همه چیز درباره Windows 8

منم بالاخره کوچ کردم به 8
قبل از رلیز enterprise که پست اول بود رو دانلود کردم ولی تا امروز نصبش نکرده بودم.الان بهترین کرک چیه؟این آخرین نسخه است؟(گوشه راست پایین صفحه زده windows 8 enterprise build 9200)
کرک صفحه اول دانلود نمیشه
برای من shift+2 مثل قبل نیست یعنی @ نمیزنه و به جاش " میزنه.اینو میشه درست کرد؟

اگر کرک شما درست باشه اون نوشته گوشه سمت راست پایین قاعدتا باید از بین بره .
اگه هنوز سر جاش هست این برنامه رو سرچ کنید و نصب کنید . OnThreeSeas.Remove.Windows.8.Watermark.v3.3
دوستان انتی ویروس چی نصب کنم ؟ هیچ کدوم از اون هایی که قبلا داشتم به این ویندوزم نمیخورن.

هیچ نیازی به آنتی ویروس ندارید .
Windows Defender اونقدر قوی هست که حتی کرک خود ویندوز رو بدافزار شناخت .

اگر کرک شما درست باشه اون نوشته گوشه سمت راست پایین قاعدتا باید از بین بره .
اگه هنوز سر جاش هست این برنامه رو سرچ کنید و نصب کنید . OnThreeSeas.Remove.Windows.8.Watermark.v3.3

من اصلا کرک ندارم.کرک صفحه اول دانلود نمیشه.از کجا دانلود کنم

اتفاقا این اواخر تاییدیه ی AV-Test Certified رو از دست داده و عملکرد خوبی نداشته، قویا استفاده از آخرین نسخه های NOD 32 یا KASPERSKY توصیه میشه که با ویندوز 8 هم سازگاری دارن.

نبایدم خوب کار کنه اگه ماکروسافت انتی ویروس حرفه ای رایگان بده دیگه کی انتی ویروس می خره این چیزا یه سری حالت های قراردادی داره اما می تونید از ie inprivate برای دسترسی به سایت های خطرناک یا مشکوک استفاده کنید یا اگه احساس می کنید یه پلاگینی به حالت ویروس اجرا می شه ie-extoff اجرا کنید که هیچ add-on در حالت اکتیو اجرا نمی شه این گزینه ی اخری برای زمانی که هنگ می کنه یا گیر داره هم موثر هست

سلام به همه ی عزیزانم :d

Add Windows Media Center to Windows 8 Pro for free Ends January 31, 2013
منبع
- فقط مخصوص windows 8 pro
- یه ایمیل لازمه فقط تا کد رو بفرستن ، مراحل اکتیو کردن هم خود مایکی توضیح داده
- قبل از اینکه ادد و اکتیو کنین یه back up از اکتیوی که انجام دادین بگیرین : چجوری back up بگیریم ؟

___

دوستان از دیروز کروم مثل برنامه های Win 8 شده
yahoo_22.gif

یعنی وقتی باهاش کار میکنی نمیتونی به دکستاپ دسترسی داشته باشی ....
yahoo_22.gif

قبلا این طوری نبود نمیدونم چرا این شکلی شد ـه
yahoo_22.gif

سلام پسر

13579738551.png

آخرین ویرایش:
دوستان با این کراک جدیدی که میشه برنامه های استور رو دانلود کرد و بعد هروقت دلت خواست نصب کنی و برنامه های ترای رو هم اکتیو کرد دیگه مگه میشه به هیچ ویندوز دیگه ای فک کرد .من چند روز هرچی تو استور هست دارم بکوب دانلود میکنم شما تا این قابلیت و جلوشو نگرفتن بجنبید که دیر شد

سلام به همه ی عزیزانم :d

Add Windows Media Center to Windows 8 Pro for free Ends January 31, 2013
منبع
- فقط مخصوص windows 8 pro
- یه ایمیل لازمه فقط تا کد رو بفرستن ، مراحل اکتیو کردن هم خود مایکی توضیح داده
- قبل از اینکه ادد و اکتیو کنین یه back up از اکتیوی که انجام دادین بگیرین : چجوری back up بگیریم ؟

___

سلام پسر

13579738551.png
نشد آقا ... روش که کلیک میکنم با همون شکلی میاد بالا .... اعصابم رو خورد کرده

.........

سلام
چطوری هایبرنیت کنم ویندوزو
و
چرا یه بارکی ویندوز هنگ میکنه و اون صفحه میاد که متن نوشته و :( گذاشته درصد های خاموشی ویندوزو میزاره پس زمینش هم آبیه.
تشکر حتما راهنمایی کنید;;)

شما sleep هم می تونید بکنید من این کار رو کردم از برق هم کشیدم زمانی که روشن کردم در چند لحظه win شروع به کار کرد به هر حال برای h باید به قسمت power option رفته change button بعدش هم let me change unaivble که بالای صفحه با رنگ ابی نوشته شده رو بزنید حالا تیک h بزنید از حالا به بعد دیگه هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or