کسایی که هنوز ویندوز رو دانلود نکردند لینک مستقیم با سرعت بالا و کل ویندوز در یک فایل رو بزودی میذارم....
سلام
به نظرتون میشه تو این سیستم نصب کرد ؟!
Dual Core t4400 2.2 G
Ram 2.0
VGA :5500
نرم افزاری نیست که ظاهر ویندوز 7 رو به 8 تغییر بده؟
البته کاملا تست شده باشه.
نفهمیدم ...
یعنی 30% افت سرعت دارم نسبت به سون ؟!
ممنون.حالا برنامه ای نیست که تغییر بده؟تغییرات گرافیکی نداره که بخواد ظاهر رو تغییر بدن. یه چیزایی مثل Ribbon و ... اضافه شدن که ظاهری نیستن ! پایه ویندوزن. ظاهر دسکتاپ از نظر گرافیکی زیاد فرق نکرده، ولی تفاوت Feature هاش با 7 زیاده
جلل خالق !نه دیگه منظورم این بود که هرچی اینجا جواب میداد، اگه 8 کنی، سریعتر جواب میده :d
1. Open a command prompt by pressing the Winkey+R, typing cmd into the address bar and hitting enter.
2. In the command prompt type; slmgr and hit enter.
3. To display the current license information type into the command prompt;
slmgr /dli and hit enter.
4. To display detailed information on the current license type into the command prompt;
slmgr /dlv and hit enter.
5. To display the expiration date for the current license type into the command prompt;
slmgr /xpr and hit enter.
6. To rearm Windows and extend the grace period, in the command prompt, type;
slmgr /rearm and hit enter.
اصلا چیزیش ظاهری تغییر نکرده که بخوان برنامه برای قیافش بدنممنون.حالا برنامه ای نیست که تغییر بده؟
مهم ترین نکته واکنش های کاملا مثبت همین سرعت و قدرتش هست دیگه :d تازه اولین ویندوز با بیس RT (بعد از NT که از 98 تا 7 ازش استفاده شده) هست. با RT ـه ARM فرق داره این. تو نسخه های بعدی سرعتش بهتر هم میشه :dجلل خالق !
یعنی سرعت بیشتر میشه ؟!
خوبه که !![]()
من خودم تست نکردم البتهنرم افزاری نیست که ظاهر ویندوز 7 رو به 8 تغییر بده؟
البته کاملا تست شده باشه.
جداست ... :d اقایون یه سوال : برای نصب کلا به اینترنت متصل نباشیم ؟ دومین سوال چگونه اپدیت نکنیم برای این استوری مایکروسافت اتفاقی نیافته ؟نسخه غیر N هم اومده ؟! :d
اگه 64 و 32 تو یه ایمیج باشه دیگه عالیه :d