آقا من ٢ تا سوال دارم؟ يكى اينكه ديشب درايور جديد اومد 13-10 بتا كه تو ساپورت سيستم عاملش ويندوز 8.1 هم بوده بذارم رو دانلود؟-و بعدى اينكه اين ويندوز rating نداره چون تو پنجره مخصوصش هم نبود بايد كرك شه ممنون ميشم جواب بديد؟
سلام
راهی هست که این بازی های پولی ـه توی Store رو دانلود کرد؟ :d
نسخه ای که الان اومده RTM هستش و دیگه هیچ گونه تغییری درش داده نمیشه حتی یک و ماه نیم دیگه!! منظور فرشید این بودش که تا یک و ماه نیم دیگه یه سری آپدیت هایی رو ماکروسافت میده که همزمان با عرضه رسمی بعد از نصب ویندوز آپدیت کنی و اگه باگ و یا مشکل امنیتی باقی مونده باشه روز عرضه رسمی مشکل حل بشه
ولی اگه زیاد وارد نیستید بهتره نصبش نکنید تا یک و ماه نیم دیگه اونموقع باز چک کنید ببنید چه انتی ویروس هایی سازگارن یا مخصوصا چون لب تاب داری درایور های لب تابت به روز بشن
الان برای من مشکل خاصی نداشت یه درایور گرافیک بود که نسخه بتا برای ویندوز ۸.۱ بود ریختم درایور صدا و ... خودش نصب کرد ولی من نسخه مربوط به ۸ ریختم روش مشکلی نداشت انتی ویروسم که من شخصا نمیریزم ولی فقط بیت دیفندر فعلا باهاش سازگاره
enterprise و pro هم فرق چندانی نمیکنه اما چون لب تابه و به یه سری امکانات شبکه که روی enterprise هست کاربرد نداره میتونی همون pro بریزی حالا enterprise هم ریختی فرق نمیکنه ولی نسخه enterprise فعلا هیچ جوره کرک نمیشه pro از طریق اسکایپ میشه
اگه ورژن ویندوز فعلیت ۹۲۰۰ باشه نسخه RTM هستش(برو تو مای کامپیوتر نوار بالا file بعد help بعد about از اینجا ببین)
آره دقیقاپس این ویندوز 8.1 که اومده نسخه نهایی RTM درسته؟ ولی اپدیتهاش چند ماه دیگه میاد..
یعنی منتظر نمونم هیچ نسخه جدید بهتری از ویندوز 8.1 نمیاد..
دیشب که سایت amd دیدم این درایور نیومده بود شانست:d
آره حله نصبش کن همینو
خوشبختانه rating حذف شد:d من همیشه با این درگیر بودم که چند روز یه بار شب موقع خواب کامپوتر روشن بود این الکی هی refresh میکرد نمره چک بکنه رو اعصاب بود یییهو صدای کیس بلند میشد تا من میومدم ببین چه خبر موس تکون میداد بیخیال میشد تا میرفتم دوباره بگیرم بخوابم شروع میکرد خلاصه ولش میکدم تا کارش بکنه دیگه ول کن نبود
آره دقیقا
framwork 3.5 روش نصب کندوستان یه ارور خیلی اعصاب خورد کن توی اجرای برنامه هایی میگیرم که باید از NET. ورژن استفاده کنند. همش ارور Unhandled exception می ده. کسی می دونه باید چیکار کنم؟؟؟؟
اینم عکسش:
![]()
ویندوز 8 هم هستم....
البته فکر نمیکنم rating خود به خود ویندوز بگیره .. حتما باید خودت بگیری.. من هم یک مدت بود که شب سیستم میزاشتم برای دانلود صدای cpu و سیستم بلند میشد و دست که میزدم به موس درست میشد .. دوباره یکم که ولش میکردم شروع میکرد استفاده از cpu و سر صدای زیادی تولید میکرد.. فهمیدم که مشکل از دانلود منیجرم بود چون ورژن جدید دانلود منیجر این مشکل داشت که خیلی زیاد بیخودی از سیستم استفاده میکرد..
- - -ویرایش - - -
از کجا میتونم از خود سایت مایکروسافت دانلود کنم ویندوز 8.1
درسته باید به این ادرس برم.؟کدمو بگیرم
Download Windows 8.1 Preview ISO files - Microsoft Windows
اها پس ریختی باز اینجوری میشه!عزیز خودم اول 3.5 آفلاین ریخته بودم. وقتی اجر می کنم برنامه رو میگه نسخه ی4 رو بریز. حالا که اجرا می کنم این ارور رو میده
8 که تقریبا اگه برنامه هات بروز بکنی مشکلی نداره . بازی ها هم اکثرا مشکل ندارن این بازی های جدیدتر که کال سازگارمن میخوام ویندوز 8 بریزم
با نصب نرم افزار ها و بازی ها مشکل نداره؟
framwork 3.5 روش نصب کن
Microsoft .NET Framework 3.5 Offline بسته آفلاین NET 3.5. برای ویندوز 8 و 8.1 | دانلود رایگان نرم افزار
آره idm این مشکل داشت هی ورژن به ورژن که میده بازم هی درست میکنه هی خراب منم که عادت دارم همش آپدیت میکنم:d
ممکنه گاهی هم به idm باشه ولی خود ویندوزم rating میگیره برا خودش من که نگاه میکنم وقتی گرافیک اور میکنم بازی کنم همونجور میمونه بعدا میرفتم قسمت rating میدیدم امتیازم رفت بالا یا گاهی همینجوری بدون اور امتیاز cpu تغییر میکرد:d یا این به اور کردن یا مثلا تغییر درایور و نصب درایور جدید گرافیک حساس بودش یا اینکه طبق یه برنامه ای هفتگی ماهی روزی یواشکی rating میگیره که کسیم شک نکنه
خود ماکروسافت که برا دانلود نمیزاره نسخه RTM رو این فقط داده شرکت ها بزرگی نرم افزاری و سخت افزاری که یکی اومده پخشش کرده تو اینترنت یعنی لو رفته مثل همون جریان ویندوز هشت انتشار رسمی برای کاربرای معمولی یک و ماه نیم دیگس
بعد از انتشار رسمی آرهولی بعد انتشار رسمی مگه مایکروسافت نمیزاه برای دانلود تو سایتش برای 1 ماه تست...
پس این لینک چی هست میتونی دانلود کنی 3 گیگ هم هست
Download Windows 8.1 Preview ISO files - Microsoft Windows
؟؟
____
من که از سایت های فارسی زدم برای دانلود چطوری ویندوز کرک کنم..؟ در حال حاضر بهترین کرک چی هست از طریق اسکایپ نمیشه مثل ویندوز 8.. نسخه پرو نصب میکنم .