همه چیز درباره Windows 8

اونی که روش نصبه نوشته 32 بیته! شاید برای این کار نمیده روی 64 بیتیها!
منم منتظر آپدیتش هستم. ولی قبول داری کمی ازتباط برقرار کردن با منوی استارت جدیدش سخته؟ اولین بار که چند وقت پیش با این منو مواجه شدم مونده بودم چجوری باید کامپیوتر رو خاموش کرد! یا حتی چجوری برم توی درایو های هارد! :))

چجوری می شه از consumer preview اپدیت کرد به Release Preview؟
من با اون چیزی که روش نصبه دسترسی به اینترنت ندارم می شه اپدیتی برای کار بالا رو روی یجا دیگه دانلود کنم؟

خب طبق آخرین اخبار از سمت ماکروسافت نسخه ی نهایی ویندوز 8 در اکتبر عرضه میشه ! و همچنین نسخه ی هایی از این ویندوز از اگوست در اختیار شرکتهای نرم افزاری و گیم سازی قرار میگیره !

تنها علتی که ویندوز 8 داره با این سرعت نسخه های بتاش ارائه میشه و تبلیغات وسیعی نوسط مایکروسافت براش ترتیب داده شده اینه که مایکروسافت نمی خواهد بازار سیستم عامل برای اسمارت فون ها و تبلت ها رو از دست بده و داره به هر دری میزنه که سهم بیشتری از این بازار رو بگیره اما به نظرم خیلی دیر جنبیده و فاصله ی زیادی با ios و آندروئید داره علی الخصوص تو فروشگاه نرم افزاریش.
همونجوری که معین جون هم اشاره کرد چندان تغییر اساسی نسبت به ویندوز 7 نکرده

سلام.میخواستم بدونم.وقتی ویندوز اصلیش اومد.میشه بازیای xbox 360 رو روش اجرا کنی؟ شایعاتی بوده مثل اینکه.درسته؟

حالا حالا ه کار داره دوست عزیز . و یسری چیزا راجبه این چیزا گفته شده ولی به مرحله اجرا برسه بعد .

نسخه نهایی این ویندوز میتونید اول اگوست یعنی حدود 10 تا 20 روز دیگه منتظرش باشید نمی خواد تا اکتبر منتظر باشید
چون که ماکرو گفت اول اگوست نسخه نهایی در دست تولید کنندگان سخت افزار میده که صد در صد به بیرون درز پیدا میکنه مثل ویندوز 7 که چند ماه زودتر منتظر شد چچند ماه بعدش ماکرو رسما منتظر کرد که همون نسخه بود

نسخه نهایی این ویندوز میتونید اول اگوست یعنی حدود 10 تا 20 روز دیگه منتظرش باشید نمی خواد تا اکتبر منتظر باشید
چون که ماکرو گفت اول اگوست نسخه نهایی در دست تولید کنندگان سخت افزار میده که صد در صد به بیرون درز پیدا میکنه مثل ویندوز 7 که چند ماه زودتر منتظر شد چچند ماه بعدش ماکرو رسما منتظر کرد که همون نسخه بود

این جور باشه خیلی خوبه چون خیلی دلم میخاد نسخه فاینالشو نصب کنم .

اره با اون نمیشه نسخه اخری اخرین نسخه virtual box بگیر رایگان و کم حجم من با این اجراش کردم
شرکت مایکروسافت از فروش آخرین نسخه سیستم عامل خود ، ویندوز 8 خبر داد.
به نقل از ایسنا؛ پیش از این شرکت مایکروسافت اعلام کرده بود که ویندوز8 در اواخر ماه اکتبر آماده فروش است، اما استیون سینوفسکی - رئیس بخش ویندوز و ویندوز لایو، در کنفرانسی، 26 اکتبر ( 5 آبان ) را زمان قطعی فروش این سیستم عامل اعلام کرد.
این تاریخ برای عرضه نسخه مشتریان یا consumer release است و نسخه مربوط به شرکت‌های تولید کننده محصولات کامپیوتری ( Release to Manufacturing ) هفته اول آگوست ( هفته دوم مرداد ) عرضه خواهد شد.
پیش از این نیز این غول نرم افزاری اکثر محصولات خود را در ماه اکتبر معرفی کرده بود و از این جهت به سنت قدیمی اعلام زمان عرضه عمل کرده است.
البته شرکت های تولید کننده سیستم های کامپیوتری و لپ تاپ از اعلام این زمان خشنود نیستند، زیرا در این زمان فرصت کمتری برای ارائه محصولات جدید خود با این سیستم عامل برای بدست آوردن بازار تعطیلات زمستانی دارند.
چندی پیش مایکروسافت اعلام کرد که دارندگان ویندوزهای رجیستر شده و قانونی اکس پی، 7 و ویستا تنها با پرداخت 39‪.99 دلار می‌توانند ویندوز 8 را دانلود کنند.
البته مدتی است که شایعاتی هم مبنی بر عدم عرضه ویندوز 8 در قالب ابزارهایی چون CD و DVD شنیده می شد .
این سیستم عامل که انطباق بسیار خوبی با دستگاه های لمسی دارد، قرار است در 109 کشور و با پشتیبانی از 231 زبان زنده دنیا عرضه شود .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or