Bigame
کاربر سایت
سلام :dدوستان من هم همچین مشکلی دارم حتی راه حل میکروسافت رو انجام دادم(نوشتن همون نوشته تو cmd :d)اما تغییری نکرد و همچنان درایور غیب شده است!
کسی میدونه مشکل از چیه؟
سلام :dدوستان من هم همچین مشکلی دارم حتی راه حل میکروسافت رو انجام دادم(نوشتن همون نوشته تو cmd :d)اما تغییری نکرد و همچنان درایور غیب شده است!
کسی میدونه مشکل از چیه؟
چند تا احتمال وجود دارهسلام
برای من ویندوز یهو قفل میکنه و آلت و کنترل و دیلیت هم تاثیر نداره
تقریبا هر بار روشن کردن بعد یه مدتی یا وسط بازی اینطور میشه
تا به حال این طوریشو ندیده بودم
لطفا فوری کمکم کنید عزیزان
ممنون 1-کاملا سیستمم ویروسیه و با نود 32 آپدیت شده هم نمیتونم کاریش کنم.مثلا یو اس بی که بهش میزنم از یه پوشه ای میاد فایل تصویری میزاره و اون پوشه های اصلی هیدن میشن که باید بری تیک اون چهار تارو ورداری تو فولدر آبشن تا نشون بده ممکنه کمک کنید چطوری این ویروس های ...... ور دارم 2-فک نکنم موشکل سخت افزاری باشه 3-با یه کرک 5 مگی اکتیوش کردمانگار سیستمم داره میمیره از بس تو کامپیوترم ویروسه کمک....................چند تا احتمال وجود داره1: ویروسی بودن سیستم2: مشکل سخت افزاری3:کرک ویندوزنکته:منم تو بازی بتل 3 بعد 2 ساعت یهو ویندوز 80% رم سیستم رو اشغال میکرد.(البته زمانی که از مرورگری جز اینترنت IE استفاده میکردم) ولی ماه پیش هارد سیستم دوباره پارتیشن بندی کردم درست شد.
به همین لینک سایت یک ایمیل بزنید شاید توانستند مشکلتون رو حل کننددوست عزیز چند دفعه این کارو کردم اما جواب نداد!!!
ممنون 1-کاملا سیستمم ویروسیه و با نود 32 آپدیت شده هم نمیتونم کاریش کنم.مثلا یو اس بی که بهش میزنم از یه پوشه ای میاد فایل تصویری میزاره و اون پوشه های اصلی هیدن میشن که باید بری تیک اون چهار تارو ورداری تو فولدر آبشن تا نشون بده ممکنه کمک کنید چطوری این ویروس های ...... ور دارم 2-فک نکنم موشکل سخت افزاری باشه 3-با یه کرک 5 مگی اکتیوش کردمانگار سیستمم داره میمیره از بس تو کامپیوترم ویروسه کمک....................
تشکرنصب دوباره ویندوز
بدون اینکه درایو یا پوشه ای باز کنی یه آنتی ویروس دانلود نصب و اپدیت میکنی..ترجیحا کاسپر اسکای
بعد اپدیت یه فول اسکن میزنی قشنگ 80% اطلاعاتت بپره:d بعد هم یه ریست
سیستم شما الان سالمه و مرخص
البته اگه بتونی دیسک نجات کاسپر(جدیدش9 رو دانلود و روی سی دی بریزی بهتره
موقع بوت از روی سی دی میاد بالا
راه اخر هم باز کردن هارد و اتصال به سیستمی که انتی ویروسی قوی و اپدیت داره و اسکن
اینها تجربیات بنده حقیره.دوستان اگه راهکاره بهتری بلدین دریغ نکنین
یه مرد منتظر یاریه سبزتونه>:d
رنگ بندی درست بخوره تو سرشونکلا اینا علاقه ی خاصی به رنگ ابی دارن حتی لوگوی زیبای ویندوز هم ابی کردن گند زدن بهش این بالمر رو باید خفه کرد