همه چیز درباره Windows 8

سلام

دو تا سوال داشتم ، خواهشا جواب بدید خیلی فوریه

اول این که من روی لپتاپم Norton Internet Security دارم ؛ لپتاپم رو هم میخوام به ویندوز 8 آپگرید کنم.مشکلی برای نورتون پیش نمیاره نه ؟ چون هنوز 520 روز اعتبار داره.نورتون هم اصله.راحت میشه روی ویندوز 8 استفاده کرد ؟ چون شنیدم اگه این کد نورتون رو روی یه سیستم دیگه بزنم ، بلاک میشه

دوم این که مشکلی برای درایور های لپتاپم پیش نمیاره ؟ درایور های ویندوز 7 بهش میخوره ؟

ممنونم

دوستان بهترین برنامه برای برگردوندن Start به ویندوز8 چیه؟برنامه هم سرعتش خوب باشه هم مثل ویندوز7 باشه اخه من چنتا نصب کردم سرعت باز کردن استارت زیاد بود یا...

دوستان بهترین برنامه برای برگردوندن Start به ویندوز8 چیه؟برنامه هم سرعتش خوب باشه هم مثل ویندوز7 باشه اخه من چنتا نصب کردم سرعت باز کردن استارت زیاد بود یا...
شما اگه یه چند وقت دیگه دست نگه داری و منتظر آپدیت 8.1 بمونی بهترین گزینه با آپدیت اضافه میشه.

سلام
فرشید عزیز ویندوز 8.1 که نسخه ی آزمایشیش اومده ارزش دانلود و نصب داره یا باید منتظر نسخه ی کاملش موند ؟

کسی جوابم رو نداد ، منم دیروز ویندوز 8.1 رو دانلود کردم و نصبیدمش.در یک کلام مضخرف بود و مطمئن هستم که نسخه نهایی هم هیچ فرقی با این نداره.
دکمه استارت رو نمیزاشتن سنگینتر بود 8-|

اولین مشکلش همین دکمه ی استارت هست که اضافه کردن که اصلاً کاربردی نداره و با کلیک روش وارد محیط مترو میشید ! خوب تو نسخه ی قبلی هم همینجوری بود با این تفاوت که به جای دکمه استارت یه پنجره باز میشد و با کلیک روی ایرفت تو مترو .
مشکل بعدیش اینه که تو مای کامپیوتر به علاوه درایوها پوشه های مربوط به داک و نمیدونم دانلود و اینا اضافه شده که اصلاً یه کار بیخودی هست چون تو لیست سمت چپ به همه ی اینها میشه دسترسی داشت و اینکه آیکون درایو نوری هم قاطی با پارتیشنهای هارد هست.
یه مقدار هم سرعت باز شدن پنجره ها پایینه که میدونم اینو درست میکنند ولی بقیه رو بعید میدونم تغییری صورت بگیره به خصوص استارت منو. حیف که پاکش کردم وگرنه از محیطش چند تا شات میزاشتم.

سلام ولی مایکروسافت ر صلاحیش رو در مورد وینندو8 علام کرد چون درورژن جدیدش8.1 وقبلیش مشکلات تایمر و ... رو داش

- - -ویرایش - - -

شما اگه یه چند وقت دیگه دست نگه داری و منتظر آپدیت 8.1 بمونی بهترین گزینه با آپدیت اضافه میشه.
ولی یه چیزی مایکروسافت رد صلاحیش رو در مورد ویندوز 8.1 اعلام کرد چون مشکلاتی مثل تایمر و ... رو داش

عرضه قریب الوقوع ویندوز 8.1 برای شرکت‌های سازنده تجهیزات رایانه‌ای

13920202000648_PhotoA.jpg

به گزارش فارس به نقل از زد دی نت، ویندوز 8.1 تازه ترین نسخه از سیستم عامل ویندوز مایکروسافت است که پس از عرضه ناموفق ویندوز لمسی 8 در دسترس علاقمندان قرار می گیرد. کار توزیع این ویندوز چند روزی است که آغاز شده و به تدریج در اختیار مجموعه های از قبل تعیین شده قرار خواهد گرفت. مایکروسافت از طریق اقداماتی از این دست نسبت به شناسایی آسیب‌پذیری ها و حفره های امنیتی ویندوز اقدام کرده و برخی ضعف های این سیستم عامل را نیز شناسایی وبرطرف می کند. مایکروسافت در ماه ژوئن هم از عرضه نسخه RTM ویندوز 8.1 تا قبل از پایان ماه آگوست خبر داده بود و ظاهرا این بار به وعده خود وفا کرده است. هنوز مشخص نیست آیا طیف گسترده تری از کاربران خواهند توانست در آینده به این نسخه از ویندوز 8.1 دسترسی پیدا کنند. ویندوز 8.1 با اسم کد آبی شاهد تغییرات گسترده‌ای نسبت به ویندوز 8 بوده است. افزوده شدن منوی استارت، تغییرات در نمای اولیه ویندوز، ارتقای رابط کاربری مترو، ایجاد بخش آموزشی جامع برای آشنایی با ویندوز 8.1، به روزرسانی فروشگاه آنلاین ویندوز و ایجاد امکاناتی برای کاربران تجاری از تغییرات ویندوز 8.1 است.

میگم یکم عکس ازین win 8.1 بزارین .
بعد اینک من الان windows 8 enterpise x64 دارم ، چطوری آپدیت کنم ؟!

ویرایش : راستی اصلا تاریخ عرضه رسمیش کی هست ؟ الان عرضه شده ؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or