همه چیز درباره Windows 8

این ساپورت نکردن فلش کمی اعصاب خوردکنه، تو ios هم همینجوریه که خوب نمیشه باهاش فیلمه فلش دید
علت این کار چیه؟؟
پست ها رو میخونی ؟ مایکروسافت هیچ جایی نگفته ساپورت نمیکنه ! حتی دنبال ساخت یه نسخه مخصوص از فلش با مصرف کمتر برای ویندوز هستن با Adobe

یه توضیح کوچیک می دی چطوری با USB نصب کنم چون DVD Drive من مشکل داره تازگیا ، الان رایت هم نمی تونم باهاش بکنم ! :biggrin1:
راستی این مشکل که می گفت فقط باید رو درایو C نصب بشه چی شد ؟
اون مشکل دلیلش این بود میخواستم از داخل ویندوز نصبش کنم! البته با درایو مجازی میشه.

اگه میخوای با فلش نصبش کنی اول باید فلش رو بوتیبل کنی! یه برنامه خوب برای اینکار flashboot هست!
که بهش آدرس فایل iso ویندوز که توی هاردت ذخیره کردی رو میدی و اون رو اکستراکت میکنه روی فلش و اونو بوتیبل هم میکنه! بعدش از منوی بوت داخل ویندوزت اولویت اول بوت رو removable device انتخواب میکنی و اگر دوتا هارد داری هاردی که ویندوز رو میخوای روی اون نصب کنی اولویت دوم بذار (سر این خیلی سختی کشیدم تا دستم اومد) و مثلا سایر ویندوز ها نصبش کن!
فقط من usb3 داشتم که سرعت نصب ویندوز رو بینهایت سریع کرد! توی عمرم هیچ ویندوزی با این سرعت نزده بودم! خیلی سریع تموم شد!

اون مشکل دلیلش این بود میخواستم از داخل ویندوز نصبش کنم! البته با درایو مجازی میشه.

اگه میخوای با فلش نصبش کنی اول باید فلش رو بوتیبل کنی! یه برنامه خوب برای اینکار flashboot هست!
که بهش آدرس فایل iso ویندوز که توی هاردت ذخیره کردی رو میدی و اون رو اکستراکت میکنه روی فلش و اونو بوتیبل هم میکنه! بعدش از منوی بوت داخل ویندوزت اولویت اول بوت رو removable device انتخواب میکنی و اگر دوتا هارد داری هاردی که ویندوز رو میخوای روی اون نصب کنی اولویت دوم بذار (سر این خیلی سختی کشیدم تا دستم اومد) و مثلا سایر ویندوز ها نصبش کن!
فقط من usb3 داشتم که سرعت نصب ویندوز رو بینهایت سریع کرد! توی عمرم هیچ ویندوزی با این سرعت نزده بودم! خیلی سریع تموم شد!
یه راه دیگه هم هست گه البته فقط واسه ویندوز کار میکنه .
این یه نرم‌افزاره که میتونه ایمیج رو واسه فلش بوتیبل بکنه
http://download.cnet.com/Windows-7-USB-DVD-Download-Tool/3000-18513_4-10972600.html

نرمافزار فلش‌بوت خیلی خوبه ولی پولیه ( که واسه ماها خیلی تفاوتی نداره )

من از این که گفتی ، سریع‌تر ( سیستم‌عامل غیر از ویندوز نصب کردم ) با فرض اینکه سرعت فلش usb3 حدود 70 مگ باشه من با سرعتی نزدیک به 160mb یه ورژن لینوکس رو نصب کردم .
این نکته آخری رو محض اطلاع گفتم آخه تو این چند پست آخری خیلی رو این گزینه که با USB3 نصب کردی و تاکید شدید داشتی که سرعت خیلی زیاد نصب کردی گفتم که خیلی زیاد نیست

پست ها رو میخونی ؟ مایکروسافت هیچ جایی نگفته ساپورت نمیکنه ! حتی دنبال ساخت یه نسخه مخصوص از فلش با مصرف کمتر برای ویندوز هستن با Adobe

گفته شده در اینترنت اکسپلورری که روی ویندوز 8 هست از فلش پشتیبانی نخواهد شد چون تمام تمرکزشون رو میخوان بذارن روی HTML 5 و این که کیفیت HTML 5 بهتر هست و مثل Flash هم Bug نداره.

• Like
Reactions: kasra_s_741
Windows 8 Developer Preview Product Keys

دوستانی که مشکل سریال ویندوز رو دارند یا در روزهای آینده ویندوزشون گیر داد به سریال که مدتش تموم شده از سریال های زیر استفاده کنند:

If you need to reinstall Windows Developer Preview or use the Reset functionality, you might be asked to enter this product key:
6RH4V-HNTWC-JQKG8-RFR3R-36498
If you’re running a server version of Windows Developer Preview, you can use this product key:
4Y8N3-H7MMW-C76VJ-YD3XV-MBDKV
Note: These product keys are only for use with the Windows Developer Preview version of Windows 8.

مثل اینکه باید با پایریت کردن ویندوز خداحافظی کرد.
Secure Boot دیگه اجازه ی Boot Loaderـها رو نمیده.
البته فعلا برای همه ی کامپیوترها نیست. فقط OEMـها (=پرِبیلت).
و مسلما لپتاپها و تبلتها.

آخرین ویرایش:
مثل اینکه باید با پایریت کردن ویندوز خداحافظی کرد.
Secure Boot دیگه اجازه ی Boot Loaderـها رو نمیده.
البته فعلا برای همه ی کامپیوترها نیست. فقط OEMـها (=پرِبیلت).
و مسلما لپتاپها و تبلتها.

همین حرفها هم زمانی که تازه ویندوز ویستا اومده بود مطرح بود که 1 ماه بعد به طور کامل کرک شد.
ویندوز سون که تفاوت زیادی نکرده بود ولی اونم خیلی روش وقت گذاشتن ولی شد.
ویندوز 8 هم از دست کرکرهای گرام نمیتونه به راحتی در بره.

سلام اقا مسعود نسخه فاینالش کی میاد اره مسعود جان تایپیگ عالی زدیم من خوشم اومد تشکر داداش از زحماتتون من موندم فقط کی فاینال میاد تا اونو دانلود کنم اگه بگین ممنون میشم .

سلام اقا مسعود نسخه فاینالش کی میاد اره مسعود جان تایپیگ عالی زدیم من خوشم اومد تشکر داداش از زحماتتون من موندم فقط کی فاینال میاد تا اونو دانلود کنم اگه بگین ممنون میشم .

پاییز 2012 عرضه میشه.
احتمالا مثل همیشه در ماه اکتبر :) شاید هم سپتامبر بیاد البته :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or