همه چیز درباره Windows 8

دوستان منم مثل ایشون نسخه Pro 32 بیت رو نصب کردم که درایو C (ویندوز) کلا 30 گیگ فضا داره که الان فقط 300 مگ جای خالی داره در صورتی که تمام فایلهای مخفی و غیر مخفیش رو من وقتی حجشمون رو میگیرم 20 گیگ هست.
این دوستمون هم گفته درایو سیستم درحین استفاده از سیستم حجمش کاهش پیدا میکنه... مشکل از چیه و چکار باید کرد؟

دوستان کسی این مشکل ما رو نمیدونه؟

به یکی از دوستام W8 دادم..دوتا سیستم داره که روشون نصب کرده.
یکی از اونها ناجور مشکل پیدا کرده...هر برنامه ای رو بالا میاره....هاردش 100% میشه...طوری که سیستم هنگ میکنه. بخصوص وقتی که با فایرفکس کار میکنه، دیگه هنگ کامل میشه.
وقتی فایل svchost.exe رو میبیندیم...هارد %0 میشه..ولی دوباره بعد از چند ثانیه، بالا میاد و همون آش و همون کاسه ـست.
معمولاً هم هر برنامه ای رو برای بار اول اجرا میکنم، ناجور هنگ میکنه...ولی دفعالت بعدی بهتر میشه (کمتر میشه) ولی تو فایرفکس هیچ فرقی نداره.

درایوهاش رو هم ساپورت 8 نصب کردیم، به جزء Chipset که ساپورت 8 نداشت..چیزی نصب نکردیم براش.

هارد 500 داره، چهار گیگ رم، CPU دو هسته ای..گرافیک آنبُرد

P.S
منم خودم دوتا سیستم، چنین مشکلی رو تا حالا نداشتم.

هاردش 100% میشه...طوری که سیستم هنگ میکنه. بخصوص وقتی که با فایرفکس کار میکنه، دیگه هنگ کامل میشه.

آقا منم همین مشکل رو دارم البته هنگ فقط در فایرفاکس هس و زیاد نیست ولی این پر شدن هارد خیلی اعصاب خورده...

اگه کسی راه حلی داره لطفا راهنمایی کنه.

به یکی از دوستام W8 دادم..دوتا سیستم داره که روشون نصب کرده.
یکی از اونها ناجور مشکل پیدا کرده...هر برنامه ای رو بالا میاره....هاردش 100% میشه...طوری که سیستم هنگ میکنه. بخصوص وقتی که با فایرفکس کار میکنه، دیگه هنگ کامل میشه.
وقتی فایل svchost.exe رو میبیندیم...هارد %0 میشه..ولی دوباره بعد از چند ثانیه، بالا میاد و همون آش و همون کاسه ـست.
معمولاً هم هر برنامه ای رو برای بار اول اجرا میکنم، ناجور هنگ میکنه...ولی دفعالت بعدی بهتر میشه (کمتر میشه) ولی تو فایرفکس هیچ فرقی نداره.

درایوهاش رو هم ساپورت 8 نصب کردیم، به جزء Chipset که ساپورت 8 نداشت..چیزی نصب نکردیم براش.

هارد 500 داره، چهار گیگ رم، CPU دو هسته ای..گرافیک آنبُرد

P.S
منم خودم دوتا سیستم، چنین مشکلی رو تا حالا نداشتم.
شاید بی ربط باشه :
من مشکل ۱۰۰ درصد شدن رو ندارم ولی وقتی تنظیم virtual memory رو به ۲۰۰مگ تغییر میدم ۵ گیگ به فضای خالی درایو c اضافه میشه٬ نمی دونم چرا ولی سرعت باز شدن برنامه ها هم بیشتر میشه !
یه تست کنید شاید فایده داشت!

شاید بی ربط باشه :
من مشکل ۱۰۰ درصد شدن رو ندارم ولی وقتی تنظیم virtual memory رو به ۲۰۰مگ تغییر میدم ۵ گیگ به فضای خالی درایو c اضافه میشه٬ نمی دونم چرا ولی سرعت باز شدن برنامه ها هم بیشتر میشه !
یه تست کنید شاید فایده داشت!
]چطوری میشه این کارو انجام داد؟

کلی آپدیت جدید و بسیار مهم اومده! بچه ها بگیرین حتما!
با این آپدیتها مشکل بنده که 100% شدن درایو سیستم هست برطرف میشه؟

]چطوری میشه این کارو انجام داد؟
از control panel برو performance information and tools بعد advanced tools بعد Adjust the appearance and performance تو صفحه ای که باز میشه از زبانه advanced گزینه change رو بیار بعد تیکه گزینه ...automatically manage رو بردار و گزینه custom size رو تیک بزن٬‌ initial و maximumرو ۲۰۰ مگ (حداقل) کن بعد گزینه set رو بزن بعد ok, بعدشم باید restart کنی!

از control panel برو performance information and tools بعد advanced tools بعد Adjust the appearance and performance تو صفحه ای که باز میشه از زبانه advanced گزینه change رو بیار بعد تیکه گزینه ...automatically manage رو بردار و گزینه custom size رو تیک بزن٬‌ initial و maximumرو ۲۰۰ مگ (حداقل) کن بعد گزینه set رو بزن بعد ok, بعدشم باید restart کنی!

برای من هم الکی درایو ویندوز حجمش
پر می شه من virtual memory را هم روی ۱۶ گذاشتم مشکل حل نشد کسی راه حلی بلد نیست کمک کنه
آقا این دوستمون که پستشو نقل قول کردم روشی رو توضیح داده ولی متاسفانه توی کنترل پنل من اصلا گزینه ی performance information and tools وجود نداره.چیکار میشه کرد؟

آقا این دوستمون که پستشو نقل قول کردم روشی رو توضیح داده ولی متاسفانه توی کنترل پنل من اصلا گزینه ی performance information and tools وجود نداره.چیکار میشه کرد؟
من گفتم شاید درست بشه٬ این دستمون میگه نمیشه !
در هر صورت وقتی میری تو کنترل پنل سمت راست بالای صفحه view byرو بزاری large icons این گزینه رو میبینی!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or