همه چیز درباره Windows 8

نسخه ی ULTIMATE کی میاد؟؟؟
مگه قرار نبود اوایل 2012 وارد بازار بشه؟؟؟
دارم جوون به لب میشم :دی

تا اونجایی که دیده بودم نسخه هاش دیگه Ultimate و اینا نداره و یه جور دیگس
نه همون پاییز قرار بود :d !

امسال مایکروسافت با عرضه ی ویندوز 8 مردم دنیا رو به 2 دسته تقسیم میکنه ! مردمی که از ویندوز 8 روی موبایل , تبلت , کامپیوتر (و شاید کنسول) استفاده میکنن
کنسول بنا به دلایلی از بیس NT استفاده میکنن :d اما ساپورت رو با کنسول بعدی 100% دیگه داره

میشه ازش به عنوان ویندوز اصلی استفاده کرد ؟
من دیشب دانلود کردم .امشب میخوام نصب کنم ، در حال حاضر هم با کامپیوتر به جز اینترنت و فتوشاپ استفاده بیشتری ندارم!!!
اگه همین OK هست نصب کنم به عنوان اصلی!

میشه ازش به عنوان ویندوز اصلی استفاده کرد ؟من دیشب دانلود کردم .امشب میخوام نصب کنم ، در حال حاضر هم با کامپیوتر به جز اینترنت و فتوشاپ استفاده بیشتری ندارم!!!اگه همین OK هست نصب کنم به عنوان اصلی!
بله جواب میده به این کار ولی من که میگم نریز وایسا این ماه فبریه ازمایشی میاد حدود 1 ماه دیگه یکدفه اونو بریز یه مقدار قاطی و ناسازگاری داره مثلا idm با مرورگر قاطی کرده بود دانلود رو انجام نمیداد باید حتما لینکو بهش میدادی برنامه ها با تمش قاطی میکنن حالا همه اینا به کنار خودت باهاش بدجور درگیر میشی منوی استارت خبری از اون استارت همیشگی نیست اصلا اگه بخواد این باشه خیلی مزخرف من خودم یه 10 دقیقه ای دنبال دکلمه خاموش کردن ویندوز میگشتم

سلام
دوستان تاریخ عرضه رسمیش مشخص شده?

Sent from my ViewPad7 using Tapatalk
روزش هتوز قطعی نیست اما آخر تابستون و پاییز
کنفرانس رسمی برای نسخه نهایی داره که اون موقع فکر کنم هم کامل تبلت ها رو معرفی کنن اما رسما بگن Desktop برای Laptop و PC چه تغییری کرده هم روز عرضه قطعی رو بگن

دوستان من developer preview رو خریدم ولی موقع اجرا اینو میگه چیکار کنم:
ofgiim9l80v8p1uqno9q.png

سلام دوستان تا الان اعلام نشده نسخه فاینالش کی ریلیز میشه . من خودم به شخصه چنتا سایتو دیدم نسخه ازمایشیو جا اصلی میفروشن داشتم شاخ در میاوردم .

سلام دوستان تا الان اعلام نشده نسخه فاینالش کی ریلیز میشه . من خودم به شخصه چنتا سایتو دیدم نسخه ازمایشیو جا اصلی میفروشن داشتم شاخ در میاوردم .

آخر تابستون و پاییز

==========
برای تبلت هم رسما Kernel هست که یعنی سخت افزار و رزولوشن آزاد >:d

رفتم کمی راجبه ویندوز 8 تحقیق کردم اینارو متوجه شدم میزارم تا دوستانم استفاده کنن .

مایکروسافت: ویندوز 8 چهار و نیم میلیارد نفر را در جهان پوشش می‌دهد با نزدیک شدن به عرضه رسمی نسخه ویندوز 8 در روز چهارشنبه 29 فوریه ، مایکروسافت اطلاعات جدیدی را از این سیستم عامل منتشر کرد. صبح امروز، 15 ساعت پس از آخرین به روز رسانی، مایکروسافت مطلب جدیدی را در سایت رسمی ویندوز، درباره ویندوز 8 منتشر کرد.
این‌بار، موضوع، مربوط به زبان در ویندوز جدید است. به طور خاص مایکروسافت اعلام کرد که از زبان‌های بیشتری و همچنین نسبتا بهتر در ویندوز 8 پشتیبانی خواهد کرد. در حال حاضر، ویندوز 7 از 95 زبان پشتیبانی می‌کند، مایکروسافت می‌خواهد به این 95 زبان 14 زبان دیگر اضافه کند. این بدان معنی است که ویندوز 8 در مجموع از 109 زبان خواهد داشت که 4.5 میلیارد نفر در سراسر جهان را پوشش می‌دهد. ایان همیلتون در مایکروسافت می‌نویسد: "در برخی از کشورها، مردم می‌توانند رایانه‌های شخصی را با انواع زبان‌های از پیش نصب شده خریداری کنند. با ویندوز 8، کاربران قادر به نصب زبان‌های اضافی و نمایش فراتر از زبان‌های از پیش نصب شده خواهند بود. این به این معنی است که خریدارن دیگر نیازی به در نظر گرفتن مدل کامپیوتر در هنگام تصمیم‌گیری برای خرید رایانه ندارند. شما هر لحظه و هر زمانی به هر زبانی که احتیاج داشتید، می‌توانید آن را نصب کنید."

برخی از کاربران مجبورند که مرتبا بین زبان‌های مختلف سوئیچ کنند. این به دلیل آن است که هر یک از افراد خانواده می‌خواهد با یک زبان خاص کار کند. این امکان به آسانی در ویندزو 8 فراهم شده است. افزایش زبانها در اولویت کنترل پنل ویندوز 8 بوده است. کنترل پنل جدید اجازه می‌دهد که کاربران به راحتی زبان‌های جدید را اضافه کنند و همچنین سوئیچ بین آنها داشته باشد.
همچنین همیلتون می‌نویسد: "ما اعتراف می‌کنیم که این چیزی است که ما باید خیلی وقت پیش آن را انجام می‌دادیم. کاربران ویندوز در بریتانیا از نسخه انگلیسی ایالات متحده در ویندوز استفاده می‌کردند و در حالی که ما آمریکایی‌ها می‌دانستیم که این کار مورد علاقه آنها نیست؛ البته چاره‌ای جز استفاده از آن هم نداشتند. ما بر این باوریم که این نسخه از ویندوز به طور گسترده‌ای در هند، استرالیا، آفریقای جنوبی، نیوزیلند، جمهوری ایرلند و بسیاری از جاهای دیگر استفاده خواهد شد." ویندوز 8 همچنین 13 بسته زبان رابط را در ویندوز به زبان محلی اضافه می‌کند تا کاربان بتوانند به زبان مورد علاقه‌شان آن را نصب و استفاده کنند. آنها عبارتند از پنجاب (پاکستان)، سندی (پاکستان)، کردستان مرکزی (عراق)، اویغور (جمهوری خلق چین)، بلاروس (بلاروس)، Kinyarwanda (رواندا)، تیگرینیا (اتیوپی)، تاجیک (تاجیکستان)، ولوف (سنگال)، K'iche (گواتمالا)، وابسته به زبان گالیک اسکاتلند (انگلستان)، چروکی (ایالات متحده) و Valencian (اسپانیا).

دوستان کیا دانلود کردن؟

من از شنبه صبح افتادم رو ویندوز. اولین نکته ی شگرفش. نصب از روی فلش به مدت (اینستال و کپی فایلهای ویندوز ۵ دقیقه+۵ دقیقه هم بقیه لود و گیر ها و نصب تغییرات)واقعا لذت بردم ازش تا اینجای کار

تنها ایرادش تا اینجای کار اینه.
من همیشه عادت دارو سمت راست دسکتاپ ایکونهایی میزارم ولی با این قابلیت ۳ تیکه کردن و قرار دادن برنامه سمت چپ و راست دسکتاپ وقتی دوباره صفحه دسکتاپ رو تمام صفحه میکنم.ایکونها وسط صفحه میمونن:-|

اپ استور هم که برای ما تعطیله :-|

سلام دوستان
یه سوالی واسه من پیش آمده من در کرج زندگی می کنم و دنبال سی دی ویندوز 8 می گردم و امیدوارم بودم به جای مطمئن به من معرفی کنید که داشته باشه ممنون (اگه تهران هم بود مهم نیست می روم )

سلام دوستان
یه سوالی واسه من پیش آمده من در کرج زندگی می کنم و دنبال سی دی ویندوز 8 می گردم و امیدوارم بودم به جای مطمئن به من معرفی کنید که داشته باشه ممنون (اگه تهران هم بود مهم نیست می روم )

Windows 8 نیومده ! اینا همه آزمایشی و Preview های خیلی محدود شده هستن
آخر تابستون تا وسط پاییز رسما عرضه میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or