سلام
فرشید عزیز ویندوز 8.1 که نسخه ی آزمایشیش اومده ارزش دانلود و نصب داره یا باید منتظر نسخه ی کاملش موند ؟
سلام
دو تا سوال داشتم ، خواهشا جواب بدید خیلی فوریه
اول این که من روی لپتاپم Norton Internet Security دارم ؛ لپتاپم رو هم میخوام به ویندوز 8 آپگرید کنم.مشکلی برای نورتون پیش نمیاره نه ؟ چون هنوز 520 روز اعتبار داره.نورتون هم اصله.راحت میشه روی ویندوز 8 استفاده کرد ؟ چون شنیدم اگه این کد نورتون رو روی یه سیستم دیگه بزنم ، بلاک میشه
دوم این که مشکلی برای درایور های لپتاپم پیش نمیاره ؟ درایور های ویندوز 7 بهش میخوره ؟
ممنونم
دوستان بهترین برنامه برای برگردوندن Start به ویندوز8 چیه؟برنامه هم سرعتش خوب باشه هم مثل ویندوز7 باشه اخه من چنتا نصب کردم سرعت باز کردن استارت زیاد بود یا...
RTM فایده نداره بابا . اگه میخوای 8.1 بگیری صبر کنی نهاییش بیاد . در ضمن کسی که 8 داشته باشه با یه آپدیت میتونه به 8.1 ارتقا بده اما هنوز این پک رو بیرون ندادن
سلام
الان بین این نسخه ها کدوم کامل ترین هست بذارم برای دانلود ؟
سلام
داداش اول از این که همه رو گذاشتی دستت درد نکنه ولی الان فقط 3 مدل پرو و دو مدل اینترپرایز گذاشتی !! الان گیچ شدم کدوم رو باید مشخصا دانلود کرد ؟؟
یه سوال داشتم :من تازه لب تاپ خریدم همونجا برام ویندوز 8 پرو ریخته و اکتیوش کرده ولی هنوز گوشه ی سمت راست تصویر مینویسه که برو تو تنظیمات و ویندوز رو اکتیو کن ولی وقتی میرم مینویسه که ویندوز اکتیو شده ولی وقتی میزنم که مشخصاتش بیاد یه صحفه میاد که توش نوشته activate with a new key و زیرش نوشته buy a new key ازکارایی هایی مثل lock screen هم نمیتونم استفاده کنم حالا نمیدونم چشه میشه کمک کنید.
- - -ویرایش - - -
اها کرکش از اون کرک های اولیه بوده!! آخرین کرک بریز
کرک ویندوز 8 و آفیس 2013 آپدیت 31 مرداد 92 | دانلود رایگان نرم افزار
بله نصب میشهسلام دوستان رو كامپیوتر دسكتاپ نصب ميشه ممنون ميشم پاسخ بديد
اگه از من میشنوی بازی و فیلم و راحتی و سرعتسلام