پست ها رو میخونی ؟ مایکروسافت هیچ جایی نگفته ساپورت نمیکنه ! حتی دنبال ساخت یه نسخه مخصوص از فلش با مصرف کمتر برای ویندوز هستن با Adobeاین ساپورت نکردن فلش کمی اعصاب خوردکنه، تو ios هم همینجوریه که خوب نمیشه باهاش فیلمه فلش دید
علت این کار چیه؟؟
اون مشکل دلیلش این بود میخواستم از داخل ویندوز نصبش کنم! البته با درایو مجازی میشه.یه توضیح کوچیک می دی چطوری با USB نصب کنم چون DVD Drive من مشکل داره تازگیا ، الان رایت هم نمی تونم باهاش بکنم ! :biggrin1:
راستی این مشکل که می گفت فقط باید رو درایو C نصب بشه چی شد ؟
یه راه دیگه هم هست گه البته فقط واسه ویندوز کار میکنه .اون مشکل دلیلش این بود میخواستم از داخل ویندوز نصبش کنم! البته با درایو مجازی میشه.
اگه میخوای با فلش نصبش کنی اول باید فلش رو بوتیبل کنی! یه برنامه خوب برای اینکار flashboot هست!
که بهش آدرس فایل iso ویندوز که توی هاردت ذخیره کردی رو میدی و اون رو اکستراکت میکنه روی فلش و اونو بوتیبل هم میکنه! بعدش از منوی بوت داخل ویندوزت اولویت اول بوت رو removable device انتخواب میکنی و اگر دوتا هارد داری هاردی که ویندوز رو میخوای روی اون نصب کنی اولویت دوم بذار (سر این خیلی سختی کشیدم تا دستم اومد) و مثلا سایر ویندوز ها نصبش کن!
فقط من usb3 داشتم که سرعت نصب ویندوز رو بینهایت سریع کرد! توی عمرم هیچ ویندوزی با این سرعت نزده بودم! خیلی سریع تموم شد!
پست ها رو میخونی ؟ مایکروسافت هیچ جایی نگفته ساپورت نمیکنه ! حتی دنبال ساخت یه نسخه مخصوص از فلش با مصرف کمتر برای ویندوز هستن با Adobe
If you need to reinstall Windows Developer Preview or use the Reset functionality, you might be asked to enter this product key:
6RH4V-HNTWC-JQKG8-RFR3R-36498
If you’re running a server version of Windows Developer Preview, you can use this product key:
4Y8N3-H7MMW-C76VJ-YD3XV-MBDKV
Note: These product keys are only for use with the Windows Developer Preview version of Windows 8.
مثل اینکه باید با پایریت کردن ویندوز خداحافظی کرد.
Secure Boot دیگه اجازه ی Boot Loaderـها رو نمیده.
البته فعلا برای همه ی کامپیوترها نیست. فقط OEMـها (=پرِبیلت).
و مسلما لپتاپها و تبلتها.
سلام اقا مسعود نسخه فاینالش کی میاد اره مسعود جان تایپیگ عالی زدیم من خوشم اومد تشکر داداش از زحماتتون من موندم فقط کی فاینال میاد تا اونو دانلود کنم اگه بگین ممنون میشم .
درود
Page آخرین ورژن باز نمیشه لطفا رسیدگی کنید.
ممنون