همه چیز درباره Windows 8

میگم.این ویندوز رو نصب کنیم میشه بازیای جدید رو روش اجرا کرد؟مشکلی نیست؟نرم افزارها چی؟ مانند jet audio nero کلا اینجور نرم افزارها
و نسخه ای ازش نمیاد که بشه بازیای xbox 360 رو روش اجرا کرد؟
ممنون

میگم.این ویندوز رو نصب کنیم میشه بازیای جدید رو روش اجرا کرد؟مشکلی نیست؟نرم افزارها چی؟ مانند jet audio nero کلا اینجور نرم افزارها
ممنون
خیر مشکلی نداره.
بنده روی نسخه های پیشین بتل 3 بازی میکردم.

میگم نکنه کلا چون برای شرکت ها تولیدکننده ها میدن فقط همین enterprise بیادش تا اوکتبر:d
ممنون
نمیشه دقیق گفت بازی ها جواب میده یا نه اکثرش باید جواب بده ولی احتمال ناسازگاری هم هستش jetaudio اینها هم باید نصب بشن ولی بارم احتمالش هست مشکلاتی مثل نا سازگاری با تم یا خود ویندوز داشته باشه
در مورد اجرای بازی های xbox مشخص نیست ولی احتمالا نمیشه حداقل فعلا نمیشه شاید در اینده

نمیشه دقیق گفت بازی ها جواب میده یا نه اکثرش باید جواب بده ولی احتمال ناسازگاری هم هستش jetaudio اینها هم باید نصب بشن ولی بارم احتمالش هست مشکلاتی مثل نا سازگاری با تم یا خود ویندوز داشته باشه
تمام چیزایی که روی 7 کار میکرده (بازی و برنامه و ....) ، اینجا هم ساپورت میشه. همون کنفرانس W8 (چند ماه پیش) اینو گفتن. دوباره اشتباه Vista رو تکرار نمیکنن :d

یکی به ما بگه از آخر کی نسخه Ultimate ـش میاد!!

من پارسال خوندم قراره همون اوایله 2012 بیاد نسخه پایانی! ولی انگار دروغ بود.

یکی تاریخ دقیق ورژن Ultimate رو بگه!

یکی به ما بگه از آخر کی نسخه Ultimate ـش میاد!!

من پارسال خوندم قراره همون اوایله 2012 بیاد نسخه پایانی! ولی انگار دروغ بود.

یکی تاریخ دقیق ورژن Ultimate رو بگه!

دوتا ورژن W8 روز 26 اکتبر رسما عرضه میشه ! اسمش هم Ultimate نیست. دو تا نسخه:

1) نسخه نرمال که جایگزین Home Premium شده و یه سری از امکانات W7 Ultimate رو هم داره بهش فقط میگن Windows 8
2) نسخه کامل که همه دنبالشن بهش میگن Windows 8 Pro

http://www.zdnet.com/blog/bott/for-windows-8-microsoft-cuts-product-lineup-to-two-editions/4801

این نسخه که بیرون اومده ENTERPRISE-N” version Windows 8 not include Windows Media Player هستش و مدیا پلیر نداره
تمام چیزایی که روی 7 کار میکرده (بازی و برنامه و ....) ، اینجا هم ساپورت میشه. همون کنفرانس W8 (چند ماه پیش) اینو گفتن. دوباره اشتباه Vista رو تکرار نمیکنن :d
درسته ولی بازم مشکلاتی صد در صد هستش ولی گفتم اکثرش مشکل نداره مثلا بازی مکس پین 3 روی وین 8 نسخه 64 اجرا نشد ولی خیلی از گیم ها که داشتم مشکلی نداشت توی اینجور مشکلات اکثرا میشه با شبیه ساز خود ویندوز مشکل حل کرد

دوتا ورژن W8 روز 26 اکتبر رسما عرضه میشه ! اسمش هم Ultimate نیست. دو تا نسخه:

1) نسخه نرمال که جایگزین Home Premium شده و یه سری از امکانات W7 Ultimate رو هم داره بهش فقط میگن Windows 8
2) نسخه کامل که همه دنبالشن بهش میگن Windows 8 Pro

For Windows 8, Microsoft cuts product lineup to two editions | ZDNet
بله درسته نسخه utimate دیگه نداره و به جاش pro هستش که 26 اوکتبر رسمی میادش ولی در مورد RTM چون برای سازمان ها و تولید کننده های سخت افزاره همچنین طبق خبری که دیروز منتشر شد احتمالا فقط نسخه enterprise میادش تا 3 ماه دیگه که رسما معرفی بشه و نسخه pro هم منتشر بشه.البته حدس میزنم
پس یعنی مثل ویندوز 7 نسخه التیمت نمیاد؟؟

دوستانی که بازی های X360 رو اجرا کرین, راحت DVD بازی رو گذاشتید و بازی کردید؟به همین راحتی؟؟:d
هیچ کس اجرا نکرده و احتمالا نخواهد کرد فعلا:d

آخرین ویرایش:
درسته ولی بازم مشکلاتی صد در صد هستش ولی گفتم اکثرش مشکل نداره مثلا بازی مکس پین 3 روی وین 8 نسخه 64 اجرا نشد ولی خیلی از گیم ها که داشتم مشکلی نداشت توی اینجور مشکلات اکثرا میشه با شبیه ساز خود ویندوز مشکل حل کرد

بله درسته نسخه utimate دیگه نداره و به جاش pro هستش که 26 اوکتبر رسمی میادش ولی در مورد RTM چون برای سازمان ها و تولید کننده های سخت افزاره همچنین طبق خبری که دیروز منتشر شد احتمالا فقط نسخه enterprise میادش تا 3 ماه دیگه که رسما معرفی بشه و نسخه pro هم منتشر بشه.البته حدس میزنم

هیچ کس اجرا نکرده و احتمالا نخواهد کرد فعلا:d

مسئله اینه که واسه شرکت ها نگفت Enter و ... میدن. Verge برداشت نوشت Gold شد و دادن به کارخونه ها. به علاوه تو همون لینک ZDNET هم هست که مایکروسافت فقط دو نسخه برای W8 میده و کلا سیاست چند نسخه بودن مثل W7 رو گذاشته کنار. حالا تا خبر دقیق ترش بیاد

اینجا تنها تفاوت تو نسخه شرکت هاس که اصلا فروخته نمیشه تو بازار آزاد. نسخه Enterprise برای شرکت ها طبق گفته ZDNET کلا high-end retail SKU هست :d کرنلش هم ظاهرا تا 64 تا CPU و 100 گیگ رم ساپورت میکنه

Download Windows 8 RTM

و حالا دانلود ویندوز 8 نسخه RTM

Windows-8-RTM-9200.16384.jpg

دانلود از سایت Uploaded.to :

9200.16384.120725-1247_x64fre_enterprisen_en-us_VL_EnterpriseN_HRC_CCSA_X64FRE_EN-US_DV5_Full-Packs.com.ISO.part1
9200.16384.120725-1247_x64fre_enterprisen_en-us_VL_EnterpriseN_HRC_CCSA_X64FRE_EN-US_DV5_Full-Packs.com.ISO.part2
9200.16384.120725-1247_x64fre_enterprisen_en-us_VL_EnterpriseN_HRC_CCSA_X64FRE_EN-US_DV5_Full-Packs.com.ISO.part3
9200.16384.120725-1247_x64fre_enterprisen_en-us_VL_EnterpriseN_HRC_CCSA_X64FRE_EN-US_DV5_Full-Packs.com.ISO.part4

دانلود از سایت Netload.in :

9200.16384.120725-1247_x64fre_enterprisen_en-us_VL_EnterpriseN_HRC_CCSA_X64FRE_EN-US_DV5_Full-Packs.com.ISO.part1
9200.16384.120725-1247_x64fre_enterprisen_en-us_VL_EnterpriseN_HRC_CCSA_X64FRE_EN-US_DV5_Full-Packs.com.ISO.part2
9200.16384.120725-1247_x64fre_enterprisen_en-us_VL_EnterpriseN_HRC_CCSA_X64FRE_EN-US_DV5_Full-Packs.com.ISO.part3
9200.16384.120725-1247_x64fre_enterprisen_en-us_VL_EnterpriseN_HRC_CCSA_X64FRE_EN-US_DV5_Full-Packs.com.ISO.part4

دانلود از سایت Rapidgator.net :

لینک دانلود تورنت:

https://thepiratebay.se/torrent/7498524/MICROSOFT.WINDOWS.8.ENTERPRISE-N.RTM.X64.VOLUME.ENGLISH.NON_BOOT

لینک مستقیم:

کلیک کنید.

آخرین ویرایش:
بچه ها با توجه به عکساش، بهش میاد ظاهر شیکی داشته باشه! من که اینطور فکر میکنم، اما از یه طرف هم احساس میکنم به اندازه ی Windows 7 زیبا نیست! اگه کسی نصب کرده، لطفا بیاد ظاهرش رو با 7 مقایسه کنه.
Thanks in advance

این همون نسخه هست که مدیا پلیر نداره ؟!

بله دوست عزیز.

بچه ها با توجه به عکساش، بهش میاد ظاهر شیکی داشته باشه! من که اینطور فکر میکنم، اما از یه طرف هم احساس میکنم به اندازه ی Windows 7 زیبا نیست! اگه کسی نصب کرده، لطفا بیاد ظاهرش رو با 7 مقایسه کنه.
Thanks in advance

بله ظاهر بسیار زیبایی داره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or