همه چیز درباره Windows 8

چطور میتونم ویندوز 8 رو از یک فلش و یا هارد اکسترنال بصورت بوت نصبش کنم؟ توی CD ویندوز نوشته راه اندازی با فلش خواستم ببینم چه جوریاس؟

با یکسری از برنامه ها مثل win usb maker و یا yumi ( تو نت بگردی از این برنامه ها زیاده) میتونی از روی dvd یا فایل iso دانلودی، یک فلش با قابلیت بوت ( بوتیبل) بسازی واز روی اون ویندوزو نصب کنی.

Sent from my LT29i using Tapatalk 2

سلام
اقا یکی به داد ما برسه
یه win 8 x64 enterprises buil 9200 ذاشتیم که اکتیو نبود
کرک رو از پست اول دانلود کردم و نصب کردم
حالا وقتی روشن می کنم سیستم رو بعد sign in کردن صفحه سیاه و فقط نشانگر موس معلومه
چی کار کنم?

Sent from my LT15i using Tapatalk 2

سلام
اقا یکی به داد ما برسه
یه win 8 x64 enterprises buil 9200 ذاشتیم که اکتیو نبود
کرک رو از پست اول دانلود کردم و نصب کردم
حالا وقتی روشن می کنم سیستم رو بعد sign in کردن صفحه سیاه و فقط نشانگر موس معلومه
چی کار کنم?

Sent from my LT15i using Tapatalk 2

علت این مشکل در عدم سازگاری اکتیویتور ویندوز با بایوس لپتاپ است .برای رفع این مشکل باید مراحل زیر را انجام دهید:
۱- دستگاه را با دیسک ویندوز هشت بوت کنید.
۲- در صفحهای که گزینه Install Now را میبینید، در پایین صفحه گزینه Repair your computer را انتخاب کنید.
۳- پنجرهای شامل دو گزینه باز میشود، یکی از گزینه ها را انتخاب کنید تا دکمه Next فعال شود.
۴- در صفحه بعد Command Prompt را باز کرده و در آن دستور زیر را تایپ کنید:

* bootsect /nt60 sys

۵-بعد از اجرای دستور، سیستم را ریستارت کنید تا ویندوز بالا بیاید.
این روش در ویندوز 7 جواب میده، اگر خواستی یه تست کن ببین تو ویندوز 8 هم جواب میده یا نه.

Sent from my LT29i using Tapatalk 2

دوستان یه سرای از اپ های مترو واسه من فقط با برنامه Fiddler کار میکنه یعنی بدون اون باز میشه ولی مثلا توی استور میگه کامپیوتر به نت وصل نیست با چیز پی ان هم میرم.برنامه های دیگه مثه IE،Mail،Weather هم همینطور نمیدونم جریان چیه از پورت ها هست یا مایکروسافت کاری کرده؟!

آخرین ویرایش:
سلام
نمیدونم چی شده بعداز آپدیت سرعت بالا اومدن ویندوزم به شدت بالا رفته
پاور رو که میزنم تو 10-15 ثانیه سیستم بالا میاد و آماده کار میشه..

سلام دوستان يه مشكل خفن دارم با نسخه ٦٤ بيتى اينكه بعد از نصب ويندوز وقتى ميخوام درايو C رو clean up كنم موقع windows update clean up كه داره بك آپ هاى آپديت ويندوز رو پاك ميكنه چيزى حدود ٣ ساعت طول ميكشه البته همه ى آپديت ها رو تا اين ماه گرفتم از نسخه پرو استفاده ميكنم تو رو خدا كمك كنيد

سلام دوستان يه مشكل خفن دارم با نسخه ٦٤ بيتى اينكه بعد از نصب ويندوز وقتى ميخوام درايو C رو clean up كنم موقع windows update clean up كه داره بك آپ هاى آپديت ويندوز رو پاك ميكنه چيزى حدود ٣ ساعت طول ميكشه البته همه ى آپديت ها رو تا اين ماه گرفتم از نسخه پرو استفاده ميكنم تو رو خدا كمك كنيد
آقا كسى راه حلى نداره؟

همچنان منتظريم

آقا كسى راه حلى نداره؟

همچنان منتظريم

پشت هم پست دادن خلاف قوانین هست! پستهای تکراری رو پاک کنید.
مشکلی که گفتید مربوط به خود ویندوز و آپدیتهای جدید هست، ممکنه با نسخه ی 8.1 برطرف بشه.

ویندوز 8.1 نیومده هنوز ؟

قراره دو هفته ی دیگه RTM و Gold بشه و توی مهر ماه هم بطور رسمی برای نسخه های مختلف عرضه بشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or