همه چیز درباره Windows 8

windows 8 screenshots

خب پس از کلی دردسر بالاخره نصبش کردم!
واقعا محیطی جذاب و عالی درست کردن!
کلا هر تصوری قبلا نصبت به ویندوز داشتین رو پاک کنید! چون با یه سیستم کاملا نوین طرف هستیم!

استارت ویندوز:

attachment.php

کنترل پنل:

attachment.php

سرچ در ویندوز:

attachment.php

اینترنت اکسپلورر:

attachment.php

Attachments

• start.jpg
    start.jpg
    77.8 KB · مشاهده: 121
  • search.jpg
    search.jpg
    62 KB · مشاهده: 114
  • control panel.jpg
    control panel.jpg
    60.1 KB · مشاهده: 114
  • explorer.jpg
    explorer.jpg
    77.3 KB · مشاهده: 118
خب پس از کلی دردسر بالاخره نصبش کردم!
واقعا محیطی جذاب و عالی درست کردن!
کلا هر تصوری قبلا نصبت به ویندوز داشتین رو پاک کنید! چون با یه سیستم کاملا نوین طرف هستیم!

استارت ویندوز:

attachment.php

کنترل پنل:

attachment.php

سرچ در ویندوز:

attachment.php

اینترنت اکسپلورر:

attachment.php
چرا اینقدر شبیه لینوکس انوبوتو کردنش .. کنترل پانل یه طورایی شبیه لینوکس شده بعلاوه دسکتاپ هم یه طورایی شباهت داره ...

آقایون خیلی مشکل داره این ویندوز ؟ تنها کار من با دسکتاپم یاهو مسنجر اسکایپ و گوگل کروم هستش

اگر مشکلی نداره نصب کنم (به عنوان اصلی تا وقتی بیاد)

آقایون خیلی مشکل داره این ویندوز ؟ تنها کار من با دسکتاپم یاهو مسنجر اسکایپ و گوگل کروم هستش

اگر مشکلی نداره نصب کنم (به عنوان اصلی تا وقتی بیاد)
من کلی برنامه نصب کردم حتی بازی هم کردم توش با استیم و هیچ مشکلی برام نداشت!

فریب ویندوز 8 را نخورید، خبری از آفیس نیست!

شرکت مایکروسافت که در یک هفته گذشته با اعلام خبر ساخت ویندوز 8 برای دستگاه‌های قابل حمل توجه رسانه‌ها را به خود جلب کرده می‌گوید نرم‌افزارهایی نظیر آفیس که برروی نسخه‌های دیگر ویندوز کار می‌کنند برروی این سیستم عامل جدید قابل اجرا نیستند.
به گزارش Mobile India، مایکروسافت می‌گوید به دلیل نیاز به کاهش مصرف باتری در دستگاه‌های قابل حمل اجرای نرم‌افزارهایی نظیر آفیس برروی ویندوز 8 ممکن نیست.

استفان سینوفسکی مدیر بخش ویندوز شرکت مایکروسافت می‌گوید: "ما در این مورد از اولین روزهای نمایش ویندوز 8 در نمایشگاه CES اطلاع رسانی کرده‌ایم. این سیستم عامل برروی پردازنده‌های معماری ARM قابلیت اجرای نرم‌افزارهای x86‌ را ندارد."

از طرفی دیگر مایکروسافت خبر بدی هم برای وبگردها دارد. به نظر می‌رسد اجرای فایل‌های فلش برروی مرورگر ویندوز 8 به دلایل مصرف بالای باتری و ایمنی امکان‌پذیر نیست. گفتنی‌است شرکت اپل مدت‌هاست که از نرم‌افزار فلش در دستگاه‌های قابل حمل به دلایلی مشابه پشتیبانی نمی‌کند.

منبع

من چندین ساله روی PC آفیس نصب نمیکنم اونوقت روی تبلت میخوام چیکار؟!! :دی
این مشکلاتم برای PC و لپتاب وجود نداره! و طبیعتا تبلت ها محدودیت دارن نسبت به لپتاب و PCها...

شرکت مایکروسافت که در یک هفته گذشته با اعلام خبر ساخت ویندوز 8 برای دستگاه‌های قابل حمل توجه رسانه‌ها را به خود جلب کرده می‌گوید نرم‌افزارهایی نظیر آفیس که برروی نسخه‌های دیگر ویندوز کار می‌کنند برروی این سیستم عامل جدید قابل اجرا نیستند.
به گزارش Mobile India، مایکروسافت می‌گوید به دلیل نیاز به کاهش مصرف باتری در دستگاه‌های قابل حمل اجرای نرم‌افزارهایی نظیر آفیس برروی ویندوز 8 ممکن نیست.

استفان سینوفسکی مدیر بخش ویندوز شرکت مایکروسافت می‌گوید: "ما در این مورد از اولین روزهای نمایش ویندوز 8 در نمایشگاه CES اطلاع رسانی کرده‌ایم. این سیستم عامل برروی پردازنده‌های معماری ARM قابلیت اجرای نرم‌افزارهای x86‌ را ندارد."

از طرفی دیگر مایکروسافت خبر بدی هم برای وبگردها دارد. به نظر می‌رسد اجرای فایل‌های فلش برروی مرورگر ویندوز 8 به دلایل مصرف بالای باتری و ایمنی امکان‌پذیر نیست. گفتنی‌است شرکت اپل مدت‌هاست که از نرم‌افزار فلش در دستگاه‌های قابل حمل به دلایلی مشابه پشتیبانی نمی‌کند.

منبع

منبع کاملا چرت گفته !
کنفرانس خبری مایکرو ، سینوفسکی رسما گفت تمام برنامه های ویندوز های قبلی بدون استثنا روی 8 کار میکنن (برای Arm هم ظاهرا کانورتر اضافه میشه) ! در مورد فلش هم گفتن دیگه اجباری نیست نه اینکه امکان پذیر نیست !
موندم این منابع فارسی این شر و ور ها رو از کجا در میارن ! یعنی حاضر نبودن 2 ساعت بشینن کنفرانس رسمی مایکرو رو ببینن !

این از دو مورد بالا !
در مورد تغییرات ، حدود 1000 تا feature جدید به ویندوز اضافه شده که حتی تو بتای رسمی هم نخواهد بود (دیگه چه برسه به این که Developer هست) سیستم Protogon هم رسما به NTFS و ... هم اضافه شده. کلا تغییراتش زیاد هست اگر دوستان میخوان لینک خبر های کنفرانس 3-4 روز پیش رو بدم

مایکروسافت تا اونجایی که من میدونم جایی نمیخوابه که زیر پاش علف نباشه
biggrin1.gif

فلش رو هم مایکروسافت خیلی باهاش دعوا داره ( البته هنوز مرورگرهای شرکت‌های موزیلا و گوگل هستند !! ) چون به شدت امنیت رو به گند میکشه و سایتها هم به شدت بی‌جنبه شدن ( تبلیغات ) من یکی که اگه حذف بشه خیلی خوشحال خواهم شد
biggrin1.gif

واقعا این حرف خنده‌داره که نمیشه رو ویندوز 8 آفیس رو ران کرد !!!! در حد المپیک !!!

میگم خبر نداری نسخه‌ی بعدی ( احتمالا بتا 1 ) کی میاد ؟؟
نه نمیدونم کی میاد

آخرین ویرایش:

منبع

مایکروسافت تا اونجایی که من میدونم جایی نمیخوابه که زیر پاش علف نباشه :دی
فلش رو هم مایکروسافت خیلی باهاش دعوا داره ( البته هنوز مرورگرهای شرکت‌های موزیلا و گوگل هستند !! ) چون به شدت امنیت رو به گند میکشه و سایتها هم به شدت بی‌جنبه شدن ( تبلیغات ) من یکی که اگه حذف بشه خیلی خوشحال خواهم شد :دی

واقعا این حرف خنده‌داره که نمیشه رو ویندوز 8 آفیس رو ران کرد !!!! در حد المپیک !!!

منبع کاملا چرت گفته !
کنفرانس خبری مایکرو ، سینوفسکی رسما گفت تمام برنامه های ویندوز های قبلی بدون استثنا روی 8 کار میکنن (برای Arm هم ظاهرا کانورتر اضافه میشه) ! در مورد فلش هم گفتن دیگه اجباری نیست نه اینکه امکان پذیر نیست !
موندم این منابع فارسی این شر و ور ها رو از کجا در میارن ! یعنی حاضر نبودن 2 ساعت بشینن کنفرانس رسمی مایکرو رو ببینن !

این از دو مورد بالا !
در مورد تغییرات ، حدود 1000 تا feature جدید به ویندوز اضافه شده که حتی تو بتای رسمی هم نخواهد بود (دیگه چه برسه به این که Developer هست) سیستم Protogon هم رسما به NTFS و ... هم اضافه شده. کلا تغییراتش زیاد هست اگر دوستان میخوان لینک خبر های کنفرانس 3-4 روز پیش رو بدم

میگم خبر نداری نسخه‌ی بعدی ( احتمالا بتا 1 ) کی میاد ؟؟

برای من خیلی سریع نصب شد! البته من با USB3 نصب کردم...!
یه توضیح کوچیک می دی چطوری با USB نصب کنم چون DVD Drive من مشکل داره تازگیا ، الان رایت هم نمی تونم باهاش بکنم ! :دی
راستی این مشکل که می گفت فقط باید رو درایو C نصب بشه چی شد ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or