فرشید جان با خود ویندوز بک آپ بگیرم ، تمام نرم افزار هام و تنظیمات و ختی فولدر ها و آیکون های روی دسکتاپ برمیگرده به حالت دیفالت موقع ری استور کردن ؟!
بعد اینکه من الان
enterpise x64 دارم ، میتونی دقیقا بگی کدومو دانلود کنم و نصب ؟!
ویرایش : برای این میگم که enterpise x64 دوتا بود که اون کد های آخرش که نمیدونم مربوط به چی بود فرق داشت !
و اینک بعدم گفتید دقیقا عین همون اسمش باشه ، شما اگه لینک مطمئنی داری برای دانلود ، بدی ممنون میشم .
چون دانلود کردن 4 الی 5 گیگ سنگینه برام هزینش (شبانه ندارم) ، نمیخوام اشتباه دانلود کنم .
این روش چون تست نشده نمیشه با قاطعیت گفت بعد آپگرید چه اتفاقی میفته
من که تست نکردم ییهو اومده اپگرید کردی یه سری چیزات پاک شد اونوقت میای سراغ من :d
شما اگه میخوای انجام بدی قبلش یه ایمیج کامل از درایو ویندوزت بگیر که هر مشکلی پیش اومد برگردونی
Acronis True Image Premium 2014 17 Build 5560 تهیه فایل پشتیبان از ویندوز | دانلود رایگان نرم افزار
نسخه بوتیبلش دانلود کن رو سی دی رایت بکن از درایو اصلی و یک درایو دیگه که تقریبا ۲۰۰ مگ حجم داره بک اپ بگیر
اینترپرایس ۶۴ رو با این نسخه میتونی ارتقاع بدی که مربوط به نسخه ۱۷ اکتبر(من انجام ندادم تضمین نمیکنم . اصلا شاید گزینه upgrade انتخاب کردی همون اول یه اروری داد با مشکل مواجه شد نشد ارتقاع بدی :d)
اینترپرایس ۱۷ اکتبر (تورنت)
http://kickass.to/microsoft-windows...4-with-rollup-1-english-dvd-wzt-t8033122.html
همین نسخه جدید ۱۷ اکتبر هر دو نسخه اینترپرایس و پرو . هم ۶۴ داره هم ۳۲
Download Microsoft Windows 8.1 RTM Pro / Enterprise With Rollup 1 MSDN x86/x64 - SoftGozar.com
نسخه pro سافت گذر نسخه قدیمی دو ماه پیش هستش اگه از سافت گذر گرفتید فقط اینترپرایس نسخه جدیده مربوط به ۱۷ اکتبر
برای نسخه پرو از سافت ۹۸ بگیرید که مربوط به ۱۷ اکتبر
الان فرشید جان من هر کدوم از این نسخه هارو بگیرم ، این آپدیت جدیده رو داره؟
- - -ویرایش - - -
همینی که سعید جان زحمتشو کشیده ، فک کنم جدیدترینشه درسته ؟
همین نسخه سافت ۹۸ همرا اپدیت هاست
Microsoft Windows 8.1 Pro VL Final x86/x64 نسخه نهایی ویندوز 8.1 | دانلود رایگان نرم افزار
همین نسخه جدید ۱۷ اکتبر هر دو نسخه اینترپرایس و پرو . هم ۶۴ داره هم ۳۲
Download Microsoft Windows 8.1 RTM Pro / Enterprise With Rollup 1 MSDN x86/x64 - SoftGozar.com
نسخه pro سافت گذر نسخه قدیمی دو ماه پیش هستش اگه از سافت گذر گرفتید فقط اینترپرایس نسخه جدیده مربوط به ۱۷ اکتبر
برای نسخه پرو از سافت ۹۸ بگیرید که مربوط به ۱۷ اکتبر
اینم نسخه اینترپرایسش ۱۷ اکتبر (تورنت)
http://kickass.to/microsoft-windows...4-with-rollup-1-english-dvd-wzt-t8033122.html
http://kickass.to/microsoft-windows...6-with-rollup-1-english-dvd-wzt-t8033113.html
اگه ویندوز 8 proـمو به 8.1 pro ارتقا بدم اطلاعاتم میپره؟(حالا اطلاعات زیاد مهم نیست! مهمتر اون برنامه های نصبی و ایناست!! آخه حوصله ندارم دوباره نصبشون کنم!!!:d)
از طریق ویندوز استور که از قبل گفته بودن ارتقاع بدی مشکل پیش نمیاد
اما از طریق این نسخه جدید که اومده نمیدونم تست نکردم که دقیقا چه اتفاقی میفته (ممکن هر اتفاقی بیفته و یا کلا اصلا نتونی اپگرید کنی !)
شما هم ابتدا بک اپ بگیر بعدا ارتقاع بده
Acronis True Image Premium 2014 17 Build 5560 تهیه فایل پشتیبان از ویندوز | دانلود رایگان نرم افزار
نسخه بوتیبلش دانلود کن رو سی دی رایت بکن از درایو اصلی و یک درایو دیگه که تقریبا ۲۰۰ مگ حجم داره بک اپ بگیر
با توجه به اینکه ۸ پرو داری همون نسخه سافت ۹۸ بگیر
Microsoft Windows 8.1 Pro VL Final x86/x64 نسخه نهایی ویندوز 8.1 | دانلود رایگان نرم افزار
======================================================
حالا فرشید جان اگه خودت به این روش اپگرید کردی بیا توضیح بده که چه اتفاقی میفته
آخرین ویرایش: