چطور میتونم ویندوز 8 رو از یک فلش و یا هارد اکسترنال بصورت بوت نصبش کنم؟ توی CD ویندوز نوشته راه اندازی با فلش خواستم ببینم چه جوریاس؟
سلام
اقا یکی به داد ما برسه
یه win 8 x64 enterprises buil 9200 ذاشتیم که اکتیو نبود
کرک رو از پست اول دانلود کردم و نصب کردم
حالا وقتی روشن می کنم سیستم رو بعد sign in کردن صفحه سیاه و فقط نشانگر موس معلومه
چی کار کنم?
Sent from my LT15i using Tapatalk 2
آقا كسى راه حلى نداره؟سلام دوستان يه مشكل خفن دارم با نسخه ٦٤ بيتى اينكه بعد از نصب ويندوز وقتى ميخوام درايو C رو clean up كنم موقع windows update clean up كه داره بك آپ هاى آپديت ويندوز رو پاك ميكنه چيزى حدود ٣ ساعت طول ميكشه البته همه ى آپديت ها رو تا اين ماه گرفتم از نسخه پرو استفاده ميكنم تو رو خدا كمك كنيد
همچنان منتظريمسلام دوستان يه مشكل خفن دارم با نسخه ٦٤ بيتى اينكه بعد از نصب ويندوز وقتى ميخوام درايو C رو clean up كنم موقع windows update clean up كه داره بك آپ هاى آپديت ويندوز رو پاك ميكنه چيزى حدود ٣ ساعت طول ميكشه البته همه ى آپديت ها رو تا اين ماه گرفتم از نسخه پرو استفاده ميكنم تو رو خدا كمك كنيد
سلام دوستان يه مشكل خفن دارم با نسخه ٦٤ بيتى اينكه بعد از نصب ويندوز وقتى ميخوام درايو C رو clean up كنم موقع windows update clean up كه داره بك آپ هاى آپديت ويندوز رو پاك ميكنه چيزى حدود ٣ ساعت طول ميكشه البته همه ى آپديت ها رو تا اين ماه گرفتم از نسخه پرو استفاده ميكنم تو رو خدا كمك كنيد
آقا كسى راه حلى نداره؟
همچنان منتظريم
ویندوز 8.1 نیومده هنوز ؟