میشه دقیق بگی اینایی که گفتی از کجا بسته میشه؟آره کار دیگم میکنه هرکار عشقش بکشه:d
این صفحه کاشی های ویندوز همش اپدیت میشه میتونی کلیک راست کنی حالت انلینش غیر فعال کنی
windows defender آپدیت میشه
security center یه قسمت داره که برنامه هایی که بخوای نصب کنی وصل میشه به سرور ماکرو که یه وقت مخرب نباشه
اگه یه برنامه ای هنگ کنه و بسته بشه باز ارورش برای ماکرو میفرسته Windows SmartScreen
این سرویس ببند Background Transfer Service اینو هم ببندن (البته اگه ببندی ویندوز اپدیت هم از کار میفته یعنی با این کار میکنه) البته این سرویس یک ادمیه خودش رو دوباره باز میکنه باید از قسمت ریکاوری سرویس هم ببندیش وگرنه خودشو ریکاوری میکنه
![]()
سرویس windows update هم ببند
سرویس security center ببند
غیر اینا بازم وصل میشه من دیدمیه فایروال بریز یا فایروال انتی ویروست بزار رو حالت حساس هرکی خاواست وصل بشه بگه
البته تو مصرف ترافیک ویندوز 8.1 خیلی بهتره از 8 توی 8 خیلی حاد تر بود من رو 8.1 کلا به مشکل نخوردم البته خب جلوش گرفتم از همون اول نمیزم یه هل پوچ غیر از اون ضروریاش که با تست متوجه شدم اگه نذاری به نت وصل بشن کلا نتت قطع میشه
همون موقع که اکتیو میکنی قانونیه بعدا سریال باطل میشه مشخصه که قانونی نیست یعنی شما مالکش نیستی نمیتونی مثلا با این ویندوزت از ماکروسافت ویندوز ارجینال اپگرید بکنی به مثلا ویندوز ۹ با تخفیف بهت پشتیبانی انلاین نمیدن با این کد چون متوجه میشن که اصل نیست برا خودت نیست
قانونی بودنش در حد همون کرک هستش که میشه ویندوز اپدیت کرد برنامه هایی که ویندوز ارجینال میخوان ریخت با این فرق که ویندوز کرک نشده و دست کاری نشده با این کار
الان اینا توی این ویندوز که با اسکایپ اکتیو شده و قانونیه فقط آپدیت میشن؟ توی وین 8 که کرک میکردم نمیشدن؟؟ اخه اینقدر مصرف نت رفته بالا! اصلا فکر نمیکنم خودم اینقدر مصرف کنم
![22 :| :|](/styles/default/xenforo/smilies/meep/22.gif)