همه چیز درباره Windows 8

دوستان احتمال عرضه نسخه Ultimate هم وجود داره؟
نه به هیچ وجه!
نسخه Ultimate که توی وین 7 بود همین نسخه Pro یا EnterPrise نسخه 8 هست و فرقی نداره!
این دو نسخه نسخه نهایی هست و درست مثل همون Ultimate ویندوز 7 هست!

- - -ویرایش - - -

آره از این برنامه های بهینه سازی و پاک سازی رجیستری کلینر و ...
ن
دقیقا از همینا نصب بوده :|

دقیقا از همینا نصب بوده :|

من خیلی گشتم ولی همه راه حلی که دادن همونه مثل اینا

Desktop - Restore Missing Tile on Windows 8 Start Screen
[Fix] Desktop Tile Missing from Windows 8 Start Screen, Can’t Add from All Apps Page - AskVG

اما یه جا دیگه یه چیز پیدا کردم که باز همون آموزش گذاشتن اما یکی اومده گفته در موارد خاص با این روش برنمیگرده و به جاش یه سری دستور cmd گفته که انجام بدی فایلارو چک میکنه و همه کاشی ها ی اصلی مترو مثل استور و همین دسکتاپ رو برمیگردونه

این لینکش ( چهارمین پست)

windows 8 - How do I restore the desktop tile? - Super User

اینم اون تیکه که گفته

In certain circumstances, the Desktop tile can disappear without being removed by the user. The other solutions to this question do not work, as the Desktop entry disappears completely from both search and the All Apps screens.
A further symptom of this scenario is that the Store tile will also disappear.
This is due to a corrupted or replaced system file. In this case:

• open a Command Prompt as an Administrator:
    • press Windows
    • type cmd
    • press Control+Enterto launch as an Administrator
    • if prompted, select Yes to confirm running as an Adminsitrator
  • type sfc /scannow and press Enter
SFC will then scan your system files and replace the problem file. The Desktop and Store tiles should then become available.
Sidenote:
If it fails to replace the files, you may have to perform the scan at next boot by using sfc /scanboot then rebooting the machine. Once completed use sfc /revert to return the tool to normal operation, or it'll scan on every future reboot.

فکر کنم اینجوری اوکی بشه :d

همچنین میتونی بری به برنامه ی کلینرت معمولا از تغییرات کلیدهای رجیستری
بک اپ میگیرن اگه بود برش گردونی

اگرم پیدا نکردی یه راه دیگم هست :

ابتدا ویندوزت روشن بکن و بعدش برنامه پاک سازی رجیستری بعد خیلی شمرده به مانیتور خیره بشو و بگو
کیلیتام کو چند بار تکرار کن کیلیتام کو (کیلیتام کو اسم رمزی هستش که وقتی کلیدهای رجیستری پاک میشه میشه با این روش پیداشون کرد)
:))=)):d

حالا این زیاد اهمیت نداره :|
این خاموش شدن ویندوز چه سیغه ایه دیگه!!؟؟!!؟

وقتی خاموش میکنم ( Sleep یا Shut Down یا ... ) 5-10 دقیقه صفحه سیاه میاد و بعد صفحه آبی (دیوار مرگ :دی) میاد یک چیزی 100% میشه بعد کامپیوتر کلا خاموش میشه! :| یعنی اگه اسلیپ هم کنم بازم Shut Down میشه!

اول فکر کردم مشکل از سیستم خودمه و ویندوز کاریش نیست! بعد 8.1 ـو دادم به پسر عموم اونم نصب کرد الان اونم همینطوری شده خاموش شدنش :|

چیکار کنم؟؟ بیخیال 8.1 بشم برم همون 8 رو نصب کنم؟
الان 8.1 پرو دارم و با اسکایپ اکتیوش کردم! ممکنه مشکل بخاطر اکتیو با اسکایپ باشه؟؟؟ اگه دوباره نصب کنم و با کرکایی که اومده اکتیو کنم درست نمیشه بنظرتون؟

وقتی خاموش میکنم ( Sleep یا Shut Down یا ... ) 5-10 دقیقه صفحه سیاه میاد و بعد صفحه آبی (دیوار مرگ :دی) میاد یک چیزی 100% میشه بعد کامپیوتر کلا خاموش میشه! :| یعنی اگه اسلیپ هم کنم بازم Shut Down میشه!

اول فکر کردم مشکل از سیستم خودمه و ویندوز کاریش نیست! بعد 8.1 ـو دادم به پسر عموم اونم نصب کرد الان اونم همینطوری شده خاموش شدنش :|

الان 8.1 پرو دارم و با اسکایپ اکتیوش کردم! ممکنه مشکل بخاطر اکتیو با اسکایپ باشه؟؟؟ اگه دوباره نصب کنم و با کرکایی که اومده اکتیو کنم درست نمیشه بنظرتون؟

مجید جان این ویندوز برات ویندوز بشو نیست دیگه :d رسما نابوده خب ! برای پسر عموتم اگه اینجوری شده شاید بهتر باشه یه بررسی بکنین باهم ببینین چه برنامه های مشترکی دارین که هر دو رو ویندوز 8.1 ریختین یا شایدم دلایل دیگه . ولی همین که من مشکل ندارم و تا حالا جایی این مشکل ندیدم کسی بگه تو فروم ها یعنی اینکه ویندوز 8.1 خودش مشکلی نداره

برای اسکایپ نیستش با کرک هم اکتیو کنی مشکلی نیست . آره یه بار از اول نصب کنی بهتره به نظرم (تازه الان برا تو دیوار مرگ نشون میده دیگه خیلی فاجعست چون قبلنا صفحه مرگ بود :d)

آها یه چیز یادم اومد با alt + f4 خاموش بکن شاید اینجوری مشکل نداشت ( یه جا یادمه یه چیز تو این مایه ها خونده بودم)

آخرین ویرایش:
مجید جان این ویندوز برات ویندوز بشو نیست دیگه :d رسما نابوده خب ! برای پسر عموتم اگه اینجوری شده شاید بهتر باشه یه بررسی بکنین باهم ببینین چه برنامه های مشترکی دارین که هر دو رو ویندوز 8.1 ریختین یا شایدم دلایل دیگه . ولی همین که من مشکل ندارم و تا حالا جایی این مشکل ندیدم کسی بگه تو فروم ها یعنی اینکه ویندوز 8.1 خودش مشکلی نداره

برای اسکایپ نیستش با کرک هم اکتیو کنی مشکلی نیست . آره یه بار از اول نصب کنی بهتره به نظرم (تازه الان برا تو دیوار مرگ نشون میده دیگه خیلی فاجعست چون قبلنا صفحه مرگ بود :d)

آها یه چیز یادم اومد با alt + f4 خاموش بکن شاید اینجوری مشکل نداشت ( یه جا یادمه یه چیز تو این مایه ها خونده بودم)
پسر عموم تازه نصب کرده! هنوز چند روز بیشتر نمیشه و اینطوری شده!
8 این مشکلو نداشت ولی باز اونم مشکلات دیگه ای داشت! مثلا موقعی که ویندوز میرفت رو هنگ Task Manager رو میزدم! نمیومد! 7-8 بار میزدم بعد شاید اون موقع میومد! که بعضی موقع ها که اصلا نمیومد مجبور میشدم کلا ری استارت کنم کامپیوترو :|
که توی 8.1 این مشکل درست شد ولی باز این مشکل خاموش نشدن اومد :|

در کل ویندوز 7 از همش بی مشکل تر بود :| که الان منو سر ببرن نمیتونم ویندوز قدیمی نصب کنم! اصلا تو کتم نمیره :دی

8 این مشکلو نداشت ولی باز اونم مشکلات دیگه ای داشت! مثلا موقعی که ویندوز میرفت رو هنگ Task Manager رو میزدم! نمیومد! 7-8 بار میزدم بعد شاید اون موقع میومد! که بعضی موقع ها که اصلا نمیومد مجبور میشدم کلا ری استارت کنم کامپیوترو :|

در کل ویندوز 7 از همش بی مشکل تر بود :| که الان منو سر ببرن نمیتونم ویندوز قدیمی نصب کنم! اصلا تو کتم نمیره :دی

دوستان بیشتر مشکلات از کرکهای بی اعتبار و بی کیفیت هست که در کار ویندوز اخلال می کنن، به هیچ عنوان کرک غیر معتبر و تست نشده استفاده نکنید

بهترین راه برای فعال سازی:

1-خرید لایسنس ویندوز!
2-استفاده از روش اسکایپ
3-استفاده از فعال سازهای KMS معتبر هست، اونایی که هیچ فایل و تغییری در تنظیمات ویندوز ایجا نکنن!

دوستان بیشتر مشکلات از کرکهای بی اعتبار و بی کیفیت هست که در کار ویندوز اخلال می کنن، به هیچ عنوان کرک غیر معتبر و تست نشده استفاده نکنید

بهترین راه برای فعال سازی:

1-خرید لایسنس ویندوز!
2-استفاده از روش اسکایپ
3-استفاده از فعال سازهای KMS معتبر هست، اونایی که هیچ فایل و تغییری در تنظیمات ویندوز ایجا نکنن!
:دی :دی :دی
دقیق با اسکایپ اکتیوش کردم :دی همون اوایلی که اومد من نصبش کردم که هنوز هیچ گونه کرکی حتی فیک هم براش نیومده بود :دی فقط یک روش اسکایپ موجود بود :دی

البته این خاموش نشدنش مشکل خاصی نبود! توی بخش Power Setting یک تیک داشت برداشتمش درست شد :دی

فقط الان میخوام وین عوض کنم چون کلا بهم ریخته شده! بنظرتون با چی اکتیوش کنم بهتره؟ با اسکایپ یا KMS ؟ این دفعه اولم بود که 8.1 داشتم و با اسکایپ اکتیو شده بود و این بلاها سرش اومد!

حالا یک بار دیگم بهش فرصت بده و از اول ویندوز نصب کن هر برنامه ای خواستی نصب کنی اول برو تو سایتش ببین با وین 8.1 سازگاره یا نه درایوراتم همینطور

کرکم که با اسکایپ کرده بودی ایندفه هم یا اسکایپ بزن یا کرک معتبر شبیه ساز مثل همین kms که فرشید گفت

منم همین مشکل دارم نمیتونم برگردم به عقب و ورژن قبلی . از ویندوز 8.1 راصی نیستم ولی خب از ویندوز 7 هم راضی نیستم کلا راضی نیستم تنوع اساسی میخوام :d

ولی یه چیز حیلی مهم اگه دقت کرده باشی در زمینه ویروس اوتوران فلش ویندوز 8 و 8.1 عالی عمل میکنن چند بار فلش ویروسی زدم هیچی نشد این نکته خیلی خوبیه واقعا

انتی ویورس نصب ندارم مال خود ویندوزم غیر فعاله . اونوقت بعد یک مدت یه انتی ویورس میریزم میبینم فلشه ویروسی بوده اما هیچ اتفاقی نیفتاده :d

کرک ویندوز 8 ، 8.1 و آفیس 2010 ، 2013 آپدیت 30 آبان 92 | دانلود رایگان نرم افزار
http://dl3.soft98.ir/win/KMSPico.9.0.6.20131120.Stable.exe

سعید وین 8.1 نصبیدم این دفعه با این کرک اکتیوش کردم! فقط الان مطمئنن اکتیو شده؟ آخه کرک رو باز کردم روی همون شکله کلیک کردم یک یارویی اومد حرف زد و الان نوشته Windows Actived !! درسته دیگه؟ کار دیگه ای نباید بکنی؟

یک سوال دیگه:

چطوری میشه App دانلود کرد؟؟؟ بدون غیلتر شکن که میگه منطقه شما رو ساپورت نمیکنه! غیلتر شکن روشن میکنم بالافاصله میگه نمیتونم به سرورای مایکروسافت وصل شم! حتی رفتم تو پیج App ها توی سایت مایکروسافت بعد روی هر App ـی که کلیک میکردم میومد توی همین بخش Store بعد دوباره همین ارور رو میداد! با اکانت لایو هم رفتم ولی نمیشه!
چیکار کنم؟ مشکل از غیلتر شکنه آیا؟ یا از کرکه؟

سعید وین 8.1 نصبیدم این دفعه با این کرک اکتیوش کردم! فقط الان مطمئنن اکتیو شده؟ آخه کرک رو باز کردم روی همون شکله کلیک کردم یک یارویی اومد حرف زد و الان نوشته Windows Actived !! درسته دیگه؟ کار دیگه ای نباید بکنی؟

یک سوال دیگه:

چطوری میشه App دانلود کرد؟؟؟ بدون غیلتر شکن که میگه منطقه شما رو ساپورت نمیکنه! غیلتر شکن روشن میکنم بالافاصله میگه نمیتونم به سرورای مایکروسافت وصل شم! حتی رفتم تو پیج App ها توی سایت مایکروسافت بعد روی هر App ـی که کلیک میکردم میومد توی همین بخش Store بعد دوباره همین ارور رو میداد! با اکانت لایو هم رفتم ولی نمیشه!

آره اکتیو شده 6 ماهه ! بعد از 6 ماه اگه هنوز این ویندوز داشتی احتمالا دوباره ویندوز غیر فعال میشه و باید کرک رو اجرا بکنی تا اون یارو بیاد حرف بزنه اکتیو بشه :d

همین الان رفتم توش مشکل نداشت . region هم نباید ایران بزاری . بعضی جاها دیدم با بعضی ای پی ها مشکل داره

این چیزوکسی چایر نسخه های پرتابل که همراه اکانت میدن با استور کار نمیکنه اگه از اونا داری اول به چیزت وصل بشو بعد چیزوکسی چایر نصبی (آخرین نسخه 3.21) بریز تنظیمات اون پرتابل رو روی این نصبیه خودت انجام بده و تمام . احتمالا مشکلت همینه یه افزونه هم بود که با همین برنامه هماهنگ میشد و بعدش دیگه با مترو و استور مشکل نداشت اسمش یادم نیست :-s

یک سوال دیگه:

شما علاوه بر فیلت ر بشکون باید از برنامه ی FIDDLER استفاده کنید بهتره *** بزنید برای کرک کردنشم فکر نکنم 8.1 کرک شده باشه من 8 کرک کردم بازی هاش همگی قابل استفاده شدن

پس چرا من همچین مشکلی ندارم ؟ کدوم آپدیت رو داره ویندوزت از کجا دانلود کردی ؟
در جریان که بودی من سر COD Ghosts ریختمش تا حالا هیچ مشکلی ازش ندیدم با اسکایپ اکتیو کرده بودم

آقا من ویندوز 8.1 رو ریختم ، توی پروپرتیز زده active اما بالای ساعت زده evaluation copy . build 9600 !
این خیلی ضد حاله ! چه کنم ؟
چطوری این میره ؟
با اسکایپ میشه ویندوز رو اکتیو کرد ؟ چطوری ؟
بعد بروزترین نسخه هست دیگه ؟
الان 500مگ براش آپدیت گرفتم !

آقا من ویندوز 8.1 رو ریختم ، توی پروپرتیز زده active اما بالای ساعت زده evaluation copy . build 9600 !
این خیلی ضد حاله ! چه کنم ؟
چطوری این میره ؟
با اسکایپ میشه ویندوز رو اکتیو کرد ؟ چطوری ؟
بعد بروزترین نسخه هست دیگه ؟
الان 500مگ براش آپدیت گرفتم !

مثل اینکه عین من از این کرکهای نامعتبر استفاده کردی . کلاََ میزنه ویندوز رو بهم میریزه و دیگه با اسکایپ نمیشه اکتیو کرد . پیشنهادم اینه که یه 8.1 pro از نو نصب کنی و بعد نصب اول از همه با اسکایپ اکتیو کنی
اون 500 مگ آپدیت برای چیه ؟ آخرین نسخه اسکایپ کلاََ 33 مگ بیشتر نیست

- - -ویرایش - - -

با سلام
عزیزان نسخه فاینال windows 8 منتشر نشده ؟ 8.1 نه ها 8 می خوام نه آپدیت شدش رو ها نسخه کامل و نهایی....

دلیل پافشاری برای استفاده از 8 چیه وقتی 8.1 هست ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or