همه چیز درباره Windows 8

سلام.
سوال:
میرزه ویندوزمو عوض بنمایم به هشت؟؟؟؟
یا منتظر بمونم هشت.1 بیاد؟؟؟
این 8.1 که اومده نسخه نهایی که نیست درسته؟؟؟؟کسایی که نصبیدن مشکلی ندارن باهاش؟؟؟؟
بعد این که بیتدفیندرم تموم میشه 52 روز دیگه....ویندوز که عوض کردم میخوان لایسنس جدید بگیرم...کدوم انتبی ویروس پیشنهاد میشه؟؟؟؟دوستان...بهترین رو در ضمینه شناسایی بد افزار بگین...این اواخر یه بد افزار اومد رو لبتابم کل عکسام رو داغون فرمووود :( بیت دفیندر متوجهم نشد!!!!

سلام.
سوال:
این 8.1 که اومده نسخه نهایی که نیست درسته؟؟؟؟کسایی که نصبیدن مشکلی ندارن باهاش؟؟؟؟
بعد این که بیتدفیندرم تموم میشه 52 روز دیگه....ویندوز که عوض کردم میخوان لایسنس جدید بگیرم...کدوم انتبی ویروس پیشنهاد میشه؟؟؟؟دوستان...بهترین رو در ضمینه شناسایی بد افزار بگین...این اواخر یه بد افزار اومد رو لبتابم کل عکسام رو داغون فرمووود :( بیت دفیندر متوجهم نشد!!!!

نسخه نهایی ۸.۱ ریلیز و ارائه شده است. کسپرسکی با نود استفاده کنید.

کدوم انتبی ویروس پیشنهاد میشه؟؟؟؟دوستان...بهترین رو در ضمینه شناسایی بد افزار بگین...این اواخر یه بد افزار اومد رو لبتابم کل عکسام رو داغون فرمووود :( بیت دفیندر متوجهم نشد!!!!

کسپرسکی که به نظرم کمی زیادی سنگینه و نود32 هم زیاد خوشم نمیاد چون به نظرم از پس یه ویروس ساده هم بر نمیاد!!!:d
اگه پولداری میتونی Emsisoft anti-malware بگیری! چون با اینکه گرونه ولی خیلی قویه و بدافزارا رو سوسک میکنه!
اگرم نه که میتونی comodo: IS بگیری که رایگانه ولی خیلی قوی و خوبه! حداقل واسه من که خوب عمل کرده!

سلام.
سوال:
وقتی ویندوز 8.1 اومده نمیرزه به 8 بری!
8.1 اومده!
نسخه نهایی اومده که Pro هست و Enterprise که هر دوتاش کاملا سالمه ولی Pro بیشتر پیشنهاد میشه چون کد برا اکتیو بیشتر براش پیدا میشه! من پرو نصب دارم هیچ مشکلی تا الان نداشته و همه مشکلاتی که 8 داشته رو برطرف کرده!
بید دیفندر توی زمینه شناسایی خیلی قویه ولی سنگینه! کلا توی زمینه شناسایی همین بید دفندر پیشنهاد میشه ولی Avast هم بشدت عالی هست! و هم خیلی سبکه و خیلی هم قدرتش توی شناسایی بالاست! کسپراسکای که خیلی سنگینه! نورتونم همینطور! اما قدرتش بدک نیست! نود 32 هم فقط طرفدار داره! و تبلیغاتش زیاده وگرنه اونقدی که اسم درکرده زور نداره! اینو میتونی توی سایت Iransetup.ir هم ببینی:دی

آها اینم یادم رفت بگم:
اکتیو کردن 8.1 یکم دشواره! مثل 8 نیست!

هنوز کرک نشده! باید با یک روشی از توی Cmd وارد بخش اکتیو ویندوز بشی و یک کد بهت میده و بعد با اسکایپ باید زنگ بزنی به شماره Activation مایکروسافت بعد شماره رو به تلفن گویا بدی و شماره اکتیو ویندوز رو تحویل بگیری! البته زیاد کاری نداره! ولی جالبیش اینجاست که وقتی اینطوری اکتیو میشه انگار کاملا قانونی اکتیو شده و کرک مرکی در کار نیست :)) و تقریبا میشه گفت شبیه اورجینال میشه :دی

هنوز کرک نشده! باید با یک روشی از توی Cmd وارد بخش اکتیو ویندوز بشی و یک کد بهت میده و بعد با اسکایپ باید زنگ بزنی به شماره Activation مایکروسافت بعد شماره رو به تلفن گویا بدی و شماره اکتیو ویندوز رو تحویل بگیری! البته زیاد کاری نداره! ولی جالبیش اینجاست که وقتی اینطوری اکتیو میشه انگار کاملا قانونی اکتیو شده و کرک مرکی در کار نیست :)) و تقریبا میشه گفت شبیه اورجینال میشه :biggrin1:

دیگه تمام محصولات ماکروسافت اینجوری اکتیو میشه!!:d

بله!
البته هیچ خاصیتی نداره فقط شکلش اضافه میشه و وقتی روش کلیک کنی به همون متروی خودمون میره :دی

پس خوبه!
میخاستم اگه دوباره میخان استارت قبلیو بزارن رو ویندوز اصلا سمتش نرم!!

کلن چجوریه؟ اسمشم که فک کنم یه جا دیدم بهش گفته بودن windows Blu!!!!

پس خوبه!
میخاستم اگه دوباره میخان استارت قبلیو بزارن رو ویندوز اصلا سمتش نرم!!

کلن چجوریه؟ اسمشم که فک کنم یه جا دیدم بهش گفته بودن windows Blu!!!!
البته وقتی رو Start کلیک راست میکنی آپشن های زیادی میاد جلو دستت.
1.خاموش کردن و ریست کردن
2.کنترل پنل
3.Run
و.......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or