and would like to move to Windows 8.1 Enterprise:
Download your Windows 8.1 Enterprise media from the Volume Licensing Service Center (VLSC). Please note that Windows 8.1 Enterprise cannot be updated from the Windows Store; it can only updated using media obtained from the VLSC. More details.
توضیح هم داده که از طریق استور نمیشه اپگرید کرد
بک اپ بگیر همین اینترورایس اپگرید کن ببین چی میشه . مشکل پیش اومد برگردون
حالا اگه احیانا هنوز متوجه نشدی و گیج شدی یه ندا بده که
با این
![]()
بزنم به این
![]()
بچسبی به این
![]()
:d
برای آپدیت آنتی ویریس می تونی offline virus definitions update شون رو بگیری که اکثرا حدود 100 مگ حجم دارن و هفته ای یک بار هم به تاریخ به روز میشن، توی سایت های ایرانی هم هست آپدیت افلاین اکثر آنتی ها.فقط یک چیز دیگه ، راهنمایی کن چطوری بک آپ بگیرم که همه نرم افزار ها و آپدیت هاش بمونن ! از همه مهمتر برام آنتی ویروسم مهمه که آپدیتاش خیلی زیاده !![]()
فقط یک چیز دیگه ، راهنمایی کن چطوری بک آپ بگیرم که همه نرم افزار ها و آپدیت هاش بمونن ! از همه مهمتر برام آنتی ویروسم مهمه که آپدیتاش خیلی زیاده !![]()
با اين برنامه ميشه از ويندوز و آپديتاش بك آپ كلى گرفت كه به صورت فايل iso اورجينال در بياد رو سيستمايه ديگه نصب كرد ؟این خود برنامه Acronis True Image Premium 2014 17 Build 5560 تهیه فایل پشتیبان از ویندوز | دانلود رایگان نرم افزار بوتش دانلود کن ایمیج هستش رایت کن رو cd مثل نصب ویندوز از بوت نصبش کن http://dl2.soft98.ir/soft/Acronis.True.Image.Home.2014.Boot.CD.rar این آموزش آموزش تصویری گرفتن Backup با نرم افزار Acronis True Image Home 2011 فقط بک اپ گرفتی یه درایو هم هستش که درایو بوت ویندوز هست (تو ویندوز نمایش نمیده ) حجمش 200 مگ اینجوراس . حالا با این برنامه بوت کردی اگر این درایو بودش از اونم بک اپ بگیر یه محل تو هازدت رو یه دراو دیگه انتخاب بکن یه اسم بهش بده تا بک اپ بگیره بریزه اونجا حالا هر وقت خواستی ریکاوری کنی دوباره با همون برنامه بوت کن اندفه گزینه رکاوری بزن فایل بک اپ انتخاب کن بعد درایوی که باید روش بک اپ ریکاوری کنه (همون درایو ویندوز) و تمام بقیه مراحل اموزش توضیح داده
با اين برنامه ميشه از ويندوز و آپديتاش بك آپ كلى گرفت كه به صورت فايل iso اورجينال در بياد رو سيستمايه ديگه نصب كرد ؟
اگه بخوام از windows store به 8.1 آپگرید کنم ، چند گیگ ترافیک مصرف میشه ؟
حجمش حدودا چه قدره ؟
آقا این میون من یه سوال برام پیش میاد ! البته شاید بی ربط باشه ... پس این خدمات کامپیوتری ها چیکار میکنن ؟! یعنی هی ویندوز میریزن بعد روش دونه دونه برنامه میریزن !؟ یا با یه روشی مشابه به این همه رو با هم نصب میکنند ؟!بک اپت رو با فرمت zip ذخیره کنی بعد سی دی اصلی ویندوز که داری یه فایل داره به اسم install.wim اینو پاک کنی به جاش اون بک اپت باز کنی با 7zip فشرده بکنی اسمش و پشوندش بزاری install.wim بعد ایزو ویندوز اصلی رو استخراج بکنی install.wim که ساختی جایگزین مال خود ویندوز بکنی بعد با برنامه هایی مثل برنامه زیر که برا ویندوز ۸ مثلا
دوباره تبدیل به ایزو بکنی رایتش کنی این خلاصه شدش بود ولی کار ساده ای نیست:d