همه چیز درباره Windows 8

این ویندوز 8 نسخه RTM که boot cd نداره چطور باید اینستالش کرد?

NOTE: this is original files NON-boot DVD M$ distributive."ENTERPRISE-N" version Windows 8 not include Windows Media Player.

آخرین ویرایش:
مسعود جان اینا یا قند شکن میخان یا اصلا لینک دانلود نمیدن . کاش یه لینک مسقیم میزاشتی برا دوستان .

دوستان ازین سایت دانلود کنین بهتر هستش و قند شکنم نمیخاد .

لینک 1

لینک2

آخرین ویرایش:
من با Theme Aero بیشتر از این حال میکنم !
Aero رو حذف کردن ؟!

آره حذف شد. اما اینم نسخه آخرش اینجوری که تو سایت های معتبر تست کردن، کلا User Interface ش خیلی خوبه. تا اینجا همه نظرات کاملا مثبت بوده، تا نقد های کاملش بیاد

سلام به دوستان

نسخه کامل( WINOWS 8 با رابط مترو ) و نهایی که اماده انتشار هست رو با لینک مستقیم از تایپیک زیر میتونید دانلود کنید .

این نسخه
ایمیج و سورس اصلی WINDOWS 8 هست و دون دستکاری سهت و به راحتی دانلود میشه .

http://forum.bazicenter.com/thread64747/page2/#post2128253

دوستان در لینک بالا هم نسخه
64BIT و هم نسخه 32 BIT گذاشته شده .

به همراه راهنمای امکانات جدید اضافه شده

آخرین ویرایش:
سلام به دوستان

نسخه کامل( WINOWS 8 با رابط مترو ) و نهایی که اماده انتشار هست رو با لینک مستقیم از تایپیک زیر میتونید دانلود کنید .

این نسخه
ایمیج و سورس اصلی WINDOWS 8 هست و دون دستکاری سهت و به راحتی دانلود میشه .

http://forum.bazicenter.com/thread64747/page2/#post2128253

دوستان در لینک بالا هم نسخه
64BIT و هم نسخه 32 BIT گذاشته شده .

به همراه راهنمای امکانات جدید اضافه شده

این رو دانلود نکنید!
این نسخه ریلیز پریویو هست نه نسخه RTM

مسعود جان اینا یا قند شکن میخان یا اصلا لینک دانلود نمیدن . کاش یه لینک مسقیم میزاشتی برا دوستان .

دوستان ازین سایت دانلود کنین بهتر هستش و قند شکنم نمیخاد .

لینک 1

لینک

ممنون عزیز.

آره حذف شد. اما اینم نسخه آخرش اینجوری که تو سایت های معتبر تست کردن، کلا User Interface ش خیلی خوبه. تا اینجا همه نظرات کاملا مثبت بوده، تا نقد های کاملش بیاد

حیف بنظرم Aero بهتر بود .

اینجا که چیزی گفته نشده!
داخل گوگل و ... سرچ کردی دیدی؟! منبعی چیزی!
ریلیز جهانیش همون حول و حوش ه این نسخه ای که الان در اومده Leak شده !

سلام این واقعا نهایی شنیده بودم نهایی آبان میاد و با نام windows 8 pro هست کسی هست کمک کنه ممنون
نسخه پرو هنوز منتشر نشده. این همون نسخه ای هست که به شرکت های بزرگ کامپیوتر ارسال شده تا روی دستگاه هاشون نصب کنند.

مسعود عزیز نصب کردی الان راضی هستین رفیق . راستی دستتون در نکنه تاپیکو بالا نگه میداشتی همیشه رفیق .

بله نصب تمام شد! واقعا عالی هست! بسیار سریع و جذاب! تمام برنامه هایی که داشتم به راحتی نصب شد!
این ویندوز در یک کلام فوق العادست! :)

دوستان مدیا پلیر رو از کجا دانلود کنم؟ :دی :-" پرابلم مایکروسافت؟ :دی

حیف بنظرم Aero بهتر بود .

ریلیز جهانیش همون حول و حوش ه این نسخه ای که الان در اومده Leak شده !

Aero به خاطر Ribbon و عوض شدن بیس و ... حذف شد. نمیشد الآن بذارنش. احتمالا تو نسخه های بعدی برمیگرده

بله نصب تمام شد! واقعا عالی هست! بسیار سریع و جذاب! تمام برنامه هایی که داشتم به راحتی نصب شد!
این ویندوز در یک کلام فوق العادست! :)

دوستان مدیا پلیر رو از کجا دانلود کنم؟ :biggrin1: :-" پرابلم مایکروسافت؟ :biggrin1:

مسعود بیا کاملتر در مورد امکانات و ... توضیح بده :d

BF3 رو هم روش گذاشتی ؟

با سلام
من یه پنج شش ساعتی باهاش کار کردم خوشبختانه مثل ویندوز ویستا نیستش که نچسب باشه و به دل میشینه نگران نباشید باهاش کنار میاید:d
سرعت نصبش فقط 6 دقیقه طول کشید:-o
تمش هم با حاله یعنی ساده و شیک هستش
لوگوی بالا اومدن ویندوز هم عوض شده یه پنجره باز هم ساده و شیک هستش
کل محیط ویندوز حالت پنجره پیدا کرده و دیگه صفحات پیغام ها و.... گرد نیستش
اشاره گر جست و جو عوض شده که ساده تر و بهتره
تسک بار هنوز حالت شیشه ای داره
هواستون باشه اولین بار رنگ محیط مترو که تنظیم میکنید موقع نصب خوبش انتخاب کنید که چون کرک نشده عوض نمیشه کرد من اینو شنیده بودم خوبشو تنظیم کردم
عکس دسکتاپ و تم رو میشه عوض کرد مشکلی نداره
سرعت خود ویندوز هم اگه دقت کرده باشید موقع که aero خاموش میدش یادتونه سریع تر میشد کلا کارایی؟؟ ولی یکم بی ریخت میشد الان بی ریخت هم نیست ولی همون جور سریعه اگه دقت کرده باشید idm در حال دانلود با حالت aero اگه رو دسکتاب بازش بکنید 10 درصد cpu منو پر میکرد که الان نمیکنه
فقط برنامه های مترو که اجرا میکنید بستنشون سخته
درایور ها همرو نصب کرد ولی من خودم کاملشون ریختم اوکی هست فقط اخرین درایور ها بگیرید و بریزید
برنامه های مختلف و پلیر ها کدک ها و گیم ها همه اجرا میشه و من تا حالا به مشکلی تو این 6 ساعته برنخوردم
همینطور که میدونید منوی استارت نیست برای داشتن مای کامپیوتر و کنترل پنل و... روی تسکبار کلیک راست کرده قسمت تولبار گزینه دسکتاپ بزنید همچنین میتونید خودتون هر چی میخواید اضافه کنید
نکته بعد از استارت مخفی ویندوز هم میتونید استفاده کنید با کلی ترکیبی start+x گزینه های میختلفی مثل run.cmd و... وجود داره
از کلید ترکیبی start+e هم برای ورود مستقیم به مای کامپیوتر
برای استفاده از محیط متزو هم گوشه سمت راست بالا موس ببرید یه منو باز میشه از قسمت سرچش به برنامه ها دسترسی دارید
در مورد مدیا پلیر هنوز ماکرو مدیا پلیر برای ویندوز 8 برای نصب نذاشته تو سایتش گشتم فقط نسخه وین 7 بودش که نزدیک 300 مگ بودم نمیدونم روی این نصب بشه یا نه ولی من کلا از مدیا پلیر استفاده نمیکنم برای تجربه خواستم ببینم
مقدار استفاده از مموری هیچ فرقی نکرده برای من روی 64 بیتی وین 7 مقدار 735 بعد نصب میگرفت الانم همونه
مقدار پردازش های cpu کمتر شده فکر کنم 30 تا بود بعد از اجرا
گجت ها هم کلا حذف شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or