همه چیز درباره Windows 8

دوستانی که دسترسی به اینترنت پرسرعت ندارن، نسخه هایی که در ادامه لیست شده و متعلق به MSDN هست بجای دانلود از Store ، قابلیت آپدیت معمولی از ویندوز 8 و بدون از دست دادن داده های کاربر رو دارند:
  • en_windows_8_1_enterprise_x64_dvd_2971902.iso
  • en_windows_8_1_pro_vl_x86_dvd_2972633.iso
  • en_windows_8_1_pro_n_vl_x86_dvd_2972709.iso
  • en_windows_8_1_enterprise_n_x86_dvd_2971850.iso
  • en_windows_8_1_pro_vl_x64_dvd_2971948.iso
  • en_windows_8_1_enterprise_n_x64_dvd_2971845.iso
  • en_windows_8_1_enterprise_x86_dvd_2972289.iso
  • en_windows_8_1_pro_n_vl_x64_dvd_2971969.iso
این نسخه ها با نسخه های قبلی RTM که در ماه آگوست یا 17 ماه سپتامبر-حدود 1 ماه پیش- منتشر شدند فرق دارند، چون فقط این نسخه ها قابلیت In-place Update رو دارند، اشتباه دانلود نکنید! باید نسخه ی 17/10/2013 باشن و با همین اسامی!

درود

• en_windows_8_1_enterprise_x64_dvd_2971902.iso رو از کجا دانلود کنم ؟

دوستان الان جدیدترین ویندوز 8 ارائه شده کدومه ؟!!
لطفا لینک نسخه 32 بیت رو ، از سایتای ایرانی پرسرعت بزارید برای دانلود ! سپاس
من اینو رو ویندوز 8 خودم نصب کنم چه جوریه؟ یعنی باید دوباره ویندوز عوض کنم یا مثا آپدیت میشه نصب کرد؟
ویندوز خودم ، ویندوز 8 اینترپرایس هستش !

آپديت دوم كه عكسش رو گذاشتى تو سايتش ديدم مثل اينكه زده بود براى نسخه آزمايشى،آخرى هم هنوز لينكش نيومده درسته؟

دوم اینو میگی

Download Update for Internet Explorer Flash Player for Windows 8 x64 (KB2880289) from Official Microsoft Download Center

اینکه ازمایشی نیست

اخری اره فقط از طریق ویندوز اپدیته شایدم هیچ وقت لینکش نیاد

سلام .
امروز 18 اکتبر هست ! پس نسخه نهایی هم اومده !
فقط سوال من اینه که اگه ما یک نسخه از این رو بگیریم ... مثل ویندوز 7 طوری هست که فقط یکبار کرکش کنی و دیگه راحت باشی یا نه ! مثال بارز این موضوع همین یوزر های eset nod32 هست ! اینطوریه یا نه !؟

کرک هنوز براش نیومده از طریق اسکایپ فعال میشه
90 درصد موارد اسکایپ غیر فعال نمیشه کرک هم اگه بیاد به این مفتی غیر فعال نمیشه اگر با اپدیتی چیزی غیر فعال بشه دوباره همون کرک میریزی اکتیو میشه (کلا مشکلی نیست)
کرک نشدش من دارم استفاده میکنم بازم مشکل نیست فقط گاهی یه پیغام میده که اکتیو کن میبندمش

دوستان الان جدیدترین ویندوز 8 ارائه شده کدومه ؟!!
لطفا لینک نسخه 32 بیت رو ، از سایتای ایرانی پرسرعت بزارید برای دانلود ! سپاس
من اینو رو ویندوز 8 خودم نصب کنم چه جوریه؟ یعنی باید دوباره ویندوز عوض کنم یا مثا آپدیت میشه نصب کرد؟
ویندوز خودم ، ویندوز 8 اینترپرایس هستش !

همون نسخه که یک ماه پیش اومد همونه چیز جدیدی نیومده
اینترپرایس هم قابل ارتقاع نیست باید از اول ۸.۱ نصب کنی
بالاتر یه سری نسخه فرشید گذاشته که میگه فرق میکنه احتمالا از لحاظ لایسنس فرق داشته باشن

با توجه به توضیحات فرشید
الان من باید اینو ( Microsoft Windows 8.1 RTM Core-Pro-Enterprise MSDN x86/x64 ) دانلود کنم؟
اینم هستا ! Windows 8.1 Enterprise x86/x64 RTM Volume

ببین الان فرشید مشخصات کلی اسم فایل iso بهت داده همونو تو گوگل سرچ کن اینجوری

en_windows_8_1_enterprise_x64_dvd_2971902.iso

تو گوگل بهت لینک میده

مثلا این تورنت

- - -ویرایش - - -

پستم ویرایش نمیشه :|:d

این تورنت

http://thepiratebay.sx/torrent/9064....1.ENTERPRISE.RTM.X64.WITH.ROLLUP-1.ENGLISH.D

این اپلودسنتر

http://www.winphoneviet.com/forum/index.php?threads/58194/

بازم بگردی هست

ولی لینک مستقیم درست و حسابی فعلا نیست

در کل حساس نشون این نسخه ها باهم فرق خاصی نداره

آخرین ویرایش:
با توجه به توضیحات فرشید
الان من باید اینو ( Microsoft Windows 8.1 RTM Core-Pro-Enterprise MSDN x86/x64 ) دانلود کنم؟

ببین الان فرشید مشخصات کلی اسم فایل iso بهت داده همونو تو گوگل سرچ کن اینجوری

en_windows_8_1_enterprise_x64_dvd_2971902.iso

تو گوگل بهت لینک میده

مثلا این تورنت

- - -ویرایش - - -

پستم ویرایش نمیشه :|:d

این تورنت

MICROSOFT.WINDOWS.8.1.ENTERPRISE.RTM.X64.WITH.ROLLUP-1.ENGLISH.D (download torrent) - TPB

این اپلودسنتر

[Windows 8] - Update Win 8 lên 8.1 Enterprise | Winphoneviet | Cộng đồng Windows Phone & Windows 8 Việt Nam

بازم بگردی هست

ولی لینک مستقیم درست و حسابی فعلا نیست

در کل حساس نشون این نسخه ها باهم فرق خاصی نداره

همونطور که در بالا گفتن باید اسم نسخه MICROSOFT.WINDOWS.8.1.ENTERPRISE.RTM.X64.WITH.ROLLUP-1 باشه ، یعنی اونی که با آپدیت سری اول همراه هست( همین آپدیت 17 اکتبر)
هم می تونه ی نسخه ی MSDN باشه و هم نسخه ی VOLUME.
البته اگه از تورنت دانلود می کنید حتما Hash SHA1 رو هم با MS Signature چک کنید که نسخه ی دستکاری شدی فایل نباشه و به مشکل نخورید.
مثلا برای نسخه ی جدید Enterprise X64 باید این باشه: AE792B2EF982DAC7391224B624EAB8D6340D78AB

همون نسخه که یک ماه پیش اومد همونه چیز جدیدی نیومده
اینترپرایس هم قابل ارتقاع نیست باید از اول ۸.۱ نصب کنی
بالاتر یه سری نسخه فرشید گذاشته که میگه فرق میکنه احتمالا از لحاظ لایسنس فرق داشته باشن

چرا، فرق دارن
مهمترین فرقشون اینه که با ایمیج نسخه ی 17 اکتبر میشه ویندوزهای 8 فعلی رو به 8.1 ارتقا داده، هم برای Enterprise و هم PRO ، در واقع دیگه نیازی به دانلود از Store خود ویندوز نیست. با نسخه ی قبلی نمیشه ویندوز 8 فعلی رو ارتقا داد!

نسخه ی enterprise رو هم نگفتن نمیشه آپدیت کرد، گفتن از طریق خود Store نمیشه آپدیت کرد، راهش هم دریافت و نصب از طریق همین نسخه های دیسک بالاست.

آخرین ویرایش:
سلام
نسخه نهایی windows 8.1 x64 enterprise کی عرضه میشه ؟
و اینک من قبلا یادم میاد شنیده بودم نسخه ی enterprise و 64 بیتی ویندوز 8.1 که بیاد ، باید کلا ویندوز از نو نصب بشه و برنامه ها و تنظیمات و ... رو نگه نمیداره ! (یعنی مثل آپدیت ویندوز نیست ، مثل نصب دوباره ویندوزه !)
windows phone 8.1 کی عرضه میشه ؟و اینک میشه pc رو با یک گوشی ویندوزفونی synce کرد که بتونیم با موبایل صفحه دسکتاپ رو ببینیم و پی سی رو کنترل کنیم ؟
ممنون

لینک دوم که سعید گذاشته 3.58 گیگ هست. همین درسته دانلود کنیم ؟؟؟ من 8.1 RTM داشتم یه اپدیت 300 مگی از طریق خود ویندوز انجام داد. بازم میخواد این رو دانلود کنم یا همین آخرش بود دیگه؟ :d

سلام
نسخه نهایی windows 8.1 x64 enterprise کی عرضه میشه ؟
و اینک من قبلا یادم میاد شنیده بودم نسخه ی enterprise و 64 بیتی ویندوز 8.1 که بیاد ، باید کلا ویندوز از نو نصب بشه و برنامه ها و تنظیمات و ... رو نگه نمیداره ! (یعنی مثل آپدیت ویندوز نیست ، مثل نصب دوباره ویندوزه !)
windows phone 8.1 کی عرضه میشه ؟و اینک میشه pc رو با یک گوشی ویندوزفونی synce کرد که بتونیم با موبایل صفحه دسکتاپ رو ببینیم و پی سی رو کنترل کنیم ؟
ممنون
از نسخه جدید 8.1 که اومده میشه هنگام نصب گزینه اپگرید استفاده کرد
اینجوری میتونی اپگرید بکنی . یه چیزی بین نصب ویندوز به طور کامل و اپگرید از طریق خود ویندوز استور هستش
من تست نکردم ولی انتظار نداشته باش تمام اطلاعات سیستمت و app ها و... دست نخورده باقی بمونه
ویندوز فون ۸.۱ اوایل ۲۰۱۴ میاد
نه دیگه در اون حدا نمیشه :d
Get the sync apps | Windows Phone (United States)
Sync my Windows Phone | Windows Phone How-to (United States)
Windows Phone app for desktop (Preview 3) | Windows Phone 8 | Windows Phone How-to | Windows Phone (United States)

لینک دوم که سعید گذاشته 3.58 گیگ هست. همین درسته دانلود کنیم ؟؟؟ من 8.1 RTM داشتم یه اپدیت 300 مگی از طریق خود ویندوز انجام داد. بازم میخواد این رو دانلود کنم یا همین آخرش بود دیگه؟ :d

نه دیگه شما که 8.1 نصب کردی برا چی دوباره بریزی ! این بیشتر بدرد کسایی میخوره که هنوز دانلود نکردن

همون نسخه rtm هستش که اپدیت هارو روش سوار کردن البته فرشید میگه قابلیت اپگرید از 8 به 8.1 در این نسخه وجود داره و هنگام نصب گزینه اپگرید میشه استفاده کرد

=====================================================
اینم یه نسخه دیگه ۳۲ و ۶۴ باهمه از گزوه معتبر MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE RTM (X86 X64) WITH ROLLUP-1 ENGLISH DVD-WZT

MICROSOFT WINDOWS 8 1 ENTERPRISE RTM (X86 X64) WITH ROLLUP-1

بنظر خودم که ارزش نداره برم روی 8.1 ! من هنوز همین 8 هم از کلی امکانات و محیط هاش استفاده نمیکنم ! یعنی استفادم خیلی معمولیه و زیاد کاری به مترو و اپ های اونجا ندارم !
اما انتی ویروسم نورتون 360 ـه ، آپدیتش سنگینه بخوام دوباره ویندوز بریزم .
نمیدونم چیکار کنم ! :دی
فعلا صبر میکنم .

اره اگه کلی برنامه تنظیم اینا داری واجب نیست
هر وقت خواستی ویندوز عوض کنی اینو بگیر بجای ۸ که میخوای دوباره بریزی بریز
منو که میبنی کرم این کارا دارم الان ویندوز ۹ بیاد تا صبح نصبش کردم :دی
از اون طرف انتی ویروس اصلا نمیریزم ویندوز هم اپدیت نمیکنم حیف سرعت کامپیوتر که به خاطر انتی ویروس حروم بشه حتی ۱ درصد :دی

آخرین ویرایش:
بنظر خودم که ارزش نداره برم روی 8.1 ! من هنوز همین 8 هم از کلی امکانات و محیط هاش استفاده نمیکنم ! یعنی استفادم خیلی معمولیه و زیاد کاری به مترو و اپ های اونجا ندارم !
فعلا صبر میکنم .

فعلا صبر میکنم .

این داستانایی که بالا گفتم همش با دقدقه ی آپدیت In- place بود، یعنی هیچی از برنامه ها پاک نشه! وگرنه اینهمه اما و اگر نداشت
قرار نیست دوباره ویندوز رو از اول نصب کنی که، فقط ارتقا پیدا می کنه.

بکاپ گیر ، بعد آپدیت کن، اگر مشکلی توی ارتقا به 8.1 پیش اومد دوباره بکاپ رو برگردون.

اینم لینک مستقیم مربوط به نسخه 17 اکتبر

Microsoft Windows 8.1 Pro VL Final x86/x64 ویندوز 8.1

MICROSOFT.WINDOWS.8.1.PROFESSIONAL.RTM.X86.VOLUME.WITH.ROLLUP-1.ENGLISH.DVD-WZT

توضیحاتی که داده مشخصه که اپدیت ها رو با خودش داره
  • A GDR is released through the download center. A GDR is also released through Microsoft Update, through Windows Update, or through both.

This ISO image included update rollup package

هرکس هنوز دانلود نکرده این نسخه رو دانلود بکنه . همچنین برای اپگرید از ۸ میتونید استفاده بکنید
اونایی هم که از قبل دانلود و نصب کردن هیچ احتیاجی به دانلود مجدد نیست . همچنین میتونید اپدیت های این ماه رو روش نصب کنید

آخرین ویرایش:
این داستانایی که بالا گفتم همش با دقدقه ی آپدیت In- place بود، یعنی هیچی از برنامه ها پاک نشه! وگرنه اینهمه اما و اگر نداشت
قرار نیست دوباره ویندوز رو از اول نصب کنی که، فقط ارتقا پیدا می کنه.

بکاپ گیر ، بعد آپدیت کن، اگر مشکلی توی ارتقا به 8.1 پیش اومد دوباره بکاپ رو برگردون.

فرشید جان با خود ویندوز بک آپ بگیرم ، تمام نرم افزار هام و تنظیمات و ختی فولدر ها و آیکون های روی دسکتاپ برمیگرده به حالت دیفالت موقع ری استور کردن ؟!
بعد اینکه من الان
enterpise x64 دارم ، میتونی دقیقا بگی کدومو دانلود کنم و نصب ؟!

ویرایش : برای این میگم که enterpise x64 دوتا بود که اون کد های آخرش که نمیدونم مربوط به چی بود فرق داشت !
و اینک بعدم گفتید دقیقا عین همون اسمش باشه ، شما اگه لینک مطمئنی داری برای دانلود ، بدی ممنون میشم .
چون دانلود کردن 4 الی 5 گیگ سنگینه برام هزینش (شبانه ندارم) ، نمیخوام اشتباه دانلود کنم .

آخرین ویرایش:
الان فرشید جان من هر کدوم از این نسخه هارو بگیرم ، این آپدیت جدیده رو داره؟
با توجه به توضیحات فرشید

- - -ویرایش - - -

همینی که سعید جان زحمتشو کشیده ، فک کنم جدیدترینشه درسته ؟
اینم لینک مستقیم مربوط به نسخه 17 اکتبر

اگه ویندوز 8 proـمو به 8.1 pro ارتقا بدم اطلاعاتم میپره؟(حالا اطلاعات زیاد مهم نیست! مهمتر اون برنامه های نصبی و ایناست!! آخه حوصله ندارم دوباره نصبشون کنم!!!:d)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or