خیر مشکلی نداره.میگم.این ویندوز رو نصب کنیم میشه بازیای جدید رو روش اجرا کرد؟مشکلی نیست؟نرم افزارها چی؟ مانند jet audio nero کلا اینجور نرم افزارها
و نسخه ای ازش نمیاد که بشه بازیای xbox 360 رو روش اجرا کرد؟
ممنون
نمیشه دقیق گفت بازی ها جواب میده یا نه اکثرش باید جواب بده ولی احتمال ناسازگاری هم هستش jetaudio اینها هم باید نصب بشن ولی بارم احتمالش هست مشکلاتی مثل نا سازگاری با تم یا خود ویندوز داشته باشهمیگم.این ویندوز رو نصب کنیم میشه بازیای جدید رو روش اجرا کرد؟مشکلی نیست؟نرم افزارها چی؟ مانند jet audio nero کلا اینجور نرم افزارها
و نسخه ای ازش نمیاد که بشه بازیای xbox 360 رو روش اجرا کرد؟
ممنون
تمام چیزایی که روی 7 کار میکرده (بازی و برنامه و ....) ، اینجا هم ساپورت میشه. همون کنفرانس W8 (چند ماه پیش) اینو گفتن. دوباره اشتباه Vista رو تکرار نمیکنن :dنمیشه دقیق گفت بازی ها جواب میده یا نه اکثرش باید جواب بده ولی احتمال ناسازگاری هم هستش jetaudio اینها هم باید نصب بشن ولی بارم احتمالش هست مشکلاتی مثل نا سازگاری با تم یا خود ویندوز داشته باشه
یکی به ما بگه از آخر کی نسخه Ultimate ـش میاد!!
من پارسال خوندم قراره همون اوایله 2012 بیاد نسخه پایانی! ولی انگار دروغ بود.
یکی تاریخ دقیق ورژن Ultimate رو بگه!
درسته ولی بازم مشکلاتی صد در صد هستش ولی گفتم اکثرش مشکل نداره مثلا بازی مکس پین 3 روی وین 8 نسخه 64 اجرا نشد ولی خیلی از گیم ها که داشتم مشکلی نداشت توی اینجور مشکلات اکثرا میشه با شبیه ساز خود ویندوز مشکل حل کردتمام چیزایی که روی 7 کار میکرده (بازی و برنامه و ....) ، اینجا هم ساپورت میشه. همون کنفرانس W8 (چند ماه پیش) اینو گفتن. دوباره اشتباه Vista رو تکرار نمیکنن :d
بله درسته نسخه utimate دیگه نداره و به جاش pro هستش که 26 اوکتبر رسمی میادش ولی در مورد RTM چون برای سازمان ها و تولید کننده های سخت افزاره همچنین طبق خبری که دیروز منتشر شد احتمالا فقط نسخه enterprise میادش تا 3 ماه دیگه که رسما معرفی بشه و نسخه pro هم منتشر بشه.البته حدس میزنمدوتا ورژن W8 روز 26 اکتبر رسما عرضه میشه ! اسمش هم Ultimate نیست. دو تا نسخه:
1) نسخه نرمال که جایگزین Home Premium شده و یه سری از امکانات W7 Ultimate رو هم داره بهش فقط میگن Windows 8
2) نسخه کامل که همه دنبالشن بهش میگن Windows 8 Pro
For Windows 8, Microsoft cuts product lineup to two editions | ZDNet
هیچ کس اجرا نکرده و احتمالا نخواهد کرد فعلا:dپس یعنی مثل ویندوز 7 نسخه التیمت نمیاد؟؟
دوستانی که بازی های X360 رو اجرا کرین, راحت DVD بازی رو گذاشتید و بازی کردید؟به همین راحتی؟؟:d
درسته ولی بازم مشکلاتی صد در صد هستش ولی گفتم اکثرش مشکل نداره مثلا بازی مکس پین 3 روی وین 8 نسخه 64 اجرا نشد ولی خیلی از گیم ها که داشتم مشکلی نداشت توی اینجور مشکلات اکثرا میشه با شبیه ساز خود ویندوز مشکل حل کرد
بله درسته نسخه utimate دیگه نداره و به جاش pro هستش که 26 اوکتبر رسمی میادش ولی در مورد RTM چون برای سازمان ها و تولید کننده های سخت افزاره همچنین طبق خبری که دیروز منتشر شد احتمالا فقط نسخه enterprise میادش تا 3 ماه دیگه که رسما معرفی بشه و نسخه pro هم منتشر بشه.البته حدس میزنم
هیچ کس اجرا نکرده و احتمالا نخواهد کرد فعلا:d
این همون نسخه هست که مدیا پلیر نداره ؟!
بچه ها با توجه به عکساش، بهش میاد ظاهر شیکی داشته باشه! من که اینطور فکر میکنم، اما از یه طرف هم احساس میکنم به اندازه ی Windows 7 زیبا نیست! اگه کسی نصب کرده، لطفا بیاد ظاهرش رو با 7 مقایسه کنه.
Thanks in advance
سازگاریش با نرم افزار و سخت افزارها چطوره؟