همه چیز درباره Windows 8

بله!
یه مدت دیگه نسخه ی کامل 8.1 میاد این که دیگه خیلی وقته اومده!!
ویندوز 8.1 نسخه نهاییش که همون Pro یا Enterprise هست اومده و من همین چند ساعت پیش نصب کردم! کاملا سالمه و تمام باگایی که وین 8 داشت رفع شده و خیلی پیشرفته تر شده!
بخش Music خیلی توپی بهش اضافه شده که اگه با اکانت مایکروسافت به ویندوز متصل باشی اسم هر خواننده ای رو تایپ کنی به دو سوت نکشید واست پلی میکنه! :دی فقط همین الان که رفتم حجم نتمو نگا کردم دیدم سر سه سوت ازم 500 مگ کم کرد :|

این نسخه ای که الان هست نسخه پایانیه تا جایی که میدونم!

- - -ویرایش - - -

فقط من نفهمیدم چطوری میشه توی مترو توی بخش Photos عکس گزاشت! هر کار کردم نشد!

ویندوز 8.1 نسخه نهاییش که همون Pro یا Enterprise هست اومده و من همین چند ساعت پیش نصب کردم! کاملا سالمه و تمام باگایی که وین 8 داشت رفع شده و خیلی پیشرفته تر شده!
بخش Music خیلی توپی بهش اضافه شده که اگه با اکانت مایکروسافت به ویندوز متصل باشی اسم هر خواننده ای رو تایپ کنی به دو سوت نکشید واست پلی میکنه! :دی فقط همین الان که رفتم حجم نتمو نگا کردم دیدم سر سه سوت ازم 500 مگ کم کرد :|

این نسخه ای که الان هست نسخه پایانیه تا جایی که میدونم!

- - -ویرایش - - -

فقط من نفهمیدم چطوری میشه توی مترو توی بخش Photos عکس گزاشت! هر کار کردم نشد!

خیلی باهاش کار نکردم ولی فک کنم اگه باهاش عکسارو اجرا کنی برن داخلش!!! یا شایدم باید پوشه ی پیش فرضشو عوض کنی!!!

واسه win8 درایور باید نصب کرد واسه بازی؟
چیارو لازم داره؟

اگه کامپیوترت قدیمیه آره!
گرافیک(اگه سیستمت متوسط به بالاست آخرین آپدیتشو دانلود کن! چون یه یه برنامه داره میگن کارت گرافیکو قویتر میکنه!!) و صدا و برنامه های مورد نیاز اون بازی!

دوستان چیکار کنم این .net framwork رو؟؟

توی ویندوز 8 همونطور که میدونید نمیشه Net Framwork های معمولی رو نصبید و فقط اون net Framwork 3.5 که مخصوص 8 هست رو میشه نصبید!
الان من 8.1 نصب کردم فیفا نت فریم ورک ازم خواست! همون 3.5 رو نصب کردم کامل نصب شد و فیفا هم درست اجرا شد ولی بقیه برنامه ها مثل قبل ازم Net Framwork میخوان! انگار که اصلا نصب نشده!

چیکارش کنم؟ خواهش میکنم یکی لینک دانلودی چیزی برای وین 8.1 بده! خیلی چیزا واسم اجرا نمیشه!

توی ویندوز 8 همونطور که میدونید نمیشه Net Framwork های معمولی رو نصبید و فقط اون net Framwork 3.5 که مخصوص 8 هست رو میشه نصبید!
الان من 8.1 نصب کردم فیفا نت فریم ورک ازم خواست! همون 3.5 رو نصب کردم کامل نصب شد و فیفا هم درست اجرا شد ولی بقیه برنامه ها مثل قبل ازم Net Framwork میخوان! انگار که اصلا نصب نشده!

چیکارش کنم؟ خواهش میکنم یکی لینک دانلودی چیزی برای وین 8.1 بده! خیلی چیزا واسم اجرا نمیشه!

برو توی کنترل پنل بعد برو روی uninstall a program کلیک کن بعد روی Turn Windows Features on or off کلیک کن
بعد تیک Net Framework 3.5 includes Net 2.0 and 3.0 رو بزن
بعد دیگه بقیش رو یادم نیست ولی معلومه باید چیکار کنی :d
فک کنم میگه که میخوای از اینترنت بگیری و بعد Yes رو بزن
امیدوارم عمل کنه :)

Microsoft .NET Framework 3.5 Offline بسته آفلاین NET 3.5. برای ویندوز 8 و 8.1 | دانلود رایگان نرم افزار

Microsoft .NET Framework 3.5 Offline Installer 2.0 - نصب آفلاین NET. ویندوز 8 و 8.1 | دانلود رایگان نرم افزار

تو خبر ها خوندم که دکمه استارت تو اپدیت 26 مهر به ویندوز 8 اضافه میشه. اما یه 10 روزی هست که این قابلیت رو من تو ویندوز روی کامپیوترم دارم. داستان چیه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or