همه چیز درباره Windows 8

همش صفحه آبی میده صاف کرد دهن مارو !
بعدم با آیفون مشکل داره اصن نمیشناسه
ای بابا! پس چرا برای من مثل هلو کار میکنه! حتی استیم رو نصب کردم و باهاش بازی میکنم!
ایفون و آیتونز جای خود دارد! البته من 64 بیتی رو گرفتم!

ای بابا! پس چرا برای من مثل هلو کار میکنه! حتی استیم رو نصب کردم و باهاش بازی میکنم!
ایفون و آیتونز جای خود دارد! البته من 64 بیتی رو گرفتم!

منم ۶۴ بیتی گرفتم...

بیچاره کرده منو میخوام عکسارو بریزم اصلا تو کام\یوتر آیفون رو نمیاره که عکسای دوربینش رو بریزم راه حلی داری‌؟ کل فروم های خارجی رو گشتم چیزی گیرم نیمد

آیتونز هم نمیشناستش آ\دیت هم هستهر دفعه باید درایورش رو دوباره نصب کنم تا بشناسه !

حالا در کیس رو باز کردم یکم گرد و خاک رو گرفتم تا این جا که بزنم به تخته صفحه آبی نداده :دی

ویندوز 8 دارای مدیریت گذرواژه است

وایمکس نیوز - کاربران با داشتن گذرواژه اصلی می‌تواند برای چندین وبگاه گذرواژه‌های پیچیده و منحصر به فرد تعریف کند به طوری که اگر یکی از آنها به دست رخنه‌گران افتاد کل زندگی‌ دیجیتالی‌شان به خطر نیفتد.
ویندوز 8 مانند خدماتی مثل1Password و LastPass به هنگام ورود به وبگاه ذخیره شده به صورت خودکار اطلاعات ورود را وارد می‌کند.
اگر هم گذرواژه اصلی از دست برود یا به سرقت برود چند قابلیت امنیتی در ویندوز 8 طراحی شده است که نقض امنیت را تشخیص می‌دهد و کاربری را تا بازیابی موفقیت‌آمیز آن محدود می‌کند. برای مثال کاربران می‌توانند درخواست کنند که شناسه تاییدیه‌ای به نشانی پست الکترونیکی یا شماره تلفن همراه ثبت شده با گذرواژه اصلی ارسال شود. حتی اگر به اطلاعات محرمانه هم خدشه وارد شود کاربر به رایانه شخصی‌اش دسترسی کامل خواهد داشت.
مایکروسافت از ارایه چند روش مناسب ورود به سامانه مانند گذرواژه تصویری و زیست‌سنجی هم خبر داده است.

خداحافظی ویندوز ۸ با نرم‌افزار فلش

202699_207.jpg
یکی از مهم ترین نرم افزارهای تحت وب که در برخی از نسخه های ویندوز ۸ حضور نخواهد داشت برنامه فلش پلیر شرکت ادوبی است.

به گزارش فارس به نقل از اینترنت ویک، مایکروسافت اعلام کرده که پشتیبانی از نرم افزار ادوبی فلاش را از طریق مرورگرهای وب در برخی نسخه های ویندوز جدید خود یعنی ویندوز ۸ متوقف خواهد کرد.

این نسخه ها همان نسخه هایی هستند که با رابط کاربری تازه موسوم به مترو عرضه شده و برای تبلت ها در نظر گرفته شده اند.

رابط کاربری مترو ویندوز ۸ را به طور کامل متحول کرده و باعث خواهد شد این سیستم عامل ظاهری مشابه با سیستم عامل گوشی های هوشمند و تبلت ها داشته باشد. رابط کاربری یاد شده دسترسی سریع و لمسی به برنامه ها و نرم افزارهای مختلف را هم ممکن می کند.

البته مایکروسافت اطمینان داده که از فلاش در نسخه رومیزی ویندوز ۸ و همین طور نسخه روزمیزی مرورگر IE پشتیبانی خواهد کرد. این شرکت می گوید HTML 5 را در این نسخه ها جایگزین نرم افزار فلاش خواهد کرد.

کندی، از کار افتادن ناگهانی و مشکلات امنیتی عامل اصلی این تصمیم عنوان شده است. پیش از این اپل هم بر روی آیفون و آی پد پشتیبانی از فلاش را متوقف کرده بود.

من خیلی انتظار نسخه نهایی این سیستم عامل رو می‌کشم. (نسخه های آزمایشی رو نصب نمیکنم)
امیدوارم مشکلی که برای نصب تم های گرافیکی در ویستا و سون داشتیم حل بشه و دیگه مجبور نباشیم از چندین برنامه استفاده کنیم تا شکل و شمایل و ظاهر ویندوز رو تغییر بدیم.
البته عکس هایی که تا الان منتشر شده نشون میده که ظاهر خود 8 به اندازه ای جذاب هست که برای مدت طولانی به تغییر نیاز نباشه و کسل کننده نشه.

كامپيوتر خود را با چشمانتان کنترل کنید

n00020709-b.jpg

شرکت توبی که راهکارهای سخت‌افزاری و نرم‌افزاری در زمینه کنترل رایانه با چشم عرضه می‌کند، اعلام کرده است فناوری جدید خود را بر روی ویندوز ۸ عرضه خواهد کرد.
این فناوری نوعی رابط کاربری است که به کاربران امکان می‌دهد به جای استفاده از ماوس با تماس چشم، رایانه خود را کنترل کنند.

به گزارش ایتنا به نقل از همکاران سیستم، کاربران ویندوز ۸ کافی است برای استفاده از این فناوری یک حسگر چشمی اینفرارد بر روی رایانه یا لپ تاپ خود نصب کنند و با خیره شدن به آیتم مورد نظر بر روی صفحه مانیتور آن را انتخاب کنند.
این فناوری بر روی رایانه‌های لوحی تحت سیستم عامل ویندوز ۸ نیز قابل استفاده خواهد بود.

شرکت مایکروسافت تلاش می‌کند ویندوز ۸ خود را در سال جاری عرضه کند.
احتمال می‌رود این سیستم عامل در ماه سپتامبر وارد بازار شود.

بنا بر اعلام شرکت توبی، این رابط کاربری که «زُل» (gaze) نامیده شده، برای اولین بار در نمایشگاه محصولات الکترونیکی CES که در شهر لاس‌وگاس آمریکا برگزار می‌شود، عرضه شود.

شرکت توبی، سال گذشته اولین نمونه از این فناوری جدید را بر روی لپ‌تاپ‌های لنوو نصب کرده بود.
مدتی پیش‌تر نیز این فناوری را بر روی یک دستگاه خودکار بازی رایانه‌ای در نیویورک عرضه کرده بود.

مدیران این شرکت اظهار امیدواری کرده‌اند بتوانند با دیگر شرکت و سازندگان محصولات رایانه‌ای وارد همکاری شود تا فناوری کنترل با تماس چشمی را به فناوری مسلط آینده تبدیل کنند.

هنریک اسکیلسون، مدیرعامل و یکی از بنیانگذاران شرکت توبی در باره این فناوری گفته است: کنترل چیزی از طریق نگاه کردن یک فعالیت شهودی، طبیعی و فوری است. «زُل زدن» همانند لمس کردن یک فعالیت شهودی و طبیعی است. دقت آن همانند ماوس است اما کارایی و سهولت استفاده از آن بیشتر از ماوس است.

گفتنی است شرکت توبی در سال ۲۰۰۱ توسط سه کارآفرین سوئدی و با هدف توسعه راهکارهای سخت‌افزاری و نرم‌افزاری برای کنترل رایانه با تماس چشمی تاسیس شد.
این شرکت از بدو تاسیس تاکنون رشد بسیار پرشتابی داشته است، به طوری که در سال ۲۰۰۷ روبه رشدترین شرکت در سوئد شناخته شد.

این شرکت در استکهلم سوئد

منتظر ارایه رسمی ویندوز 8 در مهر ماه باشید

[h=1][/h]
205765_188.jpg
نارنجی: مایکروسافت اکتبر امسال (مهر ماه) را برای ارایه نسخه تجاری ویندوز 8 هدف گرفته است. بر اساس گفته ها و اظهار نظرهایی که از تیم مایکروسافت به گوش می رسد، این شرکت تصمیم دارد با انتخاب این زمان ماه مشابهی را مانند زمان ارایه ویندوز 7 به بازار انتخاب کند.

مایکرسافت سرمایه گذاری بزرگی برای ویندوز جدید اش کرده است. محصولی که قرار است روی تبلت ها نیز اجرا شود و امکانات جدید فوق العاده ای به همراه دارد.

حالا می دانیم که احتمالا کمتر از ۹ ماه دیگر نسخه رسمی این سیستم عامل را در بازار خواهیم دید و بنابراین همزمان با آن باید منتظر ورود سیلی از

ماشاالله این شرکت Microsoft هم یه ریز داره ملت رو می چاپه ها.
جالبه هنوز نسخه فینال ویندوز 8 نیومده کلی ویروس برا ویندوز 7 اومده.
مثلا یه موردشو کامپیوتر خودم گرفته که دیگه واقعا سیستم داغون شده.
من فکر می کنم میکروسافت با این کارا می خواد مردم رو مجبور به خرید ویندوز 8 کنه.
عجب سیاست کثیفیه.

ماشاالله این شرکت Microsoft هم یه ریز داره ملت رو می چاپه ها.
جالبه هنوز نسخه فینال ویندوز 8 نیومده کلی ویروس برا ویندوز 7 اومده.
مثلا یه موردشو کامپیوتر خودم گرفته که دیگه واقعا سیستم داغون شده.
من فکر می کنم میکروسافت با این کارا می خواد مردم رو مجبور به خرید ویندوز 8 کنه.
عجب سیاست کثیفیه.
1278425248213.jpg
Holy-Facepalm.jpg

امسال مایکروسافت با عرضه ی ویندوز 8 مردم دنیا رو به 2 دسته تقسیم میکنه ! مردمی که از ویندوز 8 روی موبایل , تبلت , کامپیوتر (و شاید کنسول) استفاده میکنن و گروهی که از این نعمات بی بهره میمونن ! این جاه طلبانه ترین پروژه ی تاریخ شرکت مایکروسافت هست که باعث میشه مردم بتونن توی خونه با استفاده از PC یا لپتاپ , توی محل کار با تبلت و توی فضای کم با موبایل از یک سیستم عامل یکپارچه که سریعترین تو نوع خودش هست استفاده کنن ! آینده توی دستای مایکروسافت در حال شکل گرفتنه و باید مردم خودشونو برای خرید میلیونها Windows 8 برای PC , تبلت ویندوز 8 , لپ تاپ ویندوز 8 و البته Windowsphone آماده کنن ... :x
... Get Ready To Get Windows 8

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or