همه چیز درباره Windows 8

سلام
من win 8 enterpise x64 نصب کردم ، اشتباه کردم ؟

سوالام اینه :
1.قابلیت آپگیرد بی دردسر و بدون از دست دادن تنظیمات به 8.1 داره ؟
2.من الان ویندوزم رو چطوری اکتیو کنم ؟
3.این پیغام دات نت فرم ورک که واسه نصب هر برنامه و ... میده رو چطوری درست کنم ؟

ممنون
من اونجارو گشتم ولی نتونستم پیداش کنم. میشه یه جایی رو معرفی کنی که کرک هارو بر اساس تاریخ بذاره و مثلا تو یه category بذاره؟

سلام ! میخوام لپ ناپ بگیرم بین یه مدل از asus و vaio موندم ! تنها برتری مدل vaio اینه که windows 8 رو به صورت پیش فرض داره ... به نظرتون به این فاکتور اهمیت بدم ؟ چقدر فرق بین نسخه orginal و
crack شده هست !

سلام ! میخوام لپ ناپ بگیرم بین یه مدل از asus و vaio موندم ! تنها برتری مدل vaio اینه که windows 8 رو به صورت پیش فرض داره ... به نظرتون به این فاکتور اهمیت بدم ؟ چقدر فرق بین نسخه orginal و
crack شده هست !

بیخودی هزینه برای داشتن ویندوز اصلی بر روی سیستم نداشته باشید؛ هزینه اضافی هست. هیچ تفاوتی هم ندارند. الان با Skype راحت می توانید به صورت قانونی اکتیو کنید.

سلام ویندوز 8 نصب کردم چطوری کرکش کنم که اپدیت که کردم مشکلی پیش نیاد با اسکایپ .. میشه اموزش بدین بهترین راه کرک ویندوز 8 ممنونم

میخوای قانونی اتیو کنی
یا غیر قانونی؟؟؟

اگه قانونی میخوای باید از طریق اساپ باشه
اگه نه ،، کرکی که پست اول گذاشته شده
از طریق اسکایپ تو پست های 47 یا 48 به بعد گذاشته شده توسط ehsan jt

میخوای قانونی اتیو کنی
یا غیر قانونی؟؟؟

اگه قانونی میخوای باید از طریق اساپ باشه
اگه نه ،، کرکی که پست اول گذاشته شده
از طریق اسکایپ تو پست های 47 یا 48 به بعد گذاشته شده توسط ehsan jt

وقتی اکتیو بشه.. چه فرقی میکنه .. قانونی که باید حتما لایسنس بخری.. یعنی با اسکایپ میشه لایسنس گرفت؟ 100% قانونی حساب میشه؟
من باید اکتیو کنم ویندوز پس بهتره از اسکایپ کنم تا بعد چند مدت کرک پاک اعتمادی هم به کرک نست..!

سلام.
دوستان من یه اشتباهی کردم موقع نصب 8 32 بیت رو نصب کردم درحالی که میخواستم 64 بیتیشو نصب کنم. حالا اگه بخوام 64 بیت نصب کنم, app ها و دسکتاپ و اینام میرم کلا؟
خواهشا هرچه زودتر جواب بدین لازممه! خیلی ممنون.

سلام.
دوستان من یه اشتباهی کردم موقع نصب 8 32 بیت رو نصب کردم درحالی که میخواستم 64 بیتیشو نصب کنم. حالا اگه بخوام 64 بیت نصب کنم, app ها و دسکتاپ و اینام میرم کلا؟
خواهشا هرچه زودتر جواب بدین لازممه! خیلی ممنون.

خب آره یه ویندوز جدید میاد روی کار دیگه
اگر بیشتر از 4 گیگ رم نداری نیازی به 64 نیست

ویندوز من موقعی که cd یا dvd داخل dvd drive میزارم کامپیوتر هنگ میکنه میشه ایرادشو برطرف کرد چون از دوباره که ویندوز نصب کردم هم همینجورری شد
البته بگم این اشکال فقط در win 8 برام پیش میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or