همه چیز درباره Windows 8

خوب یک درایو هم اضافه کردم واسه اینکار ولی وقتی همون اول چیزی نمیاره که اون درایو دیگه رو انتخاب کنم (مثل ویندوز 7) فقط میپرسه کدوم فایلارو نگه داره ... چیکارش کنم ؟

از طریق بوت مگه نصب نمیکنی ویندوز ؟ اگه از داخل ویندوز نصب کنی نمیشه درایو انتخاب بکنی

اینجا باید انتخاب کنی
10b.gif

خوب یک درایو هم اضافه کردم واسه اینکار ولی وقتی همون اول چیزی نمیاره که اون درایو دیگه رو انتخاب کنم (مثل ویندوز 7) فقط میپرسه کدوم فایلارو نگه داره ... چیکارش کنم ؟
من فکر میکنم شما تو اون قسمت اول گزینه اپدیت رو انتخاب میکنید .دقیق گزینه هاش یادم نیست ولی پایینی رو باید انتخاب کنی{احتمالا custom بود گزینه اش}

طبق اعلام منابع نزدیک به مایکروسافت آپدیت ضروری مربوط به نسخه ی WINDOWS 8.1 RTM منتشر شد، این آپدیت در تاریخ عرضه ی رسمی ( 5 روز دیگه) از طریق ویندوز آپدیت در دسترس هست و تقریبا تمام بخش های ویندوز و App های اون رو آپدیت می کنه ، همون چیزی هست که باید نسخه ی RTM می بود!

این نسخه اصطلاحا General Availability یا GA گفته میشه و تازه این نسخه ی A از GA هست!! حتما باید به این نسخه آپدیت کنید.

آقا من شدیدا مشکل فریز با 8.1 pro x64 دارم.یعنی تقریبا هرموقع که چند ساعت با لپتاپ کاری نمیکنم و بعد برمیگردم سیستم فریز شده و باید از پاور خاموشش کنم.همه ی درایور هارو هم آپدیت کردم از کولپد استفاده میکنم و ویندوز رو هم یکبار refresh کردم اما تاثیری نداشت.

سلام من امروز يه خبر خوندم تو يه سايت كه ٣ تا آپديت برا ويندوز 8.1 اومده Kb 2883200 Kb 2894029 Kb 2894179 بعد يه لينكم پيدا كردم embedload.com/imwh1xv2au4q/OEM.Backup.x64.7z.html ميخواستم بدونم همينه،دانلود كنم ؟

سلام من امروز يه خبر خوندم تو يه سايت كه ٣ تا آپديت برا ويندوز 8.1 اومده Kb 2883200 Kb 2894029 Kb 2894179 بعد يه لينكم پيدا كردم embedload.com/imwh1xv2au4q/OEM.Backup.x64.7z.html ميخواستم بدونم همينه،دانلود كنم ؟

مشخص نیست یکی یه فایلی اپلود کرده حالا درسته یا نه نمیدونم اما من همین الان با این برنامه سرچ زدم اینارو لیست کرد مستقیم از سرور ماکروسافت

52927469941738274530.jpg

اگه دوست داری اپدیت هارو برای خوذت داشته باشی هر قوت ویندوز عوض کردی بریزی از این برنامه استفاده کن

Windows Hotfix Downloader 3.4 دانلود آپدیت های ویندوز و آفیس | دانلود رایگان نرم افزار

دوستان یک سوال!
ویندوز 8.1 بغیر از آتو آپدیتش کار دیگه هم میکنه با اینترنت؟

از وقتی ویندوز 8.1 صنب کردم فکر میکنم یکی داره از نتم مصرف میکنه و ترافیک میخوره! من هر ماه 8 گیگ میگرفتم تهش 2-3 گیگ اضافه میاوردم الان 10 روز مونده به پایان دورم ولی ته تهشه داره تموم میشه :| کار خاصیم با نت نکردم!
آپدیت 8.1 رو هم خاموش کردم تا آپدیت نکنه! بغیر از آپدیت چیز دیگه ای هم از اینترنت دانلود میکنه خودکار؟

یک سوال دیگه اینکه! الان با این روش اسکایپ میگن اکتیو ویندوز کاملا قانونیه! پس اگه قانونیه ویندوزت میشه اورجینال دیگه؟؟؟ پس میشه از امکانات یک ویندوز اورجینال استفاده کرد؟

دوستان یک سوال!
ویندوز 8.1 بغیر از آتو آپدیتش کار دیگه هم میکنه با اینترنت؟

از وقتی ویندوز 8.1 صنب کردم فکر میکنم یکی داره از نتم مصرف میکنه و ترافیک میخوره! من هر ماه 8 گیگ میگرفتم تهش 2-3 گیگ اضافه میاوردم الان 10 روز مونده به پایان دورم ولی ته تهشه داره تموم میشه :| کار خاصیم با نت نکردم!
آپدیت 8.1 رو هم خاموش کردم تا آپدیت نکنه! بغیر از آپدیت چیز دیگه ای هم از اینترنت دانلود میکنه خودکار؟

یک سوال دیگه اینکه! الان با این روش اسکایپ میگن اکتیو ویندوز کاملا قانونیه! پس اگه قانونیه ویندوزت میشه اورجینال دیگه؟؟؟ پس میشه از امکانات یک ویندوز اورجینال استفاده کرد؟

آره کار دیگم میکنه هرکار عشقش بکشه:|:d
این صفحه کاشی های ویندوز همش اپدیت میشه میتونی کلیک راست کنی حالت انلینش غیر فعال کنی
windows defender آپدیت میشه
security center یه قسمت داره که برنامه هایی که بخوای نصب کنی وصل میشه به سرور ماکرو که یه وقت مخرب نباشه
اگه یه برنامه ای هنگ کنه و بسته بشه باز ارورش برای ماکرو میفرسته Windows SmartScreen
این سرویس ببند Background Transfer Service اینو هم ببندن (البته اگه ببندی ویندوز اپدیت هم از کار میفته یعنی با این کار میکنه) البته این سرویس یک ادمیه خودش رو دوباره باز میکنه باید از قسمت ریکاوری سرویس هم ببندیش وگرنه خودشو ریکاوری میکنه
56535238998067637289.jpg

سرویس windows update هم ببند
سرویس security center ببند
غیر اینا بازم وصل میشه من دیدم:| یه فایروال بریز یا فایروال انتی ویروست بزار رو حالت حساس هرکی خاواست وصل بشه بگه

البته تو مصرف ترافیک ویندوز 8.1 خیلی بهتره از 8 توی 8 خیلی حاد تر بود من رو 8.1 کلا به مشکل نخوردم البته خب جلوش گرفتم از همون اول نمیزم یه هل پوچ غیر از اون ضروریاش که با تست متوجه شدم اگه نذاری به نت وصل بشن کلا نتت قطع میشه

همون موقع که اکتیو میکنی قانونیه بعدا سریال باطل میشه مشخصه که قانونی نیست یعنی شما مالکش نیستی نمیتونی مثلا با این ویندوزت از ماکروسافت ویندوز ارجینال اپگرید بکنی به مثلا ویندوز ۹ با تخفیف بهت پشتیبانی انلاین نمیدن با این کد چون متوجه میشن که اصل نیست برا خودت نیست
قانونی بودنش در حد همون کرک هستش که میشه ویندوز اپدیت کرد برنامه هایی که ویندوز ارجینال میخوان ریخت با این فرق که ویندوز کرک نشده و دست کاری نشده با این کار

آخرین ویرایش:
آقا من شدیدا مشکل فریز با 8.1 pro x64 دارم.یعنی تقریبا هرموقع که چند ساعت با لپتاپ کاری نمیکنم و بعد برمیگردم سیستم فریز شده و باید از پاور خاموشش کنم.همه ی درایور هارو هم آپدیت کردم از کولپد استفاده میکنم و ویندوز رو هم یکبار refresh کردم اما تاثیری نداشت.

مشکل از درایور هستش و یا شاید ناسازگاری بایوس مادربرد

درایورهایی که میریزید باید برای ویندوز ۸.۱ باشه وگرنه اصلا نصب نکنید مال ۸ هم اگه ریختید نریزید گاهی ناسازگاره اگر درایورش نیومده از طریق ویندوز اپدیت خود ویندوز چک کنید اگه درایوری احتیاج باشه سازگارش براتون میریزه

این مشکله شما برمیگرده به موقعی که ویندوز وقتی ازش استفاده نکنی میخواد sleep کنه چون درایور یا نصب نیست یا ناسگاره فریز میشه
از کنترل پنل power option غیر فعال کن همه رو ببین اوکی میشه یا نه
بعدش برو این قسمتشم چک کن
90903077619439015498.jpg

- - -ویرایش - - -

دوستان کسی key جدید برای pro داره؟:-/

[slmgr.vbs -ipk 9N3HG-3JGWK-QHBB2-XJXH8-RX7PY [ Windows 8.1 Pro Retail Key for 8.1 only

[slmgr.vbs -ipk 8VHMK-NDMTK-VV2MB-T2RWT-CGV3H [ Windows 8 Pro Retail Key for 8 & 8.1

[slmgr.vbs -ipk NMGY6-TYQYT-R3YP2-76HMC-V8MQH [ Windows 8 Pro Retail Key for 8 & 8.1
[
Tested working on 12 October 2013]

اینجا جدیدش میزاره همیشه

http://forum.soft98.ir/thread26925-112.html#post210932

فعال سازی قانونی وین8 با اسکایپ هنوز هم کار میکنه؟روی کدوم نسخه جواب میده؟enterprise یا pro?

چون فعلا نمیتونم8.1 رو دانلود کنم ، همین وین۸ رو فعال سازی میکنم بعد آپدیتش می‌کنم به 8.1

فعال سازی قانونی وین8 با اسکایپ هنوز هم کار میکنه؟روی کدوم نسخه جواب میده؟enterprise یا pro?

چون فعلا نمیتونم8.1 رو دانلود کنم ، همین وین۸ رو فعال سازی میکنم بعد آپدیتش می‌کنم به 8.1

اره هنوز اکتیو میشه هر جفتش
فعال سازی و قانونی کردن ویندوز 8 [ آخرین کرک ها در این تاپیک ] - صفحه 796

دوستان این نسخه 8.1 کرک شده؟؟لینک دان میدید؟!:d

تا روز انتشار رسمی ۱۸ اکتبر هیچ کرک معتبری نمیادش
مثل همون بازی های pc هستش تا روز انتشار به احترام سازنده دزدی نمیکنن:d همچین فرهنگه غنی دارن کرکرها:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or