همه چیز درباره Windows 8

اگر همچین کاری کند دیگه xbox ارزش خودشو از دست میده که!!

خوب 100 درصد همچین اتفاقی نمیفته یا بخادم اگه اگه اتفاق بیفته که نمیفته کلی محدودیت براش میزارن وگرنه اینجور باشه قبر کنسول خودشونو با دست خودشون میکنن دیگه و همه با PC بازی میکنن مثلا بازی های انحصاریو یا ... .

عکس زیر که امروز وبسایت ویندوز 8 چین منتشر کرد منوی اصلی ویندوز 8 نسخه RTM رو نشون میده که میتونید بک گراوند منوی اصلی ویندوز رو مطابق سلیقه خودتون تغییر بدین.
چیزیکه در نسخه های پیشین نداشتیم.

windows-8-RTM-Start-Screen.jpg

http://cdn.windows8beta.com/wp-content/images/2012/07/windows-8-RTM-Start-Screen.jpg

من که developer و consumer رو ریختم جال نکردم باهاش
استارت نداره سرعتش پایینه
هر دفعه باید دات نت رو با cmd توش فعال کنی
اعصاب خوردیه
شاید فاینالش خوب باشه
ولی.............:|

خبر:
امروز صبح ویندوز 8 به کارخانه ها تحویل داده شد! منظور شرکت هایی که میخوان این ویندوز رو روی دستگاه هاشون نصب کنند.
پس بزودی شاهد لو رفتن و انتشار نسخه RTM باشید. :)

خبر:
امروز صبح ویندوز 8 به کارخانه ها تحویل داده شد! منظور شرکت هایی که میخوان این ویندوز رو روی دستگاه هاشون نصب کنند.
پس بزودی شاهد لو رفتن و انتشار نسخه RTM باشید. :)
من که گیج شدم چند هفته پیش گفته بودن هفته اول اگوست که با این تاریخ که شما میگید جور در میاد حالا یه جا خوندم از 15 اگوست حالا نمیدونم شاید شده نیمه اول اگوست شایدم همین امروز فردا بیاد

من که گیج شدم چند هفته پیش گفته بودن هفته اول اگوست که با این تاریخ که شما میگید جور در میاد حالا یه جا خوندم از 15 اگوست حالا نمیدونم شاید شده نیمه اول اگوست شایدم همین امروز فردا بیاد

26 اکتبر به طور رسمی میاد
ولی با مسعود مخالفم :d به این زودی Crack درست و حسابی با توجه به عوض شدن بیسش نمیاد

26 اکتبر به طور رسمی میاد
ولی با مسعود مخالفم :d به این زودی Crack درست و حسابی با توجه به عوض شدن بیسش نمیاد
اره منظورم نسخه RTM بودش
در مورد کرک من با شما مخالفم:dدر خوشبینانه ترین حالت 24 ساعته کرک میشه و در بدترین حالت یک هفته:dیعنی شما همون روز که rtm اومد نصبش کنی خیالت از بابت کرک راحت باشه چند روز بعدش میاد میریزی روش

تایم لاین ویندوز 8 :

• August 15th: Developers will be able to download the final version of Windows 8 via your MSDN subscriptions.
  • August 15th: IT professionals testing Windows 8 in organizations will be able to access the final version of Windows 8 through your TechNet subscriptions.
  • August 16th: Customers with existing Microsoft Software Assurance for Windows will be able to download Windows 8 Enterprise edition through the Volume License Service Center (VLSC), allowing you to test, pilot and begin adopting Windows 8 Enterprise within your organization.
  • August 16th: Microsoft Partner Network members will have access to Windows 8.
  • August 20th: Microsoft Action Pack Providers (MAPS) receive access to Windows 8.
  • September 1st: Volume License customers without Software Assurance will be able to purchase Windows 8 through Microsoft Volume License Resellers.

---------- نوشته در 09:51 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:33 PM ارسال شده بود ----------

یه عکس از نسخه RTM که امروز منتشر شده:

2000.jpg

http://www.neowin.net/images/uploaded/2000.jpg

بله درسته نسخه اینترپرایز ویندوز 8 لو رفته.
اما به دلیل اینکه احتمالا این نسخه کرک نشه (چون کمتر نصب میکنن) لینکش رو قرار نمیدم و منتظر آلتیمیت میمونیم.
البته لازم به ذکر هست تفاوتی تقریبا بین این نسخه و نسخه آلتیمیت نیست!

MICROSOFT.WINDOWS.8.ENTERPRISE-N.RTM.X64.VOLUME.ENGLISH.NON-BOOTDVD-SAMOVARWZ
BUILD: 9200.16384.WIN8_RTM.120725-1247
9200.16384.120725-1247_x64fre_enterprisen_en-us_VL_EnterpriseN-NONBOOT_DVD.rar
SIZE: 3,009,678,501 byte
SHA-1: 06E84C99BB14949443018DC4E6447A7501BD25E4
MD5: B70FE9CDE8B3C5E7E360660F64F8FF58

---------- نوشته در 11:00 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:58 AM ارسال شده بود ----------

نسخه ی RTM لو رفت! :)
Final copy of Windows 8 leaks online | The Verge
من تورنتش رو پیدا کردم کسی خواست بگه براش لینکش رو بفرستم گرچه یه سرچ ساده بزنید خودتون پیدا میکنید.

برای تورنت چون زیاد قابل اعتماد نیست مشخصات فایل رو با مشخصاتی که قرار دادم تطبیق بده.

NOTE: this is original files NON-boot DVD M$ distributive.
"ENTERPRISE-N" version Windows 8 not include Windows Media Player.

بعید میدونم این ویندوز 8 بتونه از بازی های 360 پشتیبانی کنه!
طبق گفته مایکروسافت امکان وصل شدن به محیط لایو و کارهای مربوط به آن(غیر از اجرای بازی) از طریق ویندوز 8 صورت میگیره!!
برای همین مایکروسافت اسمارت گلاس رو عرضه کرد تا پل ارتباطی بین 360 .ویندوز و وسایل ارتباطی رو کامل کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or