آقا Net frame work عادی که روی وین 8 نصب نمیشه
من فقط تونستم یک 3.5 ـشو واسه وین 8 پیدا کنم
کسی 4 به بالا داره؟
کسی 4 به بالا داره؟
توسط نرافزار EasyBCD 2.1.2 تنظیمات بوت رو درست کرده و....حالشو ببرید.من میخوام وین 8 رو همزمان با وین 7 داشته باشم.
همه کاری کردم ولی وقتی میخوام که درایو مورد نظر برای نصب رو انتخاب کنم اینو میگه:
indows cannot be installed to this hard disk space. The partitions contains one or more dynamic volumes that are not supported for the installation. The selected disk has the maximum number of partitions of this type
راهی هست؟
بزار ویندوز اپدیت شه اونم دانلود میشهآقا Net frame work عادی که روی وین 8 نصب نمیشه
کسی 4 به بالا داره؟
خوب من که اورجینال ندارم توسط نرافزار EasyBCD 2.1.2 تنظیمات بوت رو درست کرده و....حالشو ببرید.
---------- نوشته در 03:33 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:30 AM ارسال شده بود ----------
بزار ویندوز اپدیت شه اونم دانلود میشه
منم کرک میزنم ولی مشکلی ندارمخوب من که اورجینال ندارم
الان با این نسخه اگه بزارم آپدیت بشه به ف... نمیره؟؟
راستی وقتی خود نت فریم ورک رو هم میزارم تا آپدیت بشه یا کلا نمیتونه شروع به اپدیت کنه یا هم تا نصفه ها میره بعد گیر میکنه![]()
خب همون سرچ کردن معمولی و صفحه باز کردن مصرف داره دیه اون عکسها و تبلیغاتی که میاد از همه بیشتر.در ضمن شما بابت هر ۱۰۰ مگ دانلود بین ۵ تا ۱۰ مگ آپلود دارید که دیگه دلیلش خارج از بحثه ولی غیر عادی نیستآقا دستم به دامنتون!
چند روزه اینترنت ما به فاز محدود رفته و توی یک روز فقط با سرچ معمولی مصرفم بالای 200 مگ هست!!!!!!
چرا؟؟؟؟؟
این ویندوز 8 آپشنی نداره تا هرچی آپدیت هست لغو بشه؟
یا اینکه میشه درایوم رو فورمت کنم وین 7 رو نصب کنم؟
10 15 مگ آپلود از کجا میاد؟من که چیزی آپلود نمیکنم!!!!
راهنمایی کنید خواهشا
شما سرچ هم که میکنی, یه نوشته ای رو باید آپلود کنی به گوگل بدی, چت که می کنی باید یه نوشته ای رو آپلود کنی به مخاطبت بدی, همین پستی که اینجا دادی هم حتی یه نوشته ای رو آپلود کردی به سایت دادی, خلاصه تقریبا هر کاری که می کنی یه آپلود هم می کنیآقا دستم به دامنتون!
چند روزه اینترنت ما به فاز محدود رفته و توی یک روز فقط با سرچ معمولی مصرفم بالای 200 مگ هست!!!!!!
چرا؟؟؟؟؟
این ویندوز 8 آپشنی نداره تا هرچی آپدیت هست لغو بشه؟
یا اینکه میشه درایوم رو فورمت کنم وین 7 رو نصب کنم؟
10 15 مگ آپلود از کجا میاد؟من که چیزی آپلود نمیکنم!!!!
راهنمایی کنید خواهشا
دوستان میخواستم یکی بصورت کلی بگه نسخه ی pro با نسخه ی enterprise چه فرقی میکنه؟
الان من که نسخه ی pro دارم چیش کمتر از enterprise هست ؟ آیا تو بازی ها این دو نسخه باهم تفاوتی داره ؟