همه چیز درباره Windows 8

مایکروسافت رسما دیروز نسخه‌ی بتای ویندوز 8 رو واسه دانلود قرار داد و ... :دی
منم دانلود کردم و همین 2 ساعت پیش با کلی دردسر ران کردم و اینم حاصل کار ما :

پس از کلی انتظار دانلود این نسخه‌ی بتا از ویندوز جدیدی مایکروسافت یعنی ویندوز 8 تموم شد.​

نرم افزار VMWare Workstation رو ران کردم و یه VM جدید با این مشخصات ساختم .

CPU : 2 Cpu 2 Core , Ram : 2048MB , HDD : 30GB , Network : DSL 1024kb/s Direct Access​

حالا نوبت روشن کردن ماشین ماست .​

الان وارد مرحله نصب شدیم ، واقعا نمیدونم چرا ویندوز حالت لایو نداره ؟؟!! اوه نه ... VMware ارور داد ...

خوب اجبارا VirtualBox –رو دانلود و نصب کردم ... امیدوارم بشه .. بازم با همون کانفیگ یه ماشین مجازی ساختم ... منتظرم که هارد رو بسازه ...

الان تنظیمات ماشین جدید یه همچین چیزی هستش :

2GB RAM , CPU 2Core 2.6 , Graphics 3DAcc 256MB & etc

و بازهم اجرا .. و اجرا شد ... لبخندی عجیب ... این حس رو زمانی که داشتم ویندوز 7 بتا رو نصب میکردم هم داشتم ( البته اون بار ویندوز ویستای عزیز جای خودش رو به سون بتا داد اینبار فکر نکنم !! )

این هم صفحه نصب ... مثل همیشه همون استایل ...

پروسه‌ی نصب مثل همیشه اعصاب خورد‌کنه ... هی !!!
مزیت ویرچوال ماشین همینه دیگه .. الان یه موسیقی مشت حال میده ... ( از ذکر نوع موسیقی معذوریم :دی )

و این هم ویندوز 8 معروف !!

البته این نیستا !!! این صفحه‌ی استارت‌آپ مربوط به این نسخه‌ی بتا هستش !!

یوپس !! پس از قسمت پسورد پرسیدن و ساختن یوزر چدید استایل جدید ( مترو ) اومد روی صفحه . واو !!

استایلیش جدید ( کاملا جدید ) و به صورت کاملا موبایلی ... زمانی که اومد بالا اصلا حس اینکه دارم با یه نسخه جدید ویندوز کار میکنم را نداشتم . بیشتر مثل اینه که یه نرم‌افزار MediaCenter نصب کرده باشی و شامل دسکتاپ و بازی‌ها و نرم‌افزارهای شما هم هست ( به عکسها توجه کنید )​

اصلا خوشم نیومد !!! گندت بزنن مایکروسافت آخه کسی که دسکتاپ داره که دیگه نباید این استایل مترو رو داشته باشه .
بعدی از کلی فحش دادن به بیل و استیو !!! و کلی ور رفتن با شرتکاتها ( قابل توجه دوستان شرتکات باز ، دیگه باید بیخیال خیلی از شرتکاتها بشید ) آخر فهمیدم که با زدن دکمه معروف ویندوز ( بین Left CTRL و Left ALT ) و D محیط عوض شد و دسکتاپ قدیمی و پر از شگفتی ویندوز سون ظاهر شد .... وای پس استارت منو کجاست !!! ( **** مایکروسافت ) !!! حسابی حالم گرفته شد ... به جرئت به این نتیجه رسیدم که ویندوز جدید رو نصب خواهم کرد ( مدفع حقوق مایکروسافت شدم !!! ) ولی ویندوز اصلیم همواره همون 7 خواهد بود .
گفتیم یه سری هم به کنترل پنل بزنیم ببینیم چطور شده . یافت نشد ( استارت منو نبود ) پس به حالت مترو سویچ کردم و یافتمش . WTF !!! خودتون ببینید ..

پس از کلی کل‌کل با این کنترل پنل عجیب غریب به همون کنترل پنل عادی برگشتم ( آخرین گزینه بود !! ) همون کنترل پنل زیبای سون !!!

تو این سرزمین غرایب مایکروسافت Explorer رو باز کردم و کمی امیدوار شدم . به نسبت باقی گندها این کمی بهتر بود .

خوب گفتم یه دی‌وی‌دی بزاریم ببینیم اتوران ضایع قدیمی این بار چه تغییری کرده و بله . این هم دستخوش تغییرات نه چندان جالب مایکروسافت شده .

شاید در دید اول خیلی مزخرف به نظر بیاد ولی به صورت کاملا متناسب با مترو ساخته شده .

پس از کلی کلکسیون عجایب ، اینترنت‌اکسپلورر رو اجرا کردم . همون طوری که انتظار داشتم IE10 بود که تقریبا میشه گفت همون IE9ـه .

با کلیک کردن بر روی دکمه استارت منوی سابق ( الان فقط استارت ) به حالب مترو سوییچ کردم . گشتی در نرم‌افزارهای ساده و بسیار پیش‌پا‌افتاده‌ی مایکرو زدم . بازهم گفتم یه وبگردی کوچیک بد نیست . ایکون IE در مترو رو کلیک کردم و !!! این دیگه چیه . اصلا IE10 ران نشد بلکه یه برنامه با استایل مترو اجرا شد که بسیار روی اعصاب بود . اصلا مناسب حال دسکتاپ نبود و فقط بدرد یه تبلت یا موبایل میخورد :

این هم نشد .یه گزینه جالب تو این غرایب مایکروسافت نظرم رو به‌خودش جلب کرد . Store !! با باز کردنش به این صفحه برخوردم که هنوز کامل نشده و در این نسخه قابل استفاده نیست . این قابلیت مایکروسافت نوید این نکته رو میده که مایکروسافت از رقیب سرسخت خودش یعنی اپل و رقیب جدیدش گوگل درس یاد گرفته و قصد داره که با فروشگاه خودش داخل ویندوز با اونا به رقابت بپردازه . ما که مشکلی نداریم و از این حرکت هم استقبال میکنیم ( البته اگه همون روز اول ما رو تحریم نکنه )

خوب برمیگردیم به خود ویندوز ( همون دسکتاپ 7ی !! ) و با راست کلیک کردن روی رایانه‌ی من !! به صفحه پروپرتیز رفتم . تفاوتی با 7 نداشت ( بهتره بگم تفاوتی با ویستا نداشت ) .البته این اولین باره تو تمام عمرم که تو این صفحه میزنه ویندوز فعال است :دی ( البته بدون دستکاری ) .

من به شخصه از یه چیز ویندوز خیلی استفاده میکنم و اون Task Managerـه ( البته نه مال ویندوز ) . پس از مدتها ( نسلها ) برای اولین بار ویندوز یه Task Manager درست و حسابی داره ، هوری !!! .

یه نکته جالب وجود داره که 2 نوع Task Manager وجود داره یکی با استایل قدیمی که با ران کردن taskmgr میاد و یکی با استایل جدید که تو مترو هستش ( مترو !!!! ) .

حالم از این ویندوز مزخرف به هم خورد و خاموش کردم . بعد از خاموش شدن دلم نیومد یکم دیگه داخلش نچرخم !!!=)) . دوباره روشن کردم .

بعد از رد کردن استارت‌آپ طولانی ( شاید به خاطر استفاده از ویرچوال ماشین باشه ) صفحه عزیز ورود خودنمایی کرد !!!

خیلی جالب تر از قبل شده . من که خوشم اومد ( تو این چندی سال که از بتا تا سرویس پکها با هر نسخه از ویندوز همراه بودم به نظرم این خیلی بهتر از سایرین بوده ) .

این نسخه که من دانلود و نصب کردم شامل یه سری ابزارهای اضافی هم بود . مثل Visual Studio 11 Express Edition و Microsoft Expression Blend ... و ... خوب از VS شروع میکنم . مثل همیشه یه VS که تقریبا همون نسخه 10 هستش و تفاوت زیادی نداره . فقط یه سری Template جدید داره واسه ساخت برنامه‌هایی واسه مترو . از اون جایی که با مترو حال نکردم پس این رو هم کاری باهاش نداشتم .

الاف گشتن داخل ویندوز جدید مایکروسافت دیگه بهم حال نمیداد . یهو یاد UAC و اررورهای روی اعصابش افتادم گفتم بازم اون رو بیارم ببینم چطور شده . تنها فرقی که کرده موقعی که میاد بالا دیگه پشتش هیچ برنامه‌ای رو نشون نمیده و دسکتاپ رو نشون میده .

جستجوی من داخل ویندوز 7 تموم شد .

چه قدر سخت و ناراحت کننده تموم شد.

البته یه سری چیزها بودن که به دلیل دسترسی نداشتن به چیز‌پی‌چیز نتوستم باهاشون کار کنم مثل قسمت شبکه اجتماعی که به فیس‌بوک وصل میشد .

در اولین فرصت میزارم .

========================================

لینک صفحه دانلود این نسخه :

Windows Metro Style Apps Developer Downloads

لینکهای دانلود :
ISO 64BIT With Developer Tools 4.85GB
من این ( ^ ) نسخه رو دانلود کردم .

ISO 64BIT 3.6GB

ISO 32BIT 2.8GB

=======================================

از اونجایی که این مطلب به طور کامل توسط خودم نوشته شده و کلی براش زحمت کشیدم 2 تا نکته داره :
1 : استفاده از اون فقط با ذکر نام اینجانب و لینک همین کاربر و همین پست بلامانع است
2 : اگر مشکلی در مطلب دیدید لطفا اطلاع بدید تا تصحیح کنم . تمامی این مطلب براساس کار یک کاربر ویندوزی و بدون اطلاع قبلی از مطالب سایرین در این باب بوده .

آخرین ویرایش:
از آخرین ورژن (VMware Workstation 8.0.0.471780 ) استف کردی یا نه ؟ (همین دیروز اومده)

7.1.3 بود ... نتونستم از سایت خودش دانلود کنم بی‌خیال شدم . نمیدونم شاید تنظیماتم اشتباه بوده . امروز قصد دارم خود ویندوز رو نصب کنم و روش بازی اجرا کنم ببینم چجوریاس . راستی من تا اونجایی که دیدم DX11 بود ، فکر کنم این نسخه هم میخواد مثل نسخه‌ی XP یعنی DX9 کلی بمونه !!!!

با تمام امکانات ویندوز 8 آشنا شوید

دهمین نسخه اینترنت اکسپلورر هم قابلیت سویچ کردن بین اینترفیس مترو (مانند ویندوز فون 7) و اینترفیس قدیمی ویندوز را به راحتی به کاربر می دهد. پس مطابق میل خود می توانید از هر اینترفیسی که دوست داشتید استفاده کنید. این ها که کافی نیست. هست؟ در ادامه مطلب با ما باشید تا لیستی از مهمترین امکانات ویندوز 8 را مشاهده نمایید.

• تمام اپلیکیشن های ویندوز 7، به راحتی روی ویندوز بعدی اجرا خواهند شد.

• اطلاعات مربوط به آپدیت های امنیتی از این پس در پایین راست «صفحه ورود کاربر» قرار خواهند گرفت.

• تسک منیجر جدید ویندوز اپلیکیشن ها را در زمان اکتیو نبودن، به حالت تعلیق در می آورد. (مصرف رم کمتر)

• قابلیتی Reset and Refresh PC کل سیستم را پاک سازی کرده و آن را به حالت اولیه اش باز می گرداند.

• نرم افزار مجازی سازی HyperV به طور پیشفرض روی ویندوز نصب خواهد بود.

• پشتیبانی از چند مانیتور و قابلیت جدید استفاده از یک پس زمینه برای چند مانیتور. همچنین قابلیت اختصاصی کردن تسک بار برای هر مانیتور!

• پشتیبانی از قابلیت چند لمسی برای اینترنت اکسپلورر 10

• بهبود قابلیت ذره بین براي دسکتاپ

• قابلیت استفاده از کیبرد جدا (تایپ کردن با شست)

• فضای ذخیره سازی آنلاین اسکای درایو، با تمام اپلیکیشن های تحت کلود یکپارچه می شود.

• نرم افزار های ایمیل، تصاویر، تقویم و مخاطبان (People) با حساب کاربری ویندوز لایو عرضه شده و از مترو پشتیبانی می کنند.

• تنظیمات مختلف در سراسر سیستم عامل در دسترس خواهند بود.

• کاربران نسخه پیش نمایش ویندوز هم آپدیت های جدید را دریافت خاهند کرد.

• حتی کامپیوتری با نسل اول پردازنده های اتم و 1 گیگابایت رم هم قادر به اجرا کردن ویندوز 8 می باشد.

• در رابط کاربری، تمام اجزا به خوبی با پوشش مترو هماهنگ شده اند. مایکروسافت رابط مترو را به عنوان یک جزء هسته ای این سیستم عامل به کار برده است.

• هم اپلیکیشن های تحت مترو و هم اپلیکیشن های کلاسیک ویندوز، در اپ استور مایکروسافت به فروش خواهند رسید.

• دستگاه های مجهز به ویندوز هشت به NFC هم مجهز شده اند. آن ها را به هم بزنید تا اطلاعات را به سادگی دریافت یا ارسال کنید.

• می توانید پسورد خود را مانند تلفن های اندرویدی با یک امضای لمسی وارد کنید.

• اپلیکیشن ها می توانند با یک دیگر ارتباط برقرار کرده و هم را درک کنند! البته اگر برای این کار نوشته شده باشند.

• نرم افزار آنتی ویروس داخلی هم در ویندوز 8 قرار خواهد گرفت.

• نسخه ویندوز 8 برای تبلت ها مجزا از نسخه دسکتاپ نیست.

• هنوز معلوم نیست چند ویرایش مختلف (مانند خانگی، حرفه ای و ...) از ویندوز هشت عرضه خواهند شد.

• دستگاه های مبتنی بر ARM هم همگی پشتیبانی می شوند. البته نه در نسخه پیش نمایشی که برای دانلود آماده شده است.

منبع: نارنجی

---------- نوشته در 01:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:34 PM ارسال شده بود ----------

دوستانی که دانلود و نصب کردن میدونن اگر من نخوام توی درایو C نصبش کنم باید چیکار کنم؟ گیر داده باید توی درایو C باشه!

من خیلی وقته دانلودش کردم ، ولی خیلی اطلاعات مهم تو c دارم ، لپتابم هم یک درایو داره ، راهی نیست اونا پاک نشه فقط ویندوز رو بریزه؟
سرعت بوت شدن کامپیوتر چطوره؟

منم یه درایو مخصوص ویندوز 8 دارم با 40 گیگ فضا اما این لعنتی گیر داده باید توی C نصب کنی! موندم چیکار کنم!!!!

attachment.php

Attachments

• yukuk.png
    yukuk.png
    115.2 KB · مشاهده: 153
آخرین ویرایش:
کلا این نسخه بخاطر ارتقا نرم افزاری و هماهنگی که میون پردازنده ای نسل جدید و بعدی (به خاطر دستورات خاص این پردازندها) هست مجبور به استفاده هستیم مثل AVX ها و...

کسی میدونه تارخ دقیق انتشار ویندوز کی هست ؟ اگه تقریبی رو بگید !
پاییز 2012 احتمالا!

---------- نوشته در 06:55 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 06:29 PM ارسال شده بود ----------

وایمکس نیوز - ویندوز 8 به احتمال زیاد در سال 2012 عرضه خواهد شد اما مایکروسافت از هم اکنون در پی تبلیغات و بازاریابی برای این سامانه‌ عامل نسل آینده است.
ویندوز 8 دارای محیطی لمسی‌محور برای رایانه‌های لوحی است که با واسط رایانه‌ رومیزی همزیستی دارد. به این ترتیب مایکروسافت امیدوار است ضمن حفظ سیطره‌ دیرین خود در بازار سنتی سامانه‌های عامل به حوزه‌ رایانه‌های لوحی نیز راه یابد.
پشتیبانی از USB 3.0 و قابلیت اجرای چند سامانه‌ عامل مجازی شده در یک رایانه از جمله امکانات ویندوز 8 است.

• Like
Reactions: Saber
صفحه مرگ آبی در ویندوز 8....

blue-screen-of-death-windows-8.jpg

---------- نوشته در 10:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:05 AM ارسال شده بود ----------

[h=2]500,000 نسخه Windows 8 در کمتر از 12 ساعت دانلود شده است[/h]

Steve Ballmer Windows 8

همانطور که اعلام شد، مایکرسافت نسخه پیش نمایش Windows 8 را به صورت رایگان در سایت خود قرار داده تا کاربران بتوانند آن را دانلود کرده و روی دستگاه خود نصب کنند. ظاهرا این Windows 8 مایکروسافت مورد توجه کاربران قرار گرفته چراکه Steve Ballmer اعلام کرده طی 12 ساعت اول انتشار، نسخه پیش نمایش ویندوز 8 بیش 500 هزا بار دانلود شده است.
اگر هنوز اطلاعات کاملی در مورد Windows 8 ندارید و یا موفق به دانلود این سیستم عامل نشده اید، اینجا کلیک کنید. این نرم افزار مورد توجه بسیاری از کاربران قرار گرفته و همانطور که استیو بالمر اعلام کرده، طی 12 ساعت نسخه پیش نمایش Windows8 حدود 500 هزار نسخه دانلود شده است. آیا شما این سیستم عامل را دانلود کرده اید؟ اگر پاسخ شما مثبت است، نظر شما در مورد آن چیست؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or