همه چیز درباره Windows 8

آره کار دیگم میکنه هرکار عشقش بکشه:|:d
این صفحه کاشی های ویندوز همش اپدیت میشه میتونی کلیک راست کنی حالت انلینش غیر فعال کنی
windows defender آپدیت میشه
security center یه قسمت داره که برنامه هایی که بخوای نصب کنی وصل میشه به سرور ماکرو که یه وقت مخرب نباشه
اگه یه برنامه ای هنگ کنه و بسته بشه باز ارورش برای ماکرو میفرسته Windows SmartScreen
این سرویس ببند Background Transfer Service اینو هم ببندن (البته اگه ببندی ویندوز اپدیت هم از کار میفته یعنی با این کار میکنه) البته این سرویس یک ادمیه خودش رو دوباره باز میکنه باید از قسمت ریکاوری سرویس هم ببندیش وگرنه خودشو ریکاوری میکنه
56535238998067637289.jpg

سرویس windows update هم ببند
سرویس security center ببند
غیر اینا بازم وصل میشه من دیدم:| یه فایروال بریز یا فایروال انتی ویروست بزار رو حالت حساس هرکی خاواست وصل بشه بگه

البته تو مصرف ترافیک ویندوز 8.1 خیلی بهتره از 8 توی 8 خیلی حاد تر بود من رو 8.1 کلا به مشکل نخوردم البته خب جلوش گرفتم از همون اول نمیزم یه هل پوچ غیر از اون ضروریاش که با تست متوجه شدم اگه نذاری به نت وصل بشن کلا نتت قطع میشه

همون موقع که اکتیو میکنی قانونیه بعدا سریال باطل میشه مشخصه که قانونی نیست یعنی شما مالکش نیستی نمیتونی مثلا با این ویندوزت از ماکروسافت ویندوز ارجینال اپگرید بکنی به مثلا ویندوز ۹ با تخفیف بهت پشتیبانی انلاین نمیدن با این کد چون متوجه میشن که اصل نیست برا خودت نیست
قانونی بودنش در حد همون کرک هستش که میشه ویندوز اپدیت کرد برنامه هایی که ویندوز ارجینال میخوان ریخت با این فرق که ویندوز کرک نشده و دست کاری نشده با این کار
میشه دقیق بگی اینایی که گفتی از کجا بسته میشه؟ :دی

الان اینا توی این ویندوز که با اسکایپ اکتیو شده و قانونیه فقط آپدیت میشن؟ توی وین 8 که کرک میکردم نمیشدن؟؟ اخه اینقدر مصرف نت رفته بالا! اصلا فکر نمیکنم خودم اینقدر مصرف کنم :|

میشه دقیق بگی اینایی که گفتی از کجا بسته میشه؟ :دی

الان اینا توی این ویندوز که با اسکایپ اکتیو شده و قانونیه فقط آپدیت میشن؟ توی وین 8 که کرک میکردم نمیشدن؟؟ اخه اینقدر مصرف نت رفته بالا! اصلا فکر نمیکنم خودم اینقدر مصرف کنم :|

سلام داداش من با اون برنامه ١٠٠ بار سرچ كردم مينويسه به اينترنت وصل نيستيد يه خواهش ازت دارم اگه ميتونى لينك اون چند تا آپديت كه برنامه ليست كرده رو بريز تو يه فايل txt بذار برا دانلود خيلى لطف ميكنى داداش به خدا مردوگيت رو ثابت ميكنى ويندوز 8.1x64 ممنون ميشم

سلام داداش من با اون برنامه ١٠٠ بار سرچ كردم مينويسه به اينترنت وصل نيستيد يه خواهش ازت دارم اگه ميتونى لينك اون چند تا آپديت كه برنامه ليست كرده رو بريز تو يه فايل txt بذار برا دانلود خيلى لطف ميكنى داداش به خدا مردوگيت رو ثابت ميكنى ويندوز 8.1x64 ممنون ميشم

احتمالا فایروال و انتی ویروست جلوی دستریش میگیره من تست زدم دانلود میکنه
49554766363345325296.jpg

لینکاشم بهت نمیده اما اگه موس رو روی هر اپدیت که لیست میکنه نگه دداری لینک دانلود نشون میده میتونی بنویسی من یکیش دقیق نوشتم اما اجازه دانلود نداد

http://win8.cesidian.info/x64/Win8.1only/Windows8.1-KB2883200-x64.msu

لینکا از سرور خودش هست و فقط با برنامه خودش قابل استفادس و جوری دیگه اجازه دانلود نمیده حتی اگه به ادرس سایتش که بالا هست http://win8.cesidian.info بری [h=1]NO ACCESS![/h]میده

شما بررسی کن فایروالت خاموش کن وقتی برنامه رو باز میکنی از اینترنتت استفاده دیگه نکن درست میشه احتمالا

من كلا بى خيال آپديت شدم الان مينويسه سرور خارج از دسترس ميگم اين آپديت ها چه وقتى رو سايت ماكروسافت مياد الان ديدم ٤ تا آپديت اومده بود دانلود كردم نصب شد ولى همه ى اينا نبود؟

چرا نمیشه Windows 7 Home Premium رو به Windows 8 enterprise آپگرید کرد ؟

دیسک Win8 رو میذارم ، وقتی گزینه آپگرید کردن رو انتخاب میکنم میگه که شما نمی توانید W7 HP رو به W8 E آپگرید کنید

مشکلش چیه دقیقا ؟

من كلا بى خيال آپديت شدم الان مينويسه سرور خارج از دسترس ميگم اين آپديت ها چه وقتى رو سايت ماكروسافت مياد الان ديدم ٤ تا آپديت اومده بود دانلود كردم نصب شد ولى همه ى اينا نبود؟
تا ۱۸ اکتبر باید دید که ایا میزاره تو سایتش یا نه
همیشه یکسری اپدیت ها فقط از طریق ویندوز اپدیت در دسرترس هست و تو سایتش نمیزاره این برنامه هم اول خودشون از ویندوز اپدیت اپدیت کردن گذاشتن رو سرور خودشون که ملت با اون برنامه دانلود بکنن

چرا نمیشه Windows 7 Home Premium رو به Windows 8 enterprise آپگرید کرد ؟

دیسک Win8 رو میذارم ، وقتی گزینه آپگرید کردن رو انتخاب میکنم میگه که شما نمی توانید W7 HP رو به W8 E آپگرید کنید

مشکلش چیه دقیقا ؟
Windows 7 Home Premium نمیتونی به Windows 8 enterprise آپگرید کنی
به نسخه Windows 8 احتمالا اپگرید میشه ویندوز ۸ خالی منظورمه که همون نسخه خونگیشه نه پرو
البته این اپگرید مثل اپگرید ۸ به ۸.۱ نیستش و رایگان نیست فکر کنم اکتیو ویندوز بپره باید کرکش کنی یا با اسکایپ بزنی

آخرین ویرایش:
مشکل از درایور هستش و یا شاید ناسازگاری بایوس مادربرد

درایورهایی که میریزید باید برای ویندوز ۸.۱ باشه وگرنه اصلا نصب نکنید مال ۸ هم اگه ریختید نریزید گاهی ناسازگاره اگر درایورش نیومده از طریق ویندوز اپدیت خود ویندوز چک کنید اگه درایوری احتیاج باشه سازگارش براتون میریزه

این مشکله شما برمیگرده به موقعی که ویندوز وقتی ازش استفاده نکنی میخواد sleep کنه چون درایور یا نصب نیست یا ناسگاره فریز میشه
از کنترل پنل power option غیر فعال کن همه رو ببین اوکی میشه یا نه
بعدش برو این قسمتشم چک کن
90903077619439015498.jpg
بایوس رو به آخرین ورژن ارتقا دادم.turn off hard disk رو هم از 20 دقیقه ست کردم روی never.لپتاپ رو هم که چون میزارم دانلود قبلا تنظیم کرده بودم نره روی sleep اما همچنان فریز میشه...

بایوس رو به آخرین ورژن ارتقا دادم.turn off hard disk رو هم از 20 دقیقه ست کردم روی never.لپتاپ رو هم که چون میزارم دانلود قبلا تنظیم کرده بودم نره روی sleep اما همچنان فریز میشه...

درایور سرخود نریختی روش برای ویندوز ۸ ؟

احیانا وقتی تو شارژه این مشکل پیش میاد نه؟ با باتری مشکل نداره؟

مدل لپ تاپ بگو ؟

من میگردم ببینم درایور چیا برا ویندوز ۸.۱ اومده براش اگه بود لینکش بهت میدم اونایی هم که برای ۸.۱ نداشت هیچی

بعدش همه درایورایی که خودت نصب کردی پاک میکنی بعد سازگار با ویندوز ۸.۱ هارو میریزی بقیشم اگه چیزی ویندوز خودش نشناخته ویندوز اپدیت فعال میکنی چک اپدیت میزنی درایورش برات پیدا میکنه که سازگار با ویندوز ۸.۱ هستش نصبش میکنی (گاهی درایورهای استاندار که نصب میکنه وقتی با ویندوز اپدیت میزنی کامل ترش پیدا میکنه)

درایور سرخود نریختی روش برای ویندوز ۸ ؟

احیانا وقتی تو شارژه این مشکل پیش میاد نه؟ با باتری مشکل نداره؟

مدل لپ تاپ بگو ؟

من میگردم ببینم درایور چیا برا ویندوز ۸.۱ اومده براش اگه بود لینکش بهت میدم اونایی هم که برای ۸.۱ نداشت هیچی

بعدش همه درایورایی که خودت نصب کردی پاک میکنی بعد سازگار با ویندوز ۸.۱ هارو میریزی بقیشم اگه چیزی ویندوز خودش نشناخته ویندوز اپدیت فعال میکنی چک اپدیت میزنی درایورش برات پیدا میکنه که سازگار با ویندوز ۸.۱ هستش نصبش میکنی (گاهی درایورهای استاندار که نصب میکنه وقتی با ویندوز اپدیت میزنی کامل ترش پیدا میکنه)

درایور ها یا خود ویندوز آپدیت نصبشون کرده یا از وبسایت رسمیشون دانلود شده.
Acer5755G
همیشه به شارژ هستش چون دانلود میکنم و باتریش دیگه خوب شارژ نگه نمیداره اما بدون باتری هم تست کردم.تفاوتی نداره.

راستی، آپدیت های مربوط به 8.1 لایو شد.

آخرین ویرایش:
درایور ها یا خود ویندوز آپدیت نصبشون کرده یا از وبسایت رسمیشون دانلود شده.
Acer5755G
همیشه به شارژ هستش چون دانلود میکنم و باتریش دیگه خوب شارژ نگه نمیداره اما بدون باتری هم تست کردم.تفاوتی نداره.

راستی، آپدیت های مربوط به 8.1 لایو شد.

اینکه درایور ها همش برای ویندوز ۸ هستش . اواخر 2012 هنوز ویندوز 8.1 نیومده بود

Acer | Download

45318434688900382909.jpg

همرو باید پاک کنی هرچی خودت ریختی:d

این درایور چیپست که خیلی مهمه سازگار با ویندوز 8.1

https://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?DwnldID=20775

اینو نصب کن ببین مشکلت حل میشه یا نه

و اما بقیه درایورات به خاطر اینکه در سایت سازنده هیچ توضیح در مورد مدل مثلا بلوتوث و گرافیک اینتل و انویدیا نداده نمیتونم درایور بهت بدم
البته مثلا بعضی قطعات مشخصه تقریبا مثل گرافیک انویدیا gt540m اما بازم شک دارم چون 5755g چند مدل داره

اگر بقیه درایورات خواستی میتونی با این برنامه بهم مشخصات سیستمت بدی بگردم

AIDA64 Extreme Edition 3.20.2600 Final + Portable تست رایانه | دانلود رایگان نرم افزار

28287873956088379888.jpg

19837906359968543361.jpg

==============================

چی اپدیت های مربو به ۸.۱ لایو شد؟:d

ویراش : اها منظورت اینه اپدیتاش اومده ! مبارکش باشه من که این قرطی بازیا خوشم نمیاد اپدیت نصب نمیکنم اصلا . باز ماه دیگه یه کیلو اپیدیت میاد والا:d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or