s.1
کاربر سایت
موشکل داره خب !:d
هرچی Enter میزنم به سطر پایینی نمیره![]()
این مشکل سایت bc فقط مشکل ie نیست
موشکل داره خب !:d
هرچی Enter میزنم به سطر پایینی نمیره![]()
یعنی چی ؟مگه میشه ؟این مشکل سایت bc فقط مشکل ie نیست
یه مشکلی با 8 دارم .. یکی بگه چه کنم !. بعضی از نرمافزارای که نصب میکنم ( بیشتر بازی ) ارور میده میگه .net framwork 3.5 نیازه و وقتی میخوام نصبش کنم یا که خوده ویندوز دانلودش میکنه میخواد نصب کنه میگه ورژن بالاترش داخل ویندوز هستو نصب نمیشه و برنامه هاهم بالا نمیان
یعنی چی ؟مگه میشه ؟
من تو فروم های دیگه هم همین مشکل رو دارم ..
یه مشکلی با 8 دارم .. یکی بگه چه کنم !. بعضی از نرمافزارای که نصب میکنم ( بیشتر بازی ) ارور میده میگه .net framwork 3.5 نیازه و وقتی میخوام نصبش کنم یا که خوده ویندوز دانلودش میکنه میخواد نصب کنه میگه ورژن بالاترش داخل ویندوز هستو نصب نمیشه و برنامه هاهم بالا نمیان
شما احتمالا داری نسخه ی دسکتاپ رو اجرا می کنی برنامه های دسکتاپ همیشه اینطوری هستن اما اگه نسخه ی تاچ رو باز کنید که قیافشم فرق داره دیگه این شکلی نمی شهدوستان من وقتی از منوی مترو اینترنت اکسپلورر رو اجرا میکنم میاد تو دسکتاپ بعد باز میشه.
در صورتی که اول اینطور نبود و تو همون مترو و صفحه کامل اجرا می شد.
الان مشکل چیه؟چکار کنم که دوباره از همون مترو ایجاد شه؟
شما احتمالا داری نسخه ی دسکتاپ رو اجرا می کنی برنامه های دسکتاپ همیشه اینطوری هستن اما اگه نسخه ی تاچ رو باز کنید که قیافشم فرق داره دیگه این شکلی نمی شه
الان تمامی اپلیکیشن های پیش فرض مایکروسافت رو که تو مترو هست اجرا میکنم همونجا اجرا میشه اما فقط اینترنت اکسپلورر میاد تو دسکتاپ.
اول از مترو اجر می شد چند روزه اینطور شده!
گفتم که اینجا رو بگردید درست می شه به هر حال خوشحالمفهمیدم مشکل چی بود!
وقتی که یک مرورگر دیگه رو بعنوان مرورگر پیشفرض انتخاب کنیم IE10 از اون حالت اولیه خارج و مثل نرم افزار های دسکتاپی اجرا میشه!
پیشفرض IE10 رو گذاشتم و درست شد.
دوستان من هم همچین مشکلی دارم حتی راه حل میکروسافت رو انجام دادم(نوشتن همون نوشته تو cmd :d)اما تغییری نکرد و همچنان درایور غیب شده است!من به تازگی ویندوز 8 نصب کردم ولی دو تا مشکل اساسی دارم با ویندوز 8 1- دیسک درایو LG black X6 BD rom ولی تو ویندوز بعد از این که نصب میکنم به صورت خودکار بعد خاموش کردن یا ریست کردن غیب میشه همه راه ها رو هم امتحان کردم چه اون فایل مال خود سایت مایکروسافت Disk Drive Trobleshooting و هم قطع و وصل کردم و جابه جا کردن کابل ها