همه چیز درباره Windows 8

خب ويندوز 8.1 با اين نسخه 8 چه فرقي داره ؟؟؟؟ ظاهر ؟؟؟
کلا زیاد فرقی نداره اما از ۸ بهتره
یه سری تغییرات ریز دادن بیشتر در راستای کامل تر کردن مترو هستش و بقیه تغییراتشم که من دیدم بیشتر شبیه تنظیم هستش تا یک تغییر

-------------------------------------------------------------
خود ماکرو هم گذاشت رو سایتش! کارای ماکرو دیگه قابل پیش بینی نیست هر دقیقه یه کار میکنه! قبلا تا انتشار رسمی قرار نمیداد:d
دقیقا همون نسخه ای هست که لو رفته البته اجازه دانلود به ما نمیده

http://msdn.microsoft.com/en-us/subscriptions/downloads/

salam bebakhshid engish minevisam..farsi nadaara,
man alan win 8.1 nasb karam chera farsi to language nist?? nadare ! chikar konam

سلام حمید جان

13788530561.png

سلام حمید جان

13788530561.png
ممنون از رهنماییتون .. دقیقا من هم هین کاروکردم ولی نبود چندبارم رفتم نبود ولی الان زبان فارسی بود..!!! فکر کنم چون الان وصل شدم به نت و ویندوز چندتا اپدیت گرفت زبان فارسی اپدیت کردد نمیدومنم!!

سلام
من وقتی می خوام تو قسمت switch to a microsoft account ایمیلم رو وارد کنم این ارور رو می ده:
we are sorry but something went wrong.your account was not changed to this microsoft account
code:0x800b0101
ایمیلم یاهو هست و xbox live هم با همین ایمیل می رم.
اگه می شه یه راهنمایی کنید

سلام دوستان من يه مشكل دارم اينكه كامپيوترم هنگ كرد حالا هر چى تو رابط مترو دارم قفل شده روشون كليك ميكنم اتفاقى نميوفته حتى آيكون دسكتاپ هم از كار افتاده نميتونم برم داخل ويندوز لطفا كمك كنيد

سلام
من وقتی می خوام تو قسمت switch to a microsoft account ایمیلم رو وارد کنم این ارور رو می ده:
we are sorry but something went wrong.your account was not changed to this microsoft account
code:0x800b0101
ایمیلم یاهو هست و xbox live هم با همین ایمیل می رم.
اگه می شه یه راهنمایی کنید
یه اکانت outlook بساز

دوستان این bad pool error چیه ؟
کجا و برای چی این ارور میاد؟

سلام
یه سوال
میشه آیکون بازی هایی که نصب میکنم
رو مثل آیکون اپلیکیشن های خود ویندوز خوشگل کنم؟ :d
نه نمیشه فقط اپلیکشن های مترو میشه

سلام دوستان من يه مشكل دارم اينكه كامپيوترم هنگ كرد حالا هر چى تو رابط مترو دارم قفل شده روشون كليك ميكنم اتفاقى نميوفته حتى آيكون دسكتاپ هم از كار افتاده نميتونم برم داخل ويندوز لطفا كمك كنيد
قبل اینکه ویندوز بالا بیاد دکمه f8 بزن تا ریکاوری کنه برات به اخرین باری که سیستم بالا اومده

اونایی که ویندوز 8.1 نصب کردند یکم در مورد IE11 توضیح بدند میگند خیلی سریع شده و از طرفی شبیه اپلیکیشن شده .

سریع تر که شده ولی خب من دقیق تست نکردم تو همون مایه های گوگل کروم خودم بود ولی میدونم با گذشت زمان و اومدن نسخه های جدید کروم و فایرفاکس بازم عقب میمونه
شبیه اپلیکیشن شده بود رو ویندوز ۸ هم همینجور بود
بیشتر تبلیغات ماکروسافته سر هر نسخه جدید انجام میده

سایتی میشناسید که appـای ویندوز استورو گذاشته باشه واسه دانلود؟ نه از اینا که لینک کردن به خود استور!!
(فروم سافت98ـو هم دیدم اونی که میخاستم اونجا نبود!!)

دوستان ویندوز 8 الان چطوره؟
یعنی دیگه بیایم سمتش یا هنوز کار داره...
اگه بخوام بگیرم..چی بگیرم؟

اگه فن 7 و xp هستی برو 8.1 نصب کن! چون حداقل start داره! ولی اگه با نبود استارت مشکلی نداری اونو نصب کن! چون کرک برنامه های فروشگاه ویندوز 8.1 هنوز گیر نیومده!:d(ینی برنامش رو 8.1 اجرا نمیشه!)
من که ویندوز هشتو واسه هر کی بردم خوشش اومده!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or