همه چیز درباره Windows 8

Aero به خاطر Ribbon و عوض شدن بیس و ... حذف شد. نمیشد الآن بذارنش. احتمالا تو نسخه های بعدی برمیگرده

مسعود بیا کاملتر در مورد امکانات و ... توضیح بده :d

BF3 رو هم روش گذاشتی ؟

سعید خیلی قشنگ توضیح داد. دستش درد نکنه. :دی
فقط من خودم هر برنامه ای خواستم نصب کنم از سایت filehippo.com خیلی سریع و راحت آخرین ورژن هارو نصب کردم. بتل 3 رو هم باز کردم. کوچکترین مشکلی فعلا ندیدم!

پس دوستان طبق چيزي كه من از تاپيك دنبال كردم ديگه اين ويدوز مثل قبلي ها چند نسخه نخواهد بود ؟؟ مثل 7 يا XP كه هر كدوم 5 الي 6 تا نسخه داشتند ؟؟ يعني مطمئن باشيم كه همين دو نسخه فقط از 8 بيرون مياد ؟؟

كامل ترين نسخه كي عرض ميشه ؟؟ (ترجيحا شمسي ) چقدر طول ميكشه كرك بشه ؟؟

اصولا تفاوتي با 7 داره يا نه ؟؟

مسعود عزیز من الان یه سوال برام پیش اومد . من خودم الان کلی برنامه دانلود شده دارم و کلی ازین پک های مختلف که اسمشونو نمیگم تا نگن تبلیغ کردیم دارم یعنی اینا نصب نمیشن باید از این سایت filehippo.com دانلود کنم و نصب کنم تا اجرا بشه یا نه نرم افزارای خودم نصب میشه رو ویندوز 8 . و کلا اصلا این نرم افزارا مگه فرقی میکنن مگه مخصوص ویندوز 8 هستن یعنی به غیر اینا نصب کنیم اجرا نمیشه .

مسعود عزیز من الان یه سوال برام پیش اومد . من خودم الان کلی برنامه دانلود شده دارم و کلی ازین پک های مختلف که اسمشونو نمیگم تا نگن تبلیغ کردیم دارم یعنی اینا نصب نمیشن باید از این سایت filehippo.com دانلود کنم و نصب کنم تا اجرا بشه یا نه نرم افزارای خودم نصب میشه رو ویندوز 8 . و کلا اصلا این نرم افزارا مگه فرقی میکنن مگه مخصوص ویندوز 8 هستن یعنی به غیر اینا نصب کنیم اجرا نمیشه .

نرم افزار مخصوص W8 که نداریم. معرفی رسمیش هم گفتن، هرچی روی 7 کار میکنه، اینجا هم کار میکنه. از این نظر مشکل نداره

نرم افزار مخصوص W8 که نداریم. معرفی رسمیش هم گفتن، هرچی روی 7 کار میکنه، اینجا هم کار میکنه. از این نظر مشکل نداره

مرسی امیر علی عزیز از جوابتون . من کمی شک کردم برا همین پرسیدم چون اگه حرف بالام میشد کمی بد میشد و کلا از ذهن به دور بود همچین کاری کنن . باز خواستم مطمئن بشم تشکر رفیق .

یه نکته که بهش برخوردم net Framework:d
به صورت افلاین که نصب نشد با روش cmd هم نشد چون کلا تو سی دی ویندوز نبود
در نهایت انلاین با خود ویندوز اپدیت و نصبش کردم زود نصب شد یعنی مثل اینکه بیشترش تو ویندوز هست مقدار کمیش فکر کنم مثلا 30 مگ اینجورا دانلود کرد

یه نکته که بهش برخوردم net Framework:d
به صورت افلاین که نصب نشد با روش cmd هم نشد چون کلا تو سی دی ویندوز نبود
در نهایت انلاین با خود ویندوز اپدیت و نصبش کردم زود نصب شد یعنی مثل اینکه بیشترش تو ویندوز هست مقدار کمیش فکر کنم مثلا 30 مگ اینجورا دانلود کرد
پس شما نصب کردی؟! لطفا بیا اینجا یه توضیحاتی، عکسی چیزی از ویندوز بذار بیشتر بهره مند بشیم!
بچه ها مثل اینکه FlashPlayer ساپورت نمیشه، درسته؟ قبلا شنیده بودم!

پس شما نصب کردی؟! لطفا بیا اینجا یه توضیحاتی، عکسی چیزی از ویندوز بذار بیشتر بهره مند بشیم!
صفحه قبل نگاه کنید یه توضیحاتی دادم
فلش پلییر هم ساپورت میشه اصلا روی خود ویندوز نصب بودش:dشایدم من ریخته باشم ولی فکر نمیکنم ریخته باشم چون توی Programs and Features نبودش احتمالا روی خودش پیشفرض نصب بود
ماکرو گفته بود ie مترو از فلش پشتیبانی نمیکنه فکر کنم

نسخه ARM که روی تبلت های ARM هست ساپورت نمکنه. که البته نسخه ARM قابل خریداری نیست

اخطار اکتیو شدن ویندوز به طرز زیبایی گوشه ویندوز برام اومده! :دی
ee:d
شاید اپدیت شده
update windows
Background Intelligent Transfer Service
من از ترسم تا نصب کردم اول این دو تار دیسیبل کردم ریکاوریشم بستم=))
فقط باز کردم فرامورک نصب کردم

یه نکته دیگه که بهش پی بردم افزایش کارایی و کیفیت در بازی ها هستش
در بازی fifa12 تسلیشن چمن ها خیلی خوب شده و کاملا قابل تشخیصه
در بازی crasis 2 فریم خیلی بهتری در حالت الترا میده
نتیجه گیری اینکه روی دایرکت ایکس هم کار شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or