Masood11
کاربر سایت
اونو نصب کن یعنی کدوم؟
اخر نفهمیدم کدوم بهتره![]()
منظورم 8 بود!
![22 :| :|](/styles/default/xenforo/smilies/meep/22.gif)
فعلا 8! مگه اینکه آپدیت کرکر(cracker) برنامه های مترو واسه ویندوز 8.1ـم بیاد!
اگه صفحه لمسی داشتی که عالی بود! بازیای قشنگی داره!!:d
اونو نصب کن یعنی کدوم؟
اخر نفهمیدم کدوم بهتره![]()
داداش..اینجا که Entrprise با Pro داره...کدومشون؟منظورم 8 بود!
فعلا 8! مگه اینکه آپدیت کرکر(cracker) برنامه های مترو واسه ویندوز 8.1ـم بیاد!
اگه صفحه لمسی داشتی که عالی بود! بازیای قشنگی داره!!:d
پرو بهتره! فک کنم تنها نسخه ایش باشه که مدیاپلیر داره! نسخه ی ent... فک کنم گفتن واسه برنامه نویسا ساختن!داداش..اینجا که Entrprise با Pro داره...کدومشون؟
در حال حاضر نسخه کامل و نهایی Win8 که همراه با آخرین آپدیت ها هست اومده یا نه؟!
ویندوز 8.1 نسخه نهاییش که همون Pro یا Enterprise هست اومده و من همین چند ساعت پیش نصب کردم! کاملا سالمه و تمام باگایی که وین 8 داشت رفع شده و خیلی پیشرفته تر شده!بله!
یه مدت دیگه نسخه ی کامل 8.1 میاد این که دیگه خیلی وقته اومده!!
بله!
یه مدت دیگه نسخه ی کامل 8.1 میاد این که دیگه خیلی وقته اومده!!
نسخه نهاییش تا جایی که میدونم اینه:میشه لینکش لطف کنید نتونستم پیدا کنم...
ویندوز 8.1 نسخه نهاییش که همون Pro یا Enterprise هست اومده و من همین چند ساعت پیش نصب کردم! کاملا سالمه و تمام باگایی که وین 8 داشت رفع شده و خیلی پیشرفته تر شده!
بخش Music خیلی توپی بهش اضافه شده که اگه با اکانت مایکروسافت به ویندوز متصل باشی اسم هر خواننده ای رو تایپ کنی به دو سوت نکشید واست پلی میکنه!فقط همین الان که رفتم حجم نتمو نگا کردم دیدم سر سه سوت ازم 500 مگ کم کرد
این نسخه ای که الان هست نسخه پایانیه تا جایی که میدونم!
- - -ویرایش - - -
فقط من نفهمیدم چطوری میشه توی مترو توی بخش Photos عکس گزاشت! هر کار کردم نشد!
واسه win8 درایور باید نصب کرد واسه بازی؟
چیارو لازم داره؟
دوستان چیکار کنم این .net framwork رو؟؟
توی ویندوز 8 همونطور که میدونید نمیشه Net Framwork های معمولی رو نصبید و فقط اون net Framwork 3.5 که مخصوص 8 هست رو میشه نصبید!
الان من 8.1 نصب کردم فیفا نت فریم ورک ازم خواست! همون 3.5 رو نصب کردم کامل نصب شد و فیفا هم درست اجرا شد ولی بقیه برنامه ها مثل قبل ازم Net Framwork میخوان! انگار که اصلا نصب نشده!
چیکارش کنم؟ خواهش میکنم یکی لینک دانلودی چیزی برای وین 8.1 بده! خیلی چیزا واسم اجرا نمیشه!
Microsoft .NET Framework 3.5 Offline بسته آفلاین NET 3.5. برای ویندوز 8 و 8.1 | دانلود رایگان نرم افزاردوستان چیکار کنم این .net framwork رو؟؟
توی ویندوز 8 همونطور که میدونید نمیشه Net Framwork های معمولی رو نصبید و فقط اون net Framwork 3.5 که مخصوص 8 هست رو میشه نصبید!
الان من 8.1 نصب کردم فیفا نت فریم ورک ازم خواست! همون 3.5 رو نصب کردم کامل نصب شد و فیفا هم درست اجرا شد ولی بقیه برنامه ها مثل قبل ازم Net Framwork میخوان! انگار که اصلا نصب نشده!
چیکارش کنم؟ خواهش میکنم یکی لینک دانلودی چیزی برای وین 8.1 بده! خیلی چیزا واسم اجرا نمیشه!