همه چیز درباره Windows 8

دوستان برنامه ساک ورزشی برای وینوز 8 اپدیت داده چون نسخه قبلی رو وقتی روشن میکردید مترو از کار می افتاد و به استور هم دسترسی نداشتید من لینک دانلود نذاشتم چون ممکنه مدیر فروم پاکش کنه ولی خودتون برید پیدا کنید و استفاده کنید چون الان تمام قند شیکن ها از کار افتاده فقط ساک ورزشی کار میکنه

ورژن نسخه جدید سه . بیستو سه میباشد .

آخرین ویرایش:
سلام دوستان
من ویندوز با اسکایپ اکتیو کردم حالا میخام ویندوز دورباره نصب کنم برنامه نصب کردم سرعت پایین امده چکار کنم اکتیوش نپره؟
مرسی

سلام دوستان
من ویندوز با اسکایپ اکتیو کردم حالا میخام ویندوز دورباره نصب کنم برنامه نصب کردم سرعت پایین امده چکار کنم اکتیوش نپره؟
مرسی

سلام m_a_q عزیزم

می تونی از اکتیو backup بگیری و مجدد ویندوز رو نصب کنی ، دوباره از همون اکتیوی که بک آپ گرفتی استفاده کنی خیلی راحته ،

لینک : http://forums.mydigitallife.info/threads/35737-GUIDE-How-to-backup-and-restore-Windows-8-activation -

یا می تونی دوباره از طریق اسکایپ با key جدید اکتیو کنی - هر لحظه key جدید میزارن ( هم برای windows 8 ، هم office 13 )

لینک 1 : http://tieba.baidu.com/f?kw=windows8 - اینجا key هارو کامل مبزارن
لینک 2 : http://7pmtech.com/topic/1824-activate-windows-8-via-phone/page-401 - اینجا 5 رقم آخر رو میزارن مثلا نوشته key is : QGJXV ، توی گوگل بزنی QGJXV KEY ، کل key رو میشه فهمید

یا می تونی از طریق kms host فعال ویندوز رو بصورت قانونی به مدت محدود اکتیو کنی و با گذشت محدودیت دوباره میشه اکتیوش کرد :

لینک 1: http://forums.mydigitallife.info/threads/38289-Windows-8-KMS-Activation/page612 -
لینک 2: http://7pmtech.com/topic/2189-activ...ortprowmc-permanent-activation-added/page-145 -

- امیدوارم مفید باشه ، ممنون

آخرین ویرایش:
سلام به همه

سایت tipradar.com ،
Windows 8 Kit
رو برا دانلود گذاشته ، اطلاعات خوبی داره
-ارائه ای از makeuseof
-یک فایل pdf شامل 48 صفحه
-امیدوارم مفید باشه
- لینک دانلود
یا
-لینک دانلود

13629801331.png

آخرین ویرایش:
سلام

دوستان نرم افزار CloneCD روی 8 اجرا نمیشه؟چون آخرین نسخه که 5.3.1.4 هست رو نصب کردم اجرا نمیشه.نسخه ای نداره که اجرا بشه؟
سلام johhny عزیزم

من همین نسخه رو نصب کردم اجرا شد از اینجا گرفتم :
لینک دانلود
- روی فایل دانلودی راست کلیک کن بعدش از طریق run as administrator اجراش کن

- یه نسخه ی بتا هم بودش : 5.3.1.7
لینک دانلود
- این لینکا از سایت رسمیه

________

اینم لینکش با کرک نسخه ی 5.3.1.4:
لینک دانلود - در حال آپلود ( متاسفانه نتم خرابه بخدا ببخشید )
یا
فقط کرکش ( میتونید از لینکای رسمی دانلود کنین و بعد از طریق لینک زیر کرک رو انجام بدین ) :
لینک دانلود

-عکس
13631872881.jpg

- johhny عزیزم اگه دوباره اررور داد و مشکل پیش اومد حتما خبر بده پسر
- ممنون

سلام

من یه ویندوز 7 اریجینال روی لپتاپم دارم ، می خوام به ویندوز 8 اریجینال و به طور قانونی ارتقا بدم. چیکار کنم ؟

آموزشی واسه این کار هست ؟

به تومان چه قدر خرج داره ؟

ممنونم می شم جواب بدید

سلام johhny عزیزم

من همین نسخه رو نصب کردم اجرا شد از اینجا گرفتم :
لینک دانلود
- روی فایل دانلودی راست کلیک کن بعدش از طریق run as administrator اجراش کن

- یه نسخه ی بتا هم بودش : 5.3.1.7
لینک دانلود
- این لینکا از سایت رسمیه

________

اینم لینکش با کرک نسخه ی 5.3.1.4:
لینک دانلود - در حال آپلود ( متاسفانه نتم خرابه بخدا ببخشید )
یا
فقط کرکش ( میتونید از لینکای رسمی دانلود کنین و بعد از طریق لینک زیر کرک رو انجام بدین ) :
لینک دانلود

-عکس
13631872881.jpg

- johhny عزیزم اگه دوباره اررور داد و مشکل پیش اومد حتما خبر بده پسر
- ممنون

ممنون عزیز.مشکل حل شد.

فک کنم مشکل از نسخه ای که داشتم بود که با لینکی شما گذاشتی درست شد.بازم ممنون

سلام

من یه ویندوز 7 اریجینال روی لپتاپم دارم ، می خوام به ویندوز 8 اریجینال و به طور قانونی ارتقا بدم. چیکار کنم ؟

آموزشی واسه این کار هست ؟

به تومان چه قدر خرج داره ؟

ممنونم می شم جواب بدید

سلام The New Dante عزیزم

من تا حالا upgrade نکردم اما خیلی از بچه ها انجامش دادن و ازشون خواهش میکنم نظر بدن ، من روی ویندوز قبلیم نصبش
اینم چندونه آموزش :
لینک از cnet1
لینک از gigabyte
لینک از cnet2
لینک از microsoft
-توی یوتیوب هم آموزش های کاملش هستش پسر
-قیمت رو نمیدونم - اما توی این تاپیک قیمت لایسنس رو داده
- پسر نخر گرونه d: لایسنس ارجینال رایگان هم گیر میاد d:

سلام The New Dante عزیزم

من تا حالا upgrade نکردم اما خیلی از بچه ها انجامش دادن و ازشون خواهش میکنم نظر بدن ، من روی ویندوز قبلیم نصبش
اینم چندونه آموزش :
لینک از cnet1
لینک از gigabyte
لینک از cnet2
لینک از microsoft
-توی یوتیوب هم آموزش های کاملش هستش پسر
-قیمت رو نمیدونم - اما توی این تاپیک قیمت لایسنس رو داده
- پسر نخر گرونه d: لایسنس ارجینال رایگان هم گیر میاد d:
این قیمت ویندوز کامله. آپگرید از 7 به 8 حدود 30 دلار بود.

من از همون انتشار ویندوز راحت استفادش کردم بدون دردسر تا همین الان ولی اصلا ازش راضی نیستم درایو c یم هم 60 گیگ بیشتر جا نداره به صرفه نیست ! اصلا نسبت به 7 برتری نداره و باید بگم از بخش مترو هم هیچی استفاده نکردم یعنی چیزی وجود نداشت ک ارزش کار کردن داشته باشه ! خیلی ناراحتم به شخصه ! چون همیشه بهترین ها و جدیدترین ها رو سیستمم نصب میکردم ولی با این کاری که ماکروسافت کرد ....

دوستان یه سوال داشتم. من الان ویندوز رو نصب کردم، کرکشم کردم و الان اکتیوه. اما تقریبا 99 درصد بازی هام اجرا نمیشه! چیکار باید بکنم؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or