من از وقتی که ویندوز ۸ نصب کردم مصرف حجم نتم خیلی بالا رفته !!ینی خود به خود شارژ اینترنت مصرف میشه !! چراغهای مودم هم هی روشن و خاموش میشه !حتی اپدیتهارو هم غیر فعال کردم !!!مشکل از چیه ؟
راستی یه چیز جالب هم بگم اونم اینکه ویندوز 8 حرفه ای رو بدون dvdو usbنصب کردم !!! مثل همین بازیهایی که نصب میکنیم ! این عکسهایی که گزاشتم در حالت بیکاری هست !
![]()
![]()
سلام دوستان
یه ویندوز 8 پرو اورجینال گرفتم وقتی می خوام اکتیوش کنم دکمه اکتیو که میزنم خط سبز رنگ یه مقدار کمی پور میشه بعدش ارور 0x8007007B میده
با چیز پی ان هم امتحان کردم بازم این ارور میده ممنون میشم راهنمایم کنید
دسترسی به Xbox live تا چه حد هستش؟
No it ain't this way.اقا چطوری کلیدهای میانبر رو تغییر بدم؟.مثلا توی ویندوزهای قبلی با کلید alt+shift زبان نوشتن تغییر میکرد.اما الان باید windows+space رو بگیری!
دوستان ویندوز 8 برای هاردی که یکم کنده خوب کار میکنه؟(سریع ترش میکنه؟)
آقا دستم به دامنتون!
چند روزه اینترنت ما به فاز محدود رفته و توی یک روز فقط با سرچ معمولی مصرفم بالای 200 مگ هست!!!!!!
چرا؟؟؟؟؟
این ویندوز 8 آپشنی نداره تا هرچی آپدیت هست لغو بشه؟
یا اینکه میشه درایوم رو فورمت کنم وین 7 رو نصب کنم؟
10 15 مگ آپلود از کجا میاد؟من که چیزی آپلود نمیکنم!!!!
راهنمایی کنید خواهشا
من از وقتی که ویندوز ۸ نصب کردم مصرف حجم نتم خیلی بالا رفته !!ینی خود به خود شارژ اینترنت مصرف میشه !! چراغهای مودم هم هی روشن و خاموش میشه !حتی اپدیتهارو هم غیر فعال کردم !!!مشکل از چیه ؟
راستی یه چیز جالب هم بگم اونم اینکه ویندوز 8 حرفه ای رو بدون dvdو usbنصب کردم !!! مثل همین بازیهایی که نصب میکنیم ! این عکسهایی که گزاشتم در حالت بیکاری هست !
با اجازه و تشکر از Real Madrid 9 عزیزمدوستان میخواستم یکی بصورت کلی بگه نسخه ی pro با نسخه ی enterprise چه فرقی میکنه؟
الان من که نسخه ی pro دارم چیش کمتر از enterprise هست ؟ آیا تو بازی ها این دو نسخه باهم تفاوتی داره ؟
آخرین کرک رو برای Eeterprise 32bit قرار بدید ممنونم می شم