بعله دوست عزیز از طریق اسکایپ اکتیو میشه. فقط باید کد به روز رو داشته باشید اگر قبول نکرد.سلام
من ویندوز 8.1 نسخه PRO ورژن RTM رو دارم دانلود میکنم،میخواستم ببینم اکتیو میشه؟
من چند روز پیش از P30 day نسخه نهایشو دانلود کردم.
17 اکتبر تاریخ انشتار نسخه نهایی ویندوز 8.1 شرکت مایکروسافت هست
من روش blacklist metro kombat saintrow و چند تا دیگه یادم نیست بازی کردم مشکلی نداشت (معمولا بازی هایی که بعد عرضه ویندوز 8 اومدن مشکلی با 8.1 ندارن ولی بازی های قبل تر و قدیمی ممکنه مشکل داشته باشه بازم خیلی کمه اگه باشه)دوستان این Win8.1 برای Game چجوریه؟یکی از بچه ها میگفت اگه زیاد برنامه نصب کنی تو اجرای بازی ها ویندوز اذیت میکه؟
راس میگه؟؟
خودت سوال کردی بعد خودت خیلی قشنگ جواب دادی:d سه تا لایسنس هستش OEM, Retail, Volume Licenseبچه ها این نسخه rtm با retail یا همون خورده فروشی که بعدا میاد هیچ تفاوتی نداره؟بیشتر از نظر اکتیو و کدهای قابل قبولشه{من میخوام که با روش اسکایپ اکتیو کنم}بعد یه لینک درست از آخرین نسخه 8.1 64bit بدون دستکاری کسی سراغ نداره؟سایتهای پی سی دی و سافت ۹۸ که دستکاری شده بودن.
اتفاقا من دیروز enterprise اکتیو کردم.فقط کی هاش کمیاب هست باید پیدا کنید.خودت سوال کردی بعد خودت خیلی قشنگ جواب دادی:d سه تا لایسنس هستش OEM, Retail, Volume License
لایسنس Retail برای اکتیو موقع عرضه عمومی ویندوز 8.1 هستش
نسخه سافت 98 این یکی دستکاری نشده ارجیناله مشخصات فایل ایزو هم زده
Microsoft Windows 8.1 Pro RTM 6.3 Build 9600 x86/x64 ویندوز 8.1 | دانلود رایگان نرم افزار
اینم همونه از سافتگذر دستگاری نشده
Microsoft Windows 8.1 RTM Core Pro Enterprise MSDN x86/x64 دانلود رایگان نرم افزار - SoftGozar.com - سافت گذر
enterprise از اسکایپ اکتیو نمیشه کرکم نداره
خودت سوال کردی بعد خودت خیلی قشنگ جواب دادی:d سه تا لایسنس هستش OEM, Retail, Volume License
لایسنس Retail برای اکتیو موقع عرضه عمومی ویندوز 8.1 هستش
نسخه سافت 98 این یکی دستکاری نشده ارجیناله مشخصات فایل ایزو هم زده
Microsoft Windows 8.1 Pro RTM 6.3 Build 9600 x86/x64 ویندوز 8.1 | دانلود رایگان نرم افزار
اینم همونه از سافتگذر دستگاری نشده
Microsoft Windows 8.1 RTM Core Pro Enterprise MSDN x86/x64 دانلود رایگان نرم افزار - SoftGozar.com - سافت گذر
enterprise از اسکایپ اکتیو نمیشه کرکم نداره
اتفاقا من دیروز enterprise اکتیو کردم.فقط کی هاش کمیاب هست باید پیدا کنید.
خب همین لینکهایی که دادید تو نسخه های ارجینال من ندیدم که ۲ نسخه ۳۲/۶۴ بیت تو یه ایمیج باشه.حالا این موضوع زیاد مهم نیست .الان من همین لینکهای بالا رو بگیرم بعد که key هاش عرضه شد برای نسخه retail رو میتونم استفاده کنم برای اکتیو قانونی اینا؟اگه اره شما کدوم لینک از لینکهای بالا رو پیشنهاد میکنید؟{اگه تست کرده باشید بهتر}
من دیشب 8.1 رو از soft98 دانلود کردم . چیکار کنم اگه بخوام هم 7 هم 8.1 رو با هم استفاده کنم ؟ آخه این اولش میخواست فایلارو پاک کنه و بریزه روی همون درایو C منم ترسیدم نزدم اصلا !
key های professional رو از کجا گیر میارید من هرچی زدم اپراتور اسکایپ قبول نمیکنه
slmgr.vbs -ipk CQ2PJ-C7MJC-T3RBP-NMWJH-2RYRQ
slmgr.vbs -ipk JRMHB-9F327-NDT76-4T9KR-DJXWD
slmgr.vbs -ipk 4PQWW-PPNY7-XJ8RJ-V6C4T-FVRFQ
slmgr.vbs -ipk 9DDD3-84PXF-QNPXF-3PV8Q-G8XWD
slmgr.vbs -ipk TWHQX-8CH4Y-39DN9-VD7MG-WW8Y3
slmgr.vbs -ipk GY8MV-86KDB-4XGNP-X3Y76-72WY3
slmgr.vbs -ipk JC9DV-2P37N-DKD3W-MKKV4-6Q4FQ
slmgr.vbs -ipk PGB97-GJMN2-XB3CX-T86FB-88CM3
slmgr.vbs -ipk B783Q-MB34J-NG6K3-WH82J-82KWD
slmgr.vbs -ipk 66HJB-X2N4J-Y42JB-T6GDB-RCWY3
slmgr.vbs -ipk 2DJ24-4XRYY-XNJBK-PQHX9-RM2M3
slmgr.vbs -ipk 8KGQW-XMFY7-XNJYK-WYMB3-Y4DJD
slmgr.vbs -ipk BCFR8-B7VGJ-X2Y94-NT982-CJ8Y3
slmgr.vbs -ipk CG6QH-J68KC-RKNQW-PJ9PH-3JXWD
slmgr.vbs -ipk D7DVD-WTR9C-8T93X-NFF2D-G8XWD
slmgr.vbs -ipk HYFF2-CMF47-9NMB9-TQR3G-8TV4Q
slmgr.vbs -ipk JKXK4-THDKN-GB6PH-4FCBW-29T8D
slmgr.vbs -ipk JWX33-VPXC7-RHBP7-N4HH7-QPBRQ
slmgr.vbs -ipk KQ9CV-HBJDC-CYGMN-YQ2DB-6VGB3
slmgr.vbs -ipk RFQQB-CB3N9-KGKDR-HW7JT-6FYRQ
slmgr.vbs -ipk V398T-PFFN7-BK4WM-XY3PR-KBQJD
slmgr.vbs -ipk WDYHJ-3JKQN-XFJQ6-42RTF-4X6B3
slmgr.vbs -ipk P79C8-3F4NR-WP8KM-WR8QY-PRYRQ
خوب یک درایو هم اضافه کردم واسه اینکار ولی وقتی همون اول چیزی نمیاره که اون درایو دیگه رو انتخاب کنم (مثل ویندوز 7) فقط میپرسه کدوم فایلارو نگه داره ... چیکارش کنم ؟باید یه درایو جدا برای این ویندوز انتخاب کنید ... اگر همون درایو ویندوز قبلی رو انتخاب کنید ممکنه که ویندوز درست کار نکنه و مشکل بهم میزنه ... ( داخل یه درایو جداگانه از درایو ویندوز قبلی میتونید نصبش کنید )[/CODE]